hoşgeldin aramıza canım evet malesef bu süreçler eşlerimiz içinde bizim içinde zor süreçler ama sabredip bekleyeceğiz herşeyin hayırlısı canım bende hastayım canım ama ne yapalım bizde dua ederiz bol bol
hoşgeldin aramıza canım evet malesef bu süreçler eşlerimiz içinde bizim içinde zor süreçler ama sabredip bekleyeceğiz herşeyin hayırlısı canım bende hastayım canım ama ne yapalım bizde dua ederiz bol bol
MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN aranızda yeniyim gece niyetlenip bugün orucumu tutacaktım ama kırmızıları görünce çok kötü oldum eşime söylemesi o kadar zoruma gidiyoki çok üzülüyo bende 6ay önce bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay kendimi toparlayabilirsem 2.aşılamayı deneyeceğiz moralim altüst oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun banada dua ederseniz sevinirim birde bu mübarek günde geldi orucumu tutamadım yeterince duamıda yapamayacağım tabi öyle işte kızlar
merhaba bende aşılama yaptırdım ve bugün hasta oldum.hayırlısı herşeyin.diyorum.bu aRADA SİZİ 1 SEENEDİR TAKİP EDİOM AMA YAZMIODUM.
geçmişi tam okuyamadım canım tedavimi oluyorsun aşılamamı ben 6ay bekleme sürecindeydim tekrar bi aşılama düşünüyoruz ama aşılamadada düşünceliyim
ben ekim ve aralık aylarında 2 aşılama yaptırdım canım ama 3. Yü düşünmüyorum yaza kendimi toparlayıp tüp bebek istiyoruz bakalım hayırlısı.geçmişi tam okuyamadım canım tedavimi oluyorsun aşılamamı ben 6ay bekleme sürecindeydim tekrar bi aşılama düşünüyoruz ama aşılamadada düşünceliyim
arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz aramıza..
asla pes etmek yok. bu mübarek gecede rabbim bizlerinde sesini duyacaktır.
kanamanızın olması önemli değil arkadaşlar yine de dualarınızı edebilirsiniz.
nasılsınız kızlar.
tumecim sen nasılsın canım
reyhan biitimi kız temizlikbırak bacım sen bu soğukta cammı silinir.çamaşır astım ben parmaklarım dondu
masal sen ne yapıyosun tatlım
diğer kızlarda hoşgeldinizzzzzzzzzzz:87::87::87:
düzce canım. Sen??h.b teşşekkürler.reyhan semt neresi sizin
nasılsınız kızlar.
Tumecim sen nasılsın canım
Reyhan biitimi kız temizlikbırak bacım sen bu soğukta cammı silinir.çamaşır astım ben parmaklarım dondu
Masal sen ne yapıyosun tatlım
çınlasın tabi çınlarda gelir dedik ama nerdeeeee neyse anlayışlazım işin vardı demek yemek bulaşık falan
:26::26:
bak kocişini bırakamayan masal diye adın çıkacak he
reyhanın şiirinde bile kocişin yanında bir sen varsın
allah kabul etsin canım
düzce canım. Sen??
yok canım bugün koltuklar mutfak ve ütü var yarın cam ve perde işleri yavaş yavaş yapıyorum işte içime sine sine acelemiz yok. Dimi
nasılsınız kızlar.
tumecim sen nasılsın canım
reyhan biitimi kız temizlikbırak bacım sen bu soğukta cammı silinir.çamaşır astım ben parmaklarım dondu
masal sen ne yapıyosun tatlım
canım ben gonal-f kullandım beni,mde göbektendi ama emin ol kolun arka tarafından vrulmak çok daha kolay ben göbekten bazen çok ağrı hissettim benim iğnm küçük şırıngaraydı kalem gibi kendi atandan değil bence kolundan vurul derim ben keşke baştan öyle yapsaydım dedim.[/QUOT
Çarşamba günü doktora gideceğiz,artık o ne verir bilmiyorum ama kola yapılan daha kolaysa onu isterim artık.İyi ki söyledin yakoluma vurulsam sorun değil ama göbek Ayyy düşünürken bile bir hoş oluyorum :18:
canım ben gonal-f kullandım beni,mde göbektendi ama emin ol kolun arka tarafından vrulmak çok daha kolay ben göbekten bazen çok ağrı hissettim benim iğnm küçük şırıngaraydı kalem gibi kendi atandan değil bence kolundan vurul derim ben keşke baştan öyle yapsaydım dedim.[/QUOT
Çarşamba günü doktora gideceğiz,artık o ne verir bilmiyorum ama kola yapılan daha kolaysa onu isterim artık.İyi ki söyledin yakoluma vurulsam sorun değil ama göbek Ayyy düşünürken bile bir hoş oluyorum :18:
BENİMDE İLK BAŞLARDA GÖBEKTEN EŞİM VURDU AMA İSTER İSTEMEZ KASIYORSUN BİDE GERÇEKTEN HASSAS GELİYOR GÖBEK KOLUMDAN HİÇ HİSSETMEDİM KENDİM BİLE YAPTIM DÜŞÜN
amin tumecimmm inşşşÜmit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanisa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
bu gece dualarımızda birbirimizi de unutmayalım.. tekrar hayırlı kandiller
oy oyyyy amin inşşş allahım dualarımız kabulş eyleee :)hayırlı kandiller arkadaşlar...
rabbim bu güzel kandilin hürmetine hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...
en kısa zamanda bizi meleklerimize kavuşturur inşallah...
inşallah rabbim dua için açılan ellerimizi boş bırakmasın....elimiz kolumuz bebişlerle dolsun ya rabbim...
amiiiiiiiiiinnnn:)))
hoşgeldin cnm.inan hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.bende 2 kere aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı.allah yardımcıımız oldun.MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN aranızda yeniyim gece niyetlenip bugün orucumu tutacaktım ama kırmızıları görünce çok kötü oldum eşime söylemesi o kadar zoruma gidiyoki çok üzülüyo bende 6ay önce bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay kendimi toparlayabilirsem 2.aşılamayı deneyeceğiz moralim altüst oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun banada dua ederseniz sevinirim birde bu mübarek günde geldi orucumu tutamadım yeterince duamıda yapamayacağım tabi öyle işte kızlar
hoşgeldin cnm semde.bende istanbuldayımm :)merhaba bende aşılama yaptırdım ve bugün hasta oldum.hayırlısı herşeyin.diyorum.bu aRADA SİZİ 1 SEENEDİR TAKİP EDİOM AMA YAZMIODUM.
kızlar sesizsiniz... hayırdır????
niye kimse konuşmuyo.... biri TIP dedide benmi farkında değilim acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?