2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşgeldin şekerimmm naber??

ay iyiyim bianem ne olsun ya..... bugün evden ilk defa çıtım. tam 10 gündür kapı dışaı çıkmadım....

bende eşimdeçok hasta olduk. valla en son pazar günü ağzımdan burnumdan kan gelince korktuk acile gittik. neyseki bişey çıkmadı antibiyotık fılan verdıler. ama bugün iyiyim evi bile temizledim

ay ben sizleri özledim ay....

birdaha böyle uzun süreli bi yere gitmeyiiinnnnn... çok üzüldüm ben yanlız kaldım diyee

ooo bitanem yaa geçmiş olsun.yinede çok yorma kendini.

ooo bitanem yaa geçmiş olsun.yinede çok yorma kendini.

valla bitanem 30 yaşındayım hayamda ilk defa böyle bişey yaşadım.

ben hiç hasta olmam ama bu sene felaket yaaaa.... nasıl korktum sabah öyle kanı görünce anatamam.
noraml kırmızılar gördüğümde bile bu kadar üzülmemitim... eşime dedim verem mi oldum ne diye.....
valla çok tırstım... neyseki geçti gitti

eeeeee sen nerelerdeydin??? neler yaptın 3 günden beri yokun???

ayy şaşırdım bende valla inş bidaha olmazsın tatlım.allah korusun verem falan töbe töbeeee

bende misafirlerle uğraştım durdum. bugünde gezdimmm

biz görsekte görmesekte o kırmızıları beraberizz ayrılamayızzzz

eveeeeetttt

valla çok iyi geliyo burda aynı dertten müzdarip olanlarla konuşmak. gerçekten çok alıştım
aklım hep sizlerde.... iyiki gelmişim bu topiğeeeeee....
benim çok cesaretim yoktur böyle üye olma işlerinde... ma çok iyi yapmışım aranıza katılmakla...
iyi geliyo baa burası.... sizleride çoook seviyorum canım benim

aynenn cnm aynennn en baştan en sona benim düşüncelerimde yazdıklarının aynısııı.sanırım bu yüzden birbirimizi çok seviyoruz

ayy hemde nasıl kendime ciciler aldım yorgunluğumu unuttum

bende yarın veya yarından sonra saçıma röfle yptırıcam inşallah. ciciler alıcam.
bu dr işinden ne hiç zamanım olmuyodu valla. ama artık nasılsa bikaç ay rahatım git geller olmayacak dr'ya oooohhhhh rahatım valla....
ama ya hamileysem saçımı bile boyamıyodum valla yaaa....

benim saçımda çok beyaz var.bu yüzden mecburen her ay boyuyorum.ama benimde ödüm kopuyo ya hamileysem boyuyorum diye ama hiç öyle bu durum olmadı.adetim bitince boyuyorum hemen napim

biliyosun bende 2 aydır boş geçiriyorum doktorsuzz rahat ama böylede olmuyo bakalım nolcak ne öyle nede böylee kaçış yok

ohhh beee toping neşelendi kızlar yavaş yavaş gelmeye başldı kimseler yoktu ama daha merak ettiklerim var reyhan ile mine nerde acaba facedede göremiyorum ikisinide tumede gelmi iyi haberlerini aldık rahatladık topingimizin bebişleride iyimiş çok şükür sizler nasılsınız kızlar bende çok özledim sizleri ve dertleşmeyi

hoşgeldin orkidecim.ya bende reyhanı çok merak ediyorum hasta oldumu acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…