cnm aramaıza hoşgeldin :)cnm bence kanaman biraz erken gelmiş.hemde değerin 8 çıkmış.bencede mutlaka tekrara test yaptır.yerleşme kanaması olabilir o.
ii olmana sevindim bitanem.bende iim çok şükür.misafirim vardı çok yoğundum giremedim hiç.
ooomaşallah valla ne misafir ağırlandı geçen hafta.
bende istiyorum bakalım alıcam bende
önce iyleşeyim evimi temizliyim sonra alcam misafir.
kızlarrrrrrr selammmm ben geldimmmmmmm
çok uzun süre giremedim nete.. ev taşıdım, annem ameliyat oldu, internette bugün bağlandı...
size kısaca kendimle ilgili gelişmelerden bahsedeyim....
kızlar malesef hala bebeğin kalp atışlarını duyamadık yolk kesesi var bebek geçen hafta göründü.
cuma doktora gittim bebek görünmüyor dedi bu sefer şok oldum tabi.
ama içini ferah tut dedi. yolk kesesi gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi.. bulantıların devam ediyor mu dedi evet dedim.. bu da güzel dedi.. zaten biliyorsunuız ki kese de geç görünmüştü.
bulunduğum yerde hastane imkanları da çok kısıtlı.. gidebilirsem zonguldağa gideceğim bu hafta içi. bilmiyorum ama çok rahatım ben..sadece benim bebişim çok nazlı öyle diyorum artık..
buradaki cihazlar çok kötü.... kurban adadım rabbime.. bebeğimi sağlucakla alayım kucağıma keseceğim kurbanımı..
bu arada sizlerden naber??? var mı hamişimiz???
cnm yeni evin hayırlı olsun.annenede geçmiş olsun.bizler bildiğin gibiyiz değişilik yok maalesef.
inş en kısa zamanda duyarsın bitanem kalp atışlarını.kurban adamaklada çok ii yapmışsın.rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle..
kızlarrrrrrr selammmm ben geldimmmmmmm
çok uzun süre giremedim nete.. ev taşıdım, annem ameliyat oldu, internette bugün bağlandı...
size kısaca kendimle ilgili gelişmelerden bahsedeyim....
kızlar malesef hala bebeğin kalp atışlarını duyamadık yolk kesesi var bebek geçen hafta göründü.
cuma doktora gittim bebek görünmüyor dedi bu sefer şok oldum tabi.
ama içini ferah tut dedi. yolk kesesi gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi.. bulantıların devam ediyor mu dedi evet dedim.. bu da güzel dedi.. zaten biliyorsunuız ki kese de geç görünmüştü.
bulunduğum yerde hastane imkanları da çok kısıtlı.. gidebilirsem zonguldağa gideceğim bu hafta içi. bilmiyorum ama çok rahatım ben..sadece benim bebişim çok nazlı öyle diyorum artık..
buradaki cihazlar çok kötü.... kurban adadım rabbime.. bebeğimi sağlucakla alayım kucağıma keseceğim kurbanımı..
bu arada sizlerden naber??? var mı hamişimiz???
hoşgedin tatlım. bizde seni özledik.
hayırlısıyla alırsın bebeişini inşallah kucağına bitanem.pıtpıtlarıda inşalah duyarsın canımın içi
kurbanınıda hayırlsıyla kestırır daıtırsın canım benım.
benimde adağım var hamile kalırsam kestırecem inşallah bende. fakir fukaraya dağıtıcam yani et yemeyenlere dağıtıcam 1 gramını bıle eve sokmıycam inşallah rabbim hamile kalmayı nasip ederse
senin tekrar aramızda görmekten çok mutluyum bitanem.
bu arada annene çoook geçmiş olsun. senide öpüyorum
hoşbulduk masalcancım..
güzel dileklerin için sağol bitanem.. içim çok rahat.. ters giden birşey olmayacak diyorum.. psikolojimi sağlam tutuyorum..:))) belki yarın ya da öbür gün zonguldaka giderim.. tıp fakültesinde cihazlar çok daha iyi...
inşallah rabbim sana kurbanını kestiğin günleri gösterir canım..
tumecim limonlu kek çekti canı galiba yeğenimizin
hemde nasıl çekti limonlu keki yaptım bile semicim.... yanına bir de kıymalı börek ve mayalı poğaça, biber dolması da yaptım...
bu akşam kocişle gün yapıcaz.....
bak şimdi gün dedim de aklıma patates salatası ve kısır geldi:)))
slm kızlar nasılsınız??
misafirim bugün gitti...artık aranızdayım...
özledim sizleri...
gel canımcım gel kociş gelmedi zaten. sinir oldum arkadaşıyla buluşacakmış... bilse yaptığım hamur işlerini koşa koşa gelirdi ama bende söylemedim.. yesin bakalım dışlardaqki yemeklerden de eve geldiğinde pişman olsunohhhhh afiyrt olsun tatlım
bu ne hamaratlık böyle.oldu oılacak kısırda yapta tam gün olsun ,sonrada beni çağır hepsini yiyimmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız??
misafirim bugün gitti...artık aranızdayım...
özledim sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?