2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet ama birazcık unutmaya ihtiyacım var valla. yoksa kendimi kötü hissetmeye başladım.
biraz ara hem bana hemde eşime iyi gelecek. bu son durum yani değerlerin düşük çikması onun da moralini bozdu. ara bize iyi geecek inşallahhhh:)))
bende beyaz yok eskiden beri hep sarıydı saçlarım ben beyaz tenliyim ve hep sarı olarak kullandım.
bebek mevzusu olduğundan beri kapattım, saçımıda boyamadım uzun süredir. bakıma ihtiyaç var yanii..
şöyle toparlanıp eski günlerime geri dönmem lazıııımmmmm

evet ya sesizlik iyi değil bizim topiğimiz için..

hoşgeldın bitanem... evet bende merak ettim yoklar dimi... gezentiler nerdeler acaba??
inşallah kötü bişey yoktur

dön tatlım dön inş güzel ve rahat günler bizi bekliyodur

fundacım ben iyiyim canım kayınpeder geldi onun doktor işlerieltimin doğumuna az kaldı son haftasında iki defa doktora gittik sancısı oldu ama doğuramadı bi türlü eee benim kontrollerde var yoğunum yani pazartesi gittim kontrole yumurtam 14 mm olmuş cumartesi tekrar gitcem kaç tanesi gelişmiş onu soramadım bu gidişlimde sorcam dualarını eksik etme bitanem

günaydın şekerler.. dün biraz rahatsızdım erkenden yattım.. gece yine muhabbet koyuymuş, kaçırdım valla:))

çok geçmiş olsun masalcancım.. benimde biraz boğazım ağrıyor.. sabah sarımsak yuttum.. ilaç kullanamıyorumm. korkuyorum valla. bende astım, bronşit var.. bir de zatürre geçirmişliğim var.. şu ara kendime iyi bakıyorum.. inşallah çabuk atlatırım

sen de kendine dikkat et masalcancım..bırak evi pis kalsın şekerim.. iyileşince yaparsın bak sana bende bir tavsiye. günde mutlaka bir tane kivi ye..

teşekkür ederim bitanem... bende önce hamileyimdir diye içemedim ilaç. ama adet olunca içtim valla...
sen içme tabi doğal yollarla ancak.... allah korusun inşallah sana uğramaz dikkatli ol bitanem.
hele senin dahada ağır geçmiş zatüre filan alah korusun.. geçmiş olsun bitanem....
febe demişti bana soğan ye diye, sende ye bitanem doğal antibiyotık sarımsak.

teşekkürler canım.. inşallah hasta olmadan atlatacağım..
şimdi ev süpüreyim de görümceciğim gelecekmiş koltuklarımı yıkamaya :))))

yoğunum bugün biraz.. ara ara gelirim ama

slm
biraz keyifsizim.çooooooooookkkkkkk işim var batmış heryer hiç canım istemiyor yaa
ama yapıcaz mecbur:44::44azarada gidicem daha.hiç sevmem
görümceminm oğluda bende bu hafta.7 yaşında onla uğraşıyorum.ayrıca kayınpederimde akşamları bende.karışığım azıcık yani.yazarken bile omuzlarım çöktü tembelmiyim ne
öpüyorum hepinizi.egeden sıra gelirse girerim yine
muuuuuccccckkkkk

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi
semi|||17.02.2011|
mine25||||21.02.2011
REYHANgoker|2.deneme||
o_rkide01||||
masalcan|3.aşılama||
febe|2.deneme||
ece1509|2.deneme|||
nurten74|1.deneme|
leyliko|1.deneme|
eylul0655|2.deneme||
aska|2.deneme||
sunasay|||
nurci|3.deneme|||
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|17.hafta
tume|2.deneme|9.hafta
dosba|1.deneme|8.hafta

Selam kızlar bu liste bomboş kaldı bir tek seminin tarihi yazıyor,hastalananlar yeni bat verirlermi yoksa listeyi kaldıralım mı ne dersiniz?Aşılama yaptıracak kaldımı aramızda?Hepimiz sanırım dinlenme sürecindeyiz :))
Herkese sevgiler görüşürüz..

canım ben yumurtlama tedavisi görüyorum bat tarihim 27 şubat ekle listeye

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
semi|17.02.2011
mine25|27.02.2011
REYHANgoker|
o_rkide01|
masalcan|
febe|
ece1509|
nurten74|
leyliko|
eylul0655|
aska|
sunasay|
nurci|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|17.hafta
tume|2.deneme|9.hafta
dosba|1.deneme|8.hafta

selam canım....
ben beklemedeyim ama 5 mart bat. istersen ekleyebilrsin

reyhan yok ya bu arada. merak ettim. 5 dakıkada olsa yazardı ama yok...
inşallah adet olmamıştırda hamiledir. iyi haberlerle gelir inşallah

kızlar evet canım cumartesi döndüm ama bilgisayarı açamadım tamirde size haber vermek için imkanımda olmadı şimdi arkadaştayım haber verip ççıkacağım canlarım ben iyiyim merak etmeyin bu arada hasta olmadım ama test yaptım negatif çıktı sancılarımda var o yüzden umutlu değilim neyse hepinizi çok özledim bir an önce aranızadönerim inşallah öpüyorum herkesi

bende daha beklemedeyim adet olsaydım tekrar doktora gitmeye başlacaktım tedavi olmak için ama olmazsamda cuma günü gitmeyi düşünüyorum yine bi doktora iyi diyolar ona gitmeyi bi görüşmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

ben bu ay aşılama olcaktım ama dr tatile cıktıgı için mart ayına kaldı artık bu arada bat 28 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…