benim saçımda çok beyaz var.bu yüzden mecburen her ay boyuyorum.ama benimde ödüm kopuyo ya hamileysem boyuyorum diye ama hiç öyle bu durum olmadı.adetim bitince boyuyorum hemen napim
biliyosun bende 2 aydır boş geçiriyorum doktorsuzz rahat ama böylede olmuyo bakalım nolcak ne öyle nede böylee kaçış yok
ohhh beee toping neşelendi kızlar yavaş yavaş gelmeye başldı kimseler yoktu ama daha merak ettiklerim var reyhan ile mine nerde acaba facedede göremiyorum ikisinide tumede gelmi iyi haberlerini aldık rahatladık topingimizin bebişleride iyimiş çok şükür sizler nasılsınız kızlar bende çok özledim sizleri ve dertleşmeyi
evet ama birazcık unutmaya ihtiyacım var valla. yoksa kendimi kötü hissetmeye başladım.
biraz ara hem bana hemde eşime iyi gelecek. bu son durum yani değerlerin düşük çikması onun da moralini bozdu. ara bize iyi geecek inşallahhhh:)))
bende beyaz yok eskiden beri hep sarıydı saçlarım ben beyaz tenliyim ve hep sarı olarak kullandım.
bebek mevzusu olduğundan beri kapattım, saçımıda boyamadım uzun süredir. bakıma ihtiyaç var yanii..
şöyle toparlanıp eski günlerime geri dönmem lazıııımmmmm
fundacım ben iyiyim canım kayınpeder geldi onun doktor işlerieltimin doğumuna az kaldı son haftasında iki defa doktora gittik sancısı oldu ama doğuramadı bi türlü eee benim kontrollerde var yoğunum yani pazartesi gittim kontrole yumurtam 14 mm olmuş cumartesi tekrar gitcem kaç tanesi gelişmiş onu soramadım bu gidişlimde sorcam dualarını eksik etme bitanemohhh beee toping neşelendi kızlar yavaş yavaş gelmeye başldı kimseler yoktu ama daha merak ettiklerim var reyhan ile mine nerde acaba facedede göremiyorum ikisinide tumede gelmi iyi haberlerini aldık rahatladık topingimizin bebişleride iyimiş çok şükür sizler nasılsınız kızlar bende çok özledim sizleri ve dertleşmeyi
ay iyiyim bianem ne olsun ya..... bugün evden ilk defa çıtım. tam 10 gündür kapı dışaı çıkmadım....
bende eşimdeçok hasta olduk. valla en son pazar günü ağzımdan burnumdan kan gelince korktuk acile gittik. neyseki bişey çıkmadı antibiyotık fılan verdıler. ama bugün iyiyim evi bile temizledim
günaydın şekerler.. dün biraz rahatsızdım erkenden yattım.. gece yine muhabbet koyuymuş, kaçırdım valla:))
çok geçmiş olsun masalcancım.. benimde biraz boğazım ağrıyor.. sabah sarımsak yuttum.. ilaç kullanamıyorumm. korkuyorum valla. bende astım, bronşit var.. bir de zatürre geçirmişliğim var.. şu ara kendime iyi bakıyorum.. inşallah çabuk atlatırım
sen de kendine dikkat et masalcancım..bırak evi pis kalsın şekerim.. iyileşince yaparsın bak sana bende bir tavsiye. günde mutlaka bir tane kivi ye..
teşekkür ederim bitanem... bende önce hamileyimdir diye içemedim ilaç. ama adet olunca içtim valla...
sen içme tabi doğal yollarla ancak.... allah korusun inşallah sana uğramaz dikkatli ol bitanem.
hele senin dahada ağır geçmiş zatüre filan alah korusun.. geçmiş olsun bitanem....
febe demişti bana soğan ye diye, sende ye bitanem doğal antibiyotık sarımsak.
Selam kızlar bu liste bomboş kaldı bir tek seminin tarihi yazıyor,hastalananlar yeni bat verirlermi yoksa listeyi kaldıralım mı ne dersiniz?Aşılama yaptıracak kaldımı aramızda?Hepimiz sanırım dinlenme sürecindeyiz :))
Herkese sevgiler görüşürüz..
Selam kızlar bu liste bomboş kaldı bir tek seminin tarihi yazıyor,hastalananlar yeni bat verirlermi yoksa listeyi kaldıralım mı ne dersiniz?Aşılama yaptıracak kaldımı aramızda?Hepimiz sanırım dinlenme sürecindeyiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?