2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar umutlarımızın kırılmasına izin vermeyeceğiz.
tamam yaşadıklarımız zor ve kötü şeyler ama bu bizi yıldırmayacak.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

cok geçmiş olsun ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum allah yar ve yardımcın olsun umudunuzu yitirmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz tumede sende en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz

yaşa sen umutsuzlugun esiri olmak yoksonunda şanpiyon biz olcaz

canım sen 3. ayın 15 i de de ALLAH BİLİR ARTIK BİDAHA NE ZAMAN OLURUM BİR BATIM BİLE YOK Kİ BENİM NESEM BİLEMEDİM.

pericim benim bata da şimdilik 12 mart yazalım.. kürtajım 12 şubattı.. kürtajdan bir ay sonra adet görülürmüş ama bakalım.. 2 ay zaten gebe kalamam sanırım..

kızlar yarın sevgililer günü ne pılanlıyorsunuz benim yarın romantik bi randevum var umuttepede dr'la

pericim benim bata da şimdilik 12 mart yazalım.. kürtajım 12 şubattı.. kürtajdan bir ay sonra adet görülürmüş ama bakalım.. 2 ay zaten gebe kalamam sanırım..

canım denildigine göre düşügün ardında hemen gebe kalınırmış 3 ay sonra yine şişersin bence

kızlar yarın sevgililer günü ne pılanlıyorsunuz benim yarın romantik bi randevum var umuttepede dr'la

karacım ben yarın izinliyim.bütün gün evdeyim.. yarın eşim şehir dışına çıkacak.. ve yarın gece olmayacak(

canım denildigine göre düşügün ardında hemen gebe kalınırmış 3 ay sonra yine şişersin bence

inşallah ağzından bal damlıyor vallahi.. ama sanırım bu kural benim için geçerli olmaz...normal yolla hamile kalanlarda oluyor.. benim kuzenimde öyle olmuştu.. düşüğün 2. ayı hamile kaldı. ama onun ilk hamileleği de normaldi..

allahın nezaman vercegi belli olmaz öyle düşünme sunu unutma en azından hamile kalabildim demekki imkansız degil ve bu sefer allahın izmiyle kucaklıcan ne biliyim içime öyle doguyor be bizin sınavımız ve isyan etmeden allahın izmiyle yüz akıyla cıkcaz ve herşeye ragmen cok şanslıyız çünkü takip ettigim kadarıyla hiçbirimiz yanlız degiliz eşlerimiz en büyük destekcimiz

tabi ki öyle diyorum canım.
hepimizin bizlere destek olan mükemmel eşleri var.
gebelik hormonlarına vücutta alıştı
üstelik kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesini de vurdular.
acaba diyorum meleğimin kalbinin durmasının nedeni kan uyuşmazlığı mı?
cuma doktora gittiğimde soracağım

cuma günü hayırlı güzel şeyler duyarsın insallah bende yarın umuttepeye meşhur eray beye gitcem yeni bi dr bakalım o nasıl bişe

cuma günü hayırlı güzel şeyler duyarsın insallah bende yarın umuttepeye meşhur eray beye gitcem yeni bi dr bakalım o nasıl bişe

inşallah canım bakalım:))))
sen neden doktor değiştirdin memnun değil miydin doktorundan?

inşallah canım bakalım:))))
sen neden doktor değiştirdin memnun değil miydin doktorundan?

yok dr cok memnunum ama bu ay aşılama olcaktım dr tatile gitcekmiş mart ayına erteledi bende bi umuttepe yapayım dedim hemde tüp bebek istiyorum şartları falan konuşcam inşallah hayırlısı olur bakalım

yok dr cok memnunum ama bu ay aşılama olcaktım dr tatile gitcekmiş mart ayına erteledi bende bi umuttepe yapayım dedim hemde tüp bebek istiyorum şartları falan konuşcam inşallah hayırlısı olur bakalım

hayırlısı canım.. Allah gönlüne göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…