2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tamam cnm en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.şimdi baktım kenton un var mayası olur heralde :)

cnm süt soğuk mu olacak bide suyu kaynatmıyoruz dimi sıcak olacak yani su?

bideee dolapta nekadar bekletiyoruz?:)

Son düzenleme:
cnm süt soğuk mu olacak bide suyu kaynatmıyoruz dimi sıcak olacak yani su?

Bideee dolapta nekadar bekletiyoruz?:)
2 su bardağı soğuk sütü koy
2 su bardağı sıcak su kaynayadabilir sütle ılınıyor
1.5 su bardağı yağ
2 yemek kaşığı şeker 8 çay kaşığı tuz karıştırıyorsun
kab tozu değil maya olacak marka farketmez unla ele içine
hamur eline yapışmayacak kadar unla yoğur sabah yoğur bırak yapacağın zaman tencere başına kadar kabarıyor
sonra 5 e böl
unsuz açıyorsun oklava yada merdaneyle erimiş margarin sürüp rulo yapıp yan yana diziyom dolaba koyuyorum margarin donana kadar işte çok değil sonra ruloyu açmıyorsun ufak parçalar kesip elinle açarak içini koyup poğoça şekli ver ben iki iç yaptım mesela şimdi 2 çeşit yapacam o kadar çok amaçlı bir hamur ben bu hamurdan birsürü çeşitli şey yapıyorum sen bir dene sonra çeşitlerinide yazarım ok. Aklına takılan bişey varsa sor canım ama pişman olmayacaksın.

tamam cnm teşekkür ederim.gayet açıklayıcı olmuş çeşitleri sonra öğrenirim.şimdi yapmayı düşünüyorum ama geç oldu sanırım.

tamam cnm teşekkür ederim.gayet açıklayıcı olmuş çeşitleri sonra öğrenirim.şimdi yapmayı düşünüyorum ama geç oldu sanırım.

evet yarın sabah kalktığında yoğur hem bende yine yardımcı olurum sana biker yaptınmı alışınca ooo döktürürsün sonra

Fabecim bunu yap eşin bir tepsiyi oturup yemezse bende reyhan değilim
ben yapınca o anda bitiyor kıymalı patatesli peynirli her çeşit yapabilirsin sonra bu hamurla yapabileceğin çeşitli şeylerde söylerim yalnız böldüğün zamn biraz elinde yoğurup top yap çok yumuşak oluyor o zaman daha rahat açarsın

evet yarın sabah kalktığında yoğur hem bende yine yardımcı olurum sana biker yaptınmı alışınca ooo döktürürsün sonra
reyhancım ben dayanamadım ve hamuru yoğurdum.ama süt azdı diye yarım ölçek yaptım.bakalım gayet güzzel bi hamur oldu.sarıp sarmalayıp kaloriferin yanına koydum.ayy çok heyecanlıyım eşim gelince sevinçten havalara uçabilir tabii güzel olursa

hmm tamam cnm sanırım en az 2 saat beklemeliyim dimi mayalanmöası için hele bi kabarsında

sıcak olursa çabuk kabarır canım ve eğer kabarırsa harika olur tamam ben burdayım sakız gibi oldu dimi hamurun

Zaten dediğim ölçekten 3 tepsi çıkıyor yarım ölçek size yeter hadi bakalım inşallah güzel olur.

sıcak olursa çabuk kabarır canım ve eğer kabarırsa harika olur tamam ben burdayım sakız gibi oldu dimi hamurun

evet cnm çok güzel bi hamur oldu.sarıp sarmaladım ve peteğin yanına koydum.yalnız mayanın son kullanma tarihi ocak 2011 miş inş bişe olmaz 1 gün geçmiş yani
cnmbu sade açmada olur dimi ben sade seviyorum.ama eşim içinde bişeler ister.

Canım yağladığın için sade de çok güzel oluyor eşinede içine peynir falan koy peteğin üzerine oturtabilirsen daha çabuk kabarır ben öyle yaptım

Canım yağladığın için sade de çok güzel oluyor eşinede içine peynir falan koy peteğin üzerine oturtabilirsen daha çabuk kabarır ben öyle yaptım

ya tencerede yaptım bende belkii keramet tencerededir diye sandalyeyle yapıştırdım peteğe ama dur bakim olursa durursa öyle yapim bende

ya tencerede yaptım bende belkii keramet tencerededir diye sandalyeyle yapıştırdım peteğe ama dur bakim olursa durursa öyle yapim bende

valla kızlar canım çekti ama şu an sabahkinden de kötüyüm. kalkıp yapamıcam.
siz yapmışken banada gönderiiiiiiiiinnnnn

bu arada hamarat kızlar siziiiiiii

Son düzenleme:
valla kızlar canım çekti ama şu an sabahkinden de kötüyüm. kalkıp yapamıcam.
siz yapmışken banada gönderiiiiiiiiinnnnn

bu arada hamarat kızlar siziiiiiii

yaaa bananeeeee ben yollayamam zaten az yaptım ben yarım ölçek.reyhanında misafiri var oda yollamaz.

şaka şaka sen bana ciğer yollamıştım bende sana 1 tepsiiiii poğça yolluyorum neyli istersin cnm?

yaaa bananeeeee ben yollayamam zaten az yaptım ben yarım ölçek.reyhanında misafiri var oda yollamaz.

şaka şaka sen bana ciğer yollamıştım bende sana 1 tepsiiiii poğça yolluyorum neyli istersin cnm?

sadeeeeeee hhehehe valla çok güzel olurdu.
nasılda poğaça çekti canım.

reyhaaannnn bişe daha sormak istiyorum.dolapta 15dk bekletsem yetermi?bide sonra tepside debekletiyomusun sen? ya çokmu soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…