evet önce yumurtalarin gelismesi gerekecek sonra igneni olacaksinki catlasin sonra da bebis gelsiinn
Teşekkürler cevaplarınız için, korkumdan bu konuyu hiç araştırmadım.Karaciğer değerlerim yüksek olmasa o kadar dert değil ama şuana kadar hiçbir kadın doğumcu bana ilaç veremedi bu problem yüzünden. Aşılama nasıl bir şey,ben biraz korkuyorum yaaaa
Kızlar bende yatıyorum yarın çoooooook çalışmam lazım çok temizlik var öpüyorum herkeziii byy
Teşekkürler cevaplarınız için, korkumdan bu konuyu hiç araştırmadım.Karaciğer değerlerim yüksek olmasa o kadar dert değil ama şuana kadar hiçbir kadın doğumcu bana ilaç veremedi bu problem yüzünden. Aşılama nasıl bir şey,ben biraz korkuyorum yaaaa
ne güzel anlatmışsın gelsin bebiş
demi ne yapayim ben cok yptim ondan sonuc bekliyorum bende ALLAH HEPIMIZE VERSIN KIMSENIN KUCAGI BOS KALMASIN INSALLAH BU MÜBAREK GECEDE BOL BOL DUA EDELIM INSALLAH MELEKLERIMIZ GELIRRR
korkulacak bisey yok ben alistim vallakorkma doktor rahatsizligini göz önüne alarak igne yazar sana ben 9 ay kullandim ve 2,kez catlatma ignemi oldum bekliyorum sana igne vericek sen kendin yapacaksin zaten 1 su 1 de toz kaistirip göbeginden yapacaksin korkma haftalik kontrolle olacak hepsi
hiç korkma aşılamada korkulacak hiçbirşey yok.
hissetmedim bile ben. çok fazlada ilaç kullanmamıştım 7 iğne ile aşılamam olmuştum.
pkoluysan ve tedaviye başlayacaksan ilaç kullanmam şart canım ya
degerlerini düşürmenin bir yolu yok mu acaba
slm arkidişler biraz gec oldu ama gecmışı okumak pek zor oluyor bu arada malesef kötü haberler var tumecim ve dospa cım Allah yardımcınız olsun yaşadıgınızı iki kez yaşamış biri olarak cok geçmiş olsun sağlığınız yerinde ya bunada şükürler olsun napalım nasipten öteye gitmiyor işte her sey ve hersey Yaratanımızın elinde biz kul olarak sabretmesini bilicez canlarım cok geçmiş olsun.....
HADİ ŞARKI SÖYLEYELİMM.
BU BEN
BU SEMİ
:89: BU KARA
BU KOCASININ YANINDA Kİ MASALCAN
BU MİNE
BU ARDA GELEN HPERİ
BU CAA YAPAN ORKİDE
BU KAÇAK BADES
BU FABE
:93:TUME VE DOSBA
HAYDİ HEP BERABER
BİR ŞARKISIN SEN, ÖMÜR BOYU SÜRECEK .
DUDAKLARIMIZDAN HİÇ BİR ZAMAN DÜŞMEYECEK.
EE GEL ARTIK YARAMAZ BEBEK
BİZE ARTIK SEN GEREK
GELDE MÜJDELİ HABERİ HERKEZE VEREK.
size bir şiir de yazdım.
SESSİZ ÇIĞLIKLAR İÇERİSİNDE KALDIM
İSRTESEMDE İSTEMESEMDE KALBİM SİZİNLE.
ZOR GİBİ GÖRÜNEN BU HAYAT DERSİNDE
İSTERMİSİNİZ HEP BİRLİKTE OLALIM.:
SUSKUN GECENİN TAM ORTASINDA,
EBEDİYEN GÖZÜMÜ KAPATMAKMIYDI?
VEYA SENİ SENSİZYAŞAMAKMIYDI?
İÇİMİ SARAN BU KORKUYA,
YALNIZLIĞIMMI SEBEPTİ YOKSA?
OYSA SİZ BENİMLESİNİZ,BİLİYORUM.
RÜYALARIMIN GERÇEKLEŞMESİNİ DİLEYENSİNİZ.
UMUDUM,GEÇMİŞİM,YARINIM GİBİSİNİZ.
MUTLUYUM, ÇÜNKÜ HERŞEYE RAĞMEN.....???
(şiirin baş harflerini okuyunuz.)
Ümit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanisa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
bu gece dualarımızda birbirimizi de unutmayalım.. tekrar hayırlı kandiller
canım ben gonal-f kullandım beni,mde göbektendi ama emin ol kolun arka tarafından vrulmak çok daha kolay ben göbekten bazen çok ağrı hissettim benim iğnm küçük şırıngaraydı kalem gibi kendi atandan değil bence kolundan vurul derim ben keşke baştan öyle yapsaydım dedim.Ayy hayatta kendime iğne yapamamKocama yaptırırım artık... Bir de göbekten yapılacak öyle mi neyse alıştırayım kendimi.Bebiş için her şeye değer...
MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN aranızda yeniyim gece niyetlenip bugün orucumu tutacaktım ama kırmızıları görünce çok kötü oldum eşime söylemesi o kadar zoruma gidiyoki çok üzülüyo bende 6ay önce bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay kendimi toparlayabilirsem 2.aşılamayı deneyeceğiz moralim altüst oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun banada dua ederseniz sevinirim birde bu mübarek günde geldi orucumu tutamadım yeterince duamıda yapamayacağım tabi öyle işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?