nasıl yani işim kalmadı çöpe at gitsin o zaman evde niye tutuyonsemicim uyusun artık geç oldu hem benim onla işim kalmadı artık
mahiycim sbepsiz infertilite yani
drun o yüzdenokadar biyük bir rakam verdi sanırım
ama en fazla %25 aşılamada şans ve drların söyledikleri aynı reyhanın dediği gibi devam edecek[/Qallah hepimizede nasip eder inşş doktor felan bahane aslında kurban oldugum rabbimin bi bildigi var demekki bizide böyle sınav ediyo
semicim uyusun artık geç oldu hem benim onla işim kalmadı artık
he anladım şimdi tatlım sen dün gece adamı yataga götürecem ayagına uyandırıp kahvesini içrmişsin
bendede durumlar aynı adete kalmış4 gün ne işim olur
kızlar merhaba..
söze nerden başlayacağımı inanın bilmiyorum.. dün doktora gittim ama benim küçük mercimeğimin kalbi atmıyordu. baş popo mesafesi ölçüldü ama kalp atışı alınamadı.
doktor beni hemen ayrıntılı dopplerr ultrasona gönderdi.
ve benim miniğimin minicik kalbi atmıyordu.. ve başka bir yerde tekrar ultrason.. hepsinde aynı.. fetal kalp atışı negatif teşhis: missed abortus...........
dün malesef ki bebeğimi aldılar benden.. kürtaj oldum. onu kaybettim
çektiğim acı o kadar büyük ki.kelimelerle anlatılamaz..
benim ultrason fotoğrafına bile bakmaya kıyamadığım yavrumu benden alıp bir çöp kutusuna attılar..
Allah bu acıı kimseye yaşatmasın.. içimin nasıl yandığını, canımın nasıl acıdığını bilemezsiniz..
hele ki eşimi beni ameliyat kıyafeti içinde görüp gözlerinden süzülen yaşlarla görmek kat ve kat acıttı canımı.
operasyon öncesinde ve sonrasında saatlerce ağladık eşimle..küçücük zıbınına sarılıp uyuduk bu gece.
ben artık bir melek annesiyim.. her ne kadar tıp ona bebek değil embriyo dese de o benim canımın içi minicik bebeğimdi,herşeyimdi.
Rabbim onu benden daha çok seviyormuş diyorum ve biraz olsun acımı dindirmeye çalışıyorum.
Her gelen Allahtan.. isyan etmiyorum.Rabbimin her gününe binlerce kez şükürler olsun.. benim için en hayırlısını o biliyor.. hep dualrımda Allahım bana hayırlısını ver dedim...
Dün çok ağrım ve kanamam olduğu için internete giremedim.. bir de annem babam ve kardeşim haberi alır almaz Ankaradan yanıma geldiler. o yüzden sizlere de yazamadım..
doktorum aşılamalarla oluşan ilk gebeliklerde sıklıkla rastlanan bir durum dedi.. zaten bebek iki hafta da geriden geliyordu dedi.. ikinci gebelikler çok daha sağlıklı oluyor dedi..
bir kez veren Allah ikinciyide verir..
her günümüze şükürler olsun
eline sağlık pericim
listemiz sayende devam ediyor
ama orkideden aşagıya yazdıkların gelmiyor artık
silebilirsin onları.azlığız biz yani
inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder karacım.ne diyecegimi bilemiyorum forumu acar acmaz yazınla karşılaştım cok geçmiş olsun emriyo degil cennette bir melegin var artık seni cennet kapısında beklicek unutma allahım sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin nutkum tutuldu inanki..........kelimelerin tukendigi an
Tumecim çok geçmiş olsun,kelimeler yetersiz kalıyor.Hayırlısı böyleymiş demek ki..Dilerim Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıkla kucaklarına alacakları yavrularını en kısa zamanda nasip eder.
Çok sevdiğim ve kendimi mutsuz hissettiğim zamalarda okuduğum Mevlananın sözlerini paylaşmak istedim...
Üzülme!..
Dert etme CAN!..
Görebiliyorsan,
Dokunabiliyorsan,
Nefes alabiliyorsan,
Yürüyebiliyorsan..
Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana..
Elinde olanlardan bahset CAN!..
Üzülme!
Geceller hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise;
Bir bakarsın
Yağmurlu bir gecede,
Veya bir bahar sabahında
Karşına çıkmış . . .
... ü z ü l m e ...
Bil'ki, güzellikler de var bu hayatta..
Gel Gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
Hüzün olgunlaştırır,
Kaybetmek sabrı öğretir... unutma! . . .
Hz. Mevlana
günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
tumecim şimdi okudum canım seni şu an ben anlıyorum
benimde ailem yolda ankaraya geliyorlar(
canım senin haberini okuyunca tekrar yıkıldım gözlerim şiş... hala ağlıyorum başım ağrıyor...
bu kadar yüksekten düşmek çok zormuş
inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder karacım.
Demekki hayırlısı böyleymiş
çok teşekkür ederim pericim. mevlananın da dediği gibi hüzün olgunlaştırıyor, kaybetmek sabrı öğretiyor.
her günümüze bin şükür
dosbacım... yazını okur okumaz gözyaşlarına boğuldum.. Allah sabır versin canım..
yaşanılan her olay bizim için bir sınav.
rabbim böylesini uygun gördüyse boynumuz kıldan ince.
sende kendini çok yıpratma.
Herşeyin hayırlısı arkadaşım
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim( pazartesi kürtaj olacağım (
canım senin haberini okuyunca tekrar yıkıldım gözlerim şiş... hala ağlıyorum başım ağrıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?