günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
tumecim şimdi okudum canım seni şu an ben anlıyorum
benimde ailem yolda ankaraya geliyorlar(
canım senin haberini okuyunca tekrar yıkıldım gözlerim şiş... hala ağlıyorum başım ağrıyor...
bu kadar yüksekten düşmek çok zormuş
kızlar umutlarımızın kırılmasına izin vermeyeceğiz.
tamam yaşadıklarımız zor ve kötü şeyler ama bu bizi yıldırmayacak.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
canım sen 3. ayın 15 i de de ALLAH BİLİR ARTIK BİDAHA NE ZAMAN OLURUM BİR BATIM BİLE YOK Kİ BENİM NESEM BİLEMEDİM.MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
semi|17.02.2011
febe|24.02.2011
mine25|27.02.2011
kara_|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
REYHANgoker|?.03.2011
o_rkide01|
tume|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|17.hafta
dosba|1.deneme|8.hafta
günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
tumecim şimdi okudum canım seni şu an ben anlıyorum
benimde ailem yolda ankaraya geliyorlar(
canım senin haberini okuyunca tekrar yıkıldım gözlerim şiş... hala ağlıyorum başım ağrıyor...
bu kadar yüksekten düşmek çok zormuş[/QUOTE
mevlam sabır versin canım ne söylenebilirki ard arda iki kötü haber dicem ama demekki böylesi hayırlıymış diyeceğiz tumeninde dediği gibi yılmak yıkılmak yok elbet bizde tadacağız o duyguları ama yakında ama uzakta.
yaşa sen umutsuzlugun esiri olmak yoksonunda şanpiyon biz olcaz
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
semi|17.02.2011
febe|24.02.2011
mine25|27.02.2011
kara_|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
REYHANgoker|?.03.2011
o_rkide01|
tume|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|17.hafta
dosba|1.deneme|8.hafta
pericim benim bata da şimdilik 12 mart yazalım.. kürtajım 12 şubattı.. kürtajdan bir ay sonra adet görülürmüş ama bakalım.. 2 ay zaten gebe kalamam sanırım..
kızlar yarın sevgililer günü ne pılanlıyorsunuz benim yarın romantik bi randevum var umuttepede dr'la
canım denildigine göre düşügün ardında hemen gebe kalınırmış 3 ay sonra yine şişersin bence
karacım ben yarın izinliyim.bütün gün evdeyim.. yarın eşim şehir dışına çıkacak.. ve yarın gece olmayacak(
inşallah ağzından bal damlıyor vallahi.. ama sanırım bu kural benim için geçerli olmaz...normal yolla hamile kalanlarda oluyor.. benim kuzenimde öyle olmuştu.. düşüğün 2. ayı hamile kaldı. ama onun ilk hamileleği de normaldi..
allahın nezaman vercegi belli olmaz öyle düşünme sunu unutma en azından hamile kalabildim demekki imkansız degil ve bu sefer allahın izmiyle kucaklıcan ne biliyim içime öyle doguyor be bizin sınavımız ve isyan etmeden allahın izmiyle yüz akıyla cıkcaz ve herşeye ragmen cok şanslıyız çünkü takip ettigim kadarıyla hiçbirimiz yanlız degiliz eşlerimiz en büyük destekcimiz
tabi ki öyle diyorum canım.
hepimizin bizlere destek olan mükemmel eşleri var.
gebelik hormonlarına vücutta alıştı
üstelik kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesini de vurdular.
acaba diyorum meleğimin kalbinin durmasının nedeni kan uyuşmazlığı mı?
cuma doktora gittiğimde soracağım
cuma günü hayırlı güzel şeyler duyarsın insallah bende yarın umuttepeye meşhur eray beye gitcem yeni bi dr bakalım o nasıl bişe
inşallah canım bakalım:))))
sen neden doktor değiştirdin memnun değil miydin doktorundan?
yok dr cok memnunum ama bu ay aşılama olcaktım dr tatile gitcekmiş mart ayına erteledi bende bi umuttepe yapayım dedim hemde tüp bebek istiyorum şartları falan konuşcam inşallah hayırlısı olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?