2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ooo maşallah valla ne misafir ağırlandı geçen hafta.

bende istiyorum bakalım alıcam bende
önce iyleşeyim evimi temizliyim sonra alcam misafir.

ooo maşallah valla ne misafir ağırlandı geçen hafta.

bende istiyorum bakalım alıcam bende
önce iyleşeyim evimi temizliyim sonra alcam misafir.

sen önce iyice dinlen,yorma kendini.sonra alırsın sende.ayy misafir gelmeden önce yapıyoruz bide gidincede yapıyoruz bu işler beni delirtiyoooo

reyhaannnn nerdesin kuzum? regl oldunmu cnm? inş olmamışsındır..

kızlar bu hafta kime okuyoruz ayetel kürsüyüüüü?

kızlarrrrrrr selammmm ben geldimmmmmmm

çok uzun süre giremedim nete.. ev taşıdım, annem ameliyat oldu, internette bugün bağlandı...

size kısaca kendimle ilgili gelişmelerden bahsedeyim....

kızlar malesef hala bebeğin kalp atışlarını duyamadık yolk kesesi var bebek geçen hafta göründü.
cuma doktora gittim bebek görünmüyor dedi bu sefer şok oldum tabi.

ama içini ferah tut dedi. yolk kesesi gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi.. bulantıların devam ediyor mu dedi evet dedim.. bu da güzel dedi.. zaten biliyorsunuız ki kese de geç görünmüştü.

bulunduğum yerde hastane imkanları da çok kısıtlı.. gidebilirsem zonguldağa gideceğim bu hafta içi. bilmiyorum ama çok rahatım ben..sadece benim bebişim çok nazlı öyle diyorum artık..

buradaki cihazlar çok kötü.... kurban adadım rabbime.. bebeğimi sağlucakla alayım kucağıma keseceğim kurbanımı..

bu arada sizlerden naber??? var mı hamişimiz???

cnm yeni evin hayırlı olsun.annenede geçmiş olsun.bizler bildiğin gibiyiz değişilik yok maalesef.
inş en kısa zamanda duyarsın bitanem kalp atışlarını.kurban adamaklada çok ii yapmışsın.rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle..

teşekkürler canım... inşallah yeni evim hayırlı olur. hamile kalınca daha geniş bir ev a
şart oldu dedik ve taşındık bakalım.. tam anlamıylsa yerleşemedim hala..

inşallah en kısa sürede bebişim pıtpıtlarını duyuracak bana ben inanıyorum buna...

çoook özlemilşim hepinizi

hoşgedin tatlım. bizde seni özledik.
hayırlısıyla alırsın bebeişini inşallah kucağına bitanem.pıtpıtlarıda inşalah duyarsın canımın içi
kurbanınıda hayırlsıyla kestırır daıtırsın canım benım.
benimde adağım var hamile kalırsam kestırecem inşallah bende. fakir fukaraya dağıtıcam yani et yemeyenlere dağıtıcam 1 gramını bıle eve sokmıycam inşallah rabbim hamile kalmayı nasip ederse
senin tekrar aramızda görmekten çok mutluyum bitanem.
bu arada annene çoook geçmiş olsun. senide öpüyorum

hoşbulduk masalcancım..
güzel dileklerin için sağol bitanem.. içim çok rahat.. ters giden birşey olmayacak diyorum.. psikolojimi sağlam tutuyorum..:))) belki yarın ya da öbür gün zonguldaka giderim.. tıp fakültesinde cihazlar çok daha iyi...
inşallah rabbim sana kurbanını kestiğin günleri gösterir canım..

amin canim amin inşallah rabbim nasip eder
inşallah bebişimiz el sallar kontrolünde bitanem hayırlısıylagitbebişinin kalp atışlarını duy bizede güzel haberlerle gelirsin inşallah

günaydın kızlar...
sabah 8:30dan beri geçmişi okuyorum ve ancak bitirebildim:))))

maşallah ne kaynatmışsınız..çamaşırlar dökülmüş ortalığa yine.. kaynanalar eltiler görümceler çekiştirilmiş :)))

üstelik her gün beni de hatırlamışsınız, merak etmişsiniz..
sizleri görmesemde benim herşeyi paylaştığım dostlarımsınız ve inanın sizlerin varlığı bana huzur veriyor..

evime hala tam anlamıyla yerleşemedim..annem ameliyat oldu o yüzden yardıma gelemedi.. kayınvalidem zaten bir şey yapamaz. görümcem ve eşimin kuzenleri güya yardıma geldiler bana ama bütün gün misafir gibi oturup gittiler. yine de iyi bile yerleştim sayılır..perşembe halılarım yıkamadan gelecek.. temizlikçi bir kadın gelip duvarları da silecek..bir salon ve oturma odası takımları silindi mi işler ancak biter.

semicim iki aylıkken ne taşınması demişsin canım çok haklısın ama başka taşınacak vaktim yok.. bir de çok acele taşındık canım.. iki ngün içinde neye uğradığımızı şaşırdık valla... taşınma sırasında kayınvalimdelerde kaldık onlarda da internet yok.. dün telekoma gidip interneti nakil yaptırdım ve ilk iş buraya girmek oldu...

hep diyorum ,yine diyorum ve her zaman diyeceğim.....

BANA HUZUR VE GÜVEN VERİYORSUNUZ.......:124:

ben geldim.nasılsınız kızlar.

masalcım iyi olmana sevindim canım bende sen gibiyim hamileliğin h sini bile düşünmüyorum şu aralar.
bu ay çalışamadıkta yani hiç ihtimal yok.çünki çatlama dönemlerimde bel fıtığı oldum
şu an iyiyim çok şükür.rabbim bugünümü aratmasın

reyhan cumartesi akşamı gelirim demişti hala gelmemiş bi,şeymi oldu acaba:26::26:

tumecim hoşgeldin tatlım.annene çok geçmiş olsun.yeni evindede güle güle otur canım.
bebişin de iyiymiş çok şükür.bir ara endişelenmiştik iyi olmana sevindim tatlım

orkide mine febe dosba siz nasılsınız arkadaşlar

tumecim limonlu kek çekti canı galiba yeğenimizin

hemde nasıl çekti limonlu keki yaptım bile semicim.... yanına bir de kıymalı börek ve mayalı poğaça, biber dolması da yaptım...

bu akşam kocişle gün yapıcaz.....

bak şimdi gün dedim de aklıma patates salatası ve kısır geldi:)))

slm kızlar nasılsınız??
misafirim bugün gitti...artık aranızdayım...
özledim sizleri...

ohhhhh afiyrt olsun tatlım
bu ne hamaratlık böyle.oldu oılacak kısırda yapta tam gün olsun ,sonrada beni çağır hepsini yiyimmmmmmmm

ohhhhh afiyrt olsun tatlım
bu ne hamaratlık böyle.oldu oılacak kısırda yapta tam gün olsun ,sonrada beni çağır hepsini yiyimmmmmmmm
gel canımcım gel kociş gelmedi zaten. sinir oldum arkadaşıyla buluşacakmış... bilse yaptığım hamur işlerini koşa koşa gelirdi ama bende söylemedim.. yesin bakalım dışlardaqki yemeklerden de eve geldiğinde pişman olsun

slm millet benim tatil bitti aranıza geldim sanırım masalcan arkafaşımız hasta olmuş cok geçmiş olsun hep merak içindeydim hayırlısı olsun artık. hadi cobuk cabuk karnınızı büyütünde sira bana gelsin malum rüya listesinin sonunda ben varım. acin önümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…