2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Teşekkürler cevaplarınız için, korkumdan bu konuyu hiç araştırmadım. Karaciğer değerlerim yüksek olmasa o kadar dert değil ama şuana kadar hiçbir kadın doğumcu bana ilaç veremedi bu problem yüzünden. Aşılama nasıl bir şey,ben biraz korkuyorum yaaaa

korkulacak bisey yok ben alistim vallakorkma doktor rahatsizligini göz önüne alarak igne yazar sana ben 9 ay kullandim ve 2,kez catlatma ignemi oldum bekliyorum sana igne vericek sen kendin yapacaksin zaten 1 su 1 de toz kaistirip göbeginden yapacaksin korkma haftalik kontrolle olacak hepsi

hiç korkma aşılamada korkulacak hiçbirşey yok.
hissetmedim bile ben. çok fazlada ilaç kullanmamıştım 7 iğne ile aşılamam olmuştum.
pkoluysan ve tedaviye başlayacaksan ilaç kullanmam şart canım ya
degerlerini düşürmenin bir yolu yok mu acaba

korkma bende oldum altan muayene gibi cok basit acı falan hiçbirsey yok ama araştır bence dr konuş

Ayy hayatta kendime iğne yapamam Kocama yaptırırım artık... Bir de göbekten yapılacak öyle mi neyse alıştırayım kendimi.Bebiş için her şeye değer...

Şuan değerlerimde problem yok, ama östrojen içeren ilaçları kullanamıyorum. Bu verilen ilaçlar adeti düzenliyor mu? Şu adet düzensizliği yüzünden psikolajim bozuldu artık ya,hiç düzene girmedi şimdiye kadar

sağol meryamce.. herşey Allahtan.. Hayırlısı böyleymiş..

reyhancım şekerim süper olmuş bu.. kalemine sağlık canım

Ümit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanisa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..

bu gece dualarımızda birbirimizi de unutmayalım.. tekrar hayırlı kandiller

hayırlı kandiller arkadaşlar...
rabbim bu güzel kandilin hürmetine hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...
en kısa zamanda bizi meleklerimize kavuşturur inşallah...
inşallah rabbim dua için açılan ellerimizi boş bırakmasın....elimiz kolumuz bebişlerle dolsun ya rabbim...
amiiiiiiiiiinnnn:)))

mrb tume seninde kandilin mübarek olsun.hayırlı kandiller inş.

MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN aranızda yeniyim gece niyetlenip bugün orucumu tutacaktım ama kırmızıları görünce çok kötü oldum eşime söylemesi o kadar zoruma gidiyoki çok üzülüyo bende 6ay önce bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay kendimi toparlayabilirsem 2.aşılamayı deneyeceğiz moralim altüst oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun banada dua ederseniz sevinirim birde bu mübarek günde geldi orucumu tutamadım yeterince duamıda yapamayacağım tabi öyle işte kızlar

Ayy hayatta kendime iğne yapamam Kocama yaptırırım artık... Bir de göbekten yapılacak öyle mi neyse alıştırayım kendimi.Bebiş için her şeye değer...
canım ben gonal-f kullandım beni,mde göbektendi ama emin ol kolun arka tarafından vrulmak çok daha kolay ben göbekten bazen çok ağrı hissettim benim iğnm küçük şırıngaraydı kalem gibi kendi atandan değil bence kolundan vurul derim ben keşke baştan öyle yapsaydım dedim.

hoşgeldin aramıza canım evet malesef bu süreçler eşlerimiz içinde bizim içinde zor süreçler ama sabredip bekleyeceğiz herşeyin hayırlısı canım bende hastayım canım ama ne yapalım bizde dua ederiz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…