korkma canım dediğimi bire bir yap ve kabaracak sen indirecen görürsün 2 su bardağı sütü tencereye koy ben tencerede yoğuruyorum gülme sakın 2 su bardağı suyu ketıla dök ısıt onuda süte ekle 1.5 su bardağı sıvıyağ 2 yemek kaşığı şeker ve 8 çay kaşığı tuz karıştır sonra dr oetgerin bekletmeden koyulan mayası varya tek kullanımlık onu unla birlikte ele ne çok cıvık ne katı ele yapışmayacak bir hamur elde et. Sonra streç flmle kapat kapağıda ört sarıp sıcak bir yere yakın koy tencere ağzına kadar dolunca yamuru 5 parçaya böl be her bir parçayı aç içine erimiş teremyağı koy yada margarin rulo yap tepsiye diz ve dolapta beklet sonra bıçakla küçük parçalar kes elinle açıp içine istediğin içi koy yumurta sarısı sür pişir not bu yağlayıp dolapta bekletme işini yapmasanda olur ama çok lezzetli oluyor tavsiye ederim dene bence bu hamuru herşeye kullanabilirsin pizzaya falan ok.
2 su bardağı soğuk sütü koycnm süt soğuk mu olacak bide suyu kaynatmıyoruz dimi sıcak olacak yani su?
Bideee dolapta nekadar bekletiyoruz?:)
tamam cnm teşekkür ederim.gayet açıklayıcı olmuş çeşitleri sonra öğrenirim.şimdi yapmayı düşünüyorum ama geç oldu sanırım.
reyhancım ben dayanamadım ve hamuru yoğurdum.ama süt azdı diye yarım ölçek yaptım.bakalım gayet güzzel bi hamur oldu.sarıp sarmalayıp kaloriferin yanına koydum.ayy çok heyecanlıyım eşim gelince sevinçten havalara uçabilirevet yarın sabah kalktığında yoğur hem bende yine yardımcı olurum sana biker yaptınmı alışınca ooo döktürürsün sonra
Fabecim bunu yap eşin bir tepsiyi oturup yemezse bende reyhan değilim
ben yapınca o anda bitiyor kıymalı patatesli peynirli her çeşit yapabilirsin sonra bu hamurla yapabileceğin çeşitli şeylerde söylerim yalnız böldüğün zamn biraz elinde yoğurup top yap çok yumuşak oluyor o zaman daha rahat açarsın
sıcak olursa çabuk kabarır canım ve eğer kabarırsa harika olur tamam ben burdayım sakız gibi oldu dimi hamurunreyhancım ben dayanamadım ve hamuru yoğurdum.ama süt azdı diye yarım ölçek yaptım.bakalım gayet güzzel bi hamur oldu.sarıp sarmalayıp kaloriferin yanına koydum.ayy çok heyecanlıyım eşim gelince sevinçten havalara uçabilirtabii güzel olursa
Hmm tamam cnm sanırım en az 2 saat beklemeliyim dimi mayalanmöası için hele bi kabarsında
sıcak olursa çabuk kabarır canım ve eğer kabarırsa harika olur tamam ben burdayım sakız gibi oldu dimi hamurun
Canım yağladığın için sade de çok güzel oluyor eşinede içine peynir falan koy peteğin üzerine oturtabilirsen daha çabuk kabarır ben öyle yaptım
ya tencerede yaptım bende belkii keramet tencerededir diyesandalyeyle yapıştırdım peteğe ama dur bakim olursa durursa öyle yapim bende
valla kızlar canım çekti ama şu an sabahkinden de kötüyüm. kalkıp yapamıcam.
siz yapmışken banada gönderiiiiiiiiinnnnn
bu arada hamarat kızlar siziiiiiii
yaaa bananeeeee ben yollayamam zaten az yaptım ben yarım ölçek.reyhanında misafiri var oda yollamaz.
şaka şaka sen bana ciğer yollamıştım bende sana 1 tepsiiiii poğça yolluyorum neyli istersin cnm?
sadeeeeeee hhehehe valla çok güzel olurdu.
nasılda poğaça çekti canım.
gülme kız sıcak tutuyor tencereya tencerede yaptım bende belkii keramet tencerededir diyeSandalyeyle yapıştırdım peteğe ama dur bakim olursa durursa öyle yapim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?