2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yaptırdığın şey aşılama sanırım dimi canım hepimiz aynı durumdayız ve yıkılmayıp ayakta durmaya çalışıyoruz hep birlikte herşey nasip

evet ama çok umutluydumm doktor yüzde 80 felan demişti olunca neye ugradımı şaşırdım 2ciye gitmedi çünkü tekrar o anı yaşamaya gücüm yoktu

ay çok güldüm yine ya
beli olmaz reyhancım sen tedbirli olyine gelip sanada aynı şeyleri anlatmasın

semicim o kadını varya ben parçalarım o konuda ben hiç konuşmaya bile girmiyorum elbet susar yani oşşt de geç bana bilen gelsin herşeyi bildiğini zanneden değil.........!

evet ama çok umutluydumm doktor yüzde 80 felan demişti olunca neye ugradımı şaşırdım 2ciye gitmedi çünkü tekrar o anı yaşamaya gücüm yoktu

%80 mi şaşırmış o dr
yada okuma yazması yok
kafalarına göre konuşuyorlar ya hepsi bir tuhaf birtanesi değil ki
geçmiş olsun canım
aramızada hoşgeldin
hikayeni anlatmak istermisin

ne diyecegimi bilemiyorum forumu acar acmaz yazınla karşılaştım cok geçmiş olsun emriyo degil cennette bir melegin var artık seni cennet kapısında beklicek unutma allahım sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin nutkum tutuldu inanki..........kelimelerin tukendigi an

minecim 15dün önce akıntım gelir anlarım demiştin ya
takılmıştı kafama nasıl okur diye
ki tahmin ettiğim gibiymiş durum
hadi hayırlısı canım sıkı çalış meyvesinide al işallah

%80 mi şaşırmış o dr
yada okuma yazması yok
kafalarına göre konuşuyorlar ya hepsi bir tuhaf birtanesi değil ki
geçmiş olsun canım
aramızada hoşgeldin
hikayeni anlatmak istermisin

tabi canım hb tşk ederim tanışaım istersen öncee
ben mahi 25 yaşındayım kayserdeyimm bundan 4 yıl önce evlendim 2 yıl vajinismus denen hastalıkla ugraştım şükür onu yendim bu kezde çocuk için ugraşıyorum anşıycan 4 yıldır hastanedeyimm gitmedim doktor kalmadıı

ah canım ilk aşılamada %80 derler çok umut verirler 2. cide ilk de biraz şans düşük 2. cide daha yüksek derler 3. rapor için gerekli iş olsun işte sonra oda olmayınca en iyisi biz zaman kaybetmeyelim tüp bebek yapalım derler 2. ci tüp bebekte rahim alışıyor daha şans yüksek derler böyle kurtlar vadisi gibi sürer gider ne diyor bu kız kafayı yemiş deme bırak sen dünyanın kahrını çekeceğine dünya senin kahrını çeksin öyle değilmi bu arada biz böyle yarım akıllı onlar son model arabalı eee dünya hali işte sen ne düşünmüşsün ne yaşamışsın tınn yani anladınmı canım boşverrrrrrrrrrrrrrrrr gitsin

semicim o kadını varya ben parçalarım o konuda ben hiç konuşmaya bile girmiyorum elbet susar yani oşşt de geç bana bilen gelsin herşeyi bildiğini zanneden değil.........!

bende ilk defa böyle bir durum yaşıyorum
o kadın 2 görümcem ve ev sahibi olan kadın
he o ev sahibi olan kadında benim için tvden bir dr nosu almış tüp bebek için ilk görüşme ücretsizmiş
ararmıymışım
iyi niyetli ama gereksiz girişimler
dedim ben zaten bu konuda uzman olucam yakında tüm tüp bebek merkezlerini biliyoorum neredeyse gerek yok sağol
dediğimde
inanamayarak baktı yüzüme niyeyse

evet haklısın aynen ölee bazen bende diyorum boşver ama etrafın sorularını duyunca çıldırıyorumm

kocamdan bir ton sopa yedim bir çocuk veremedin bana diyor bizim elimizdeymişya seminin günündeki kadın öyle demiş bak şimdi

offff sendemi valla suratım düştü forumu actıgımdan belli neyse bidahaki ay deneriz şansımızı o bebekler inatcıysa biz daha inatcıyız

benim k.validemde sürekli karışımlar not alıp tv den kim nereye çıksa hiç kaçırmıyor kadın yok hani tam yazsa gam yemicem geçenlerde hüseyin ermiş diye biri 20 çeşit baharat vermiş sadece 10 nu yazmış göndermiş ne ne kadar ey ALLAHIM diyorum en son varya bozacamda susuyorum ya sabır çekerek.
evet haklısın aynen ölee bazen bende diyorum boşver ama etrafın sorularını duyunca çıldırıyorumm
alışırsın canım sana bir taktik sorulan sorulardan istemediklerine cvp verme yorumsuz kal sonra dönüp bak suratına kıpkırmızı olmuş bidahada sormaz .kimseye soramaz ders olur.

yok bugun uyumuyo karşımda hadi gel uyut beni diyo bugun zonbi mubarek

hoppala
dün uyuyor diye kızıyordun şimdide uyumuyor diye kız yarın tatil adam otursun işte ne zombisi

hoşgeldin.geçmiş olsun.vajinusmus topiklerinide okumuştum.çok zor bir durum ama yenmişsin ne güzel.probleminiz varmı peki drlar ne diyor

datlum reyhanım ne diyon sen anlamadım ben:26::26::26:
şaka şaka vallada aynı dediğin gibi

ohhh kalabalığa bak ben hiç üzülmedim canım 8 sene nasılsa şimdide öyle farklı olan bişey yokki hayatımda olursa asıl spriz olur bana

valla benim cevremdekiler bu konuda bana bişe demiyo sag olsun kayınvaldem bana ne laf söylüyo nede kimsenin konuşmasına izin veriyo bi annem onun cenesini bi kapatamadım gitti

hb tşk ederim hiç bi proplemimiz yok eşimde normal bende ama olmuyoo

semicim bu kara arkadaşımız biraz farklı sanırım adam uyur sinir olur uyumaz zombi olur daha ne etsin bu adam neeeeeeeeeeeeeeee istiyonnnnnnnnnnnnn leyynnnnnnnnnn sen :90:heee istemem yan cebime koy seni seni :78:

semicim uyusun artık geç oldu hem benim onla işim kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…