2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba bende aşılama yaptırdım ve bugün hasta oldum.hayırlısı herşeyin.diyorum.bu aRADA SİZİ 1 SEENEDİR TAKİP EDİOM AMA YAZMIODUM.

geçmişi tam okuyamadım canım tedavimi oluyorsun aşılamamı ben 6ay bekleme sürecindeydim tekrar bi aşılama düşünüyoruz ama aşılamadada düşünceliyim

merhaba bende aşılama yaptırdım ve bugün hasta oldum.hayırlısı herşeyin.diyorum.bu aRADA SİZİ 1 SEENEDİR TAKİP EDİOM AMA YAZMIODUM.

arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz aramıza..
asla pes etmek yok. bu mübarek gecede rabbim bizlerinde sesini duyacaktır.
kanamanızın olması önemli değil arkadaşlar yine de dualarınızı edebilirsiniz.

geçmişi tam okuyamadım canım tedavimi oluyorsun aşılamamı ben 6ay bekleme sürecindeydim tekrar bi aşılama düşünüyoruz ama aşılamadada düşünceliyim

aşılama sonrası bekleme sürecine sen kandi isteğinle mi girdin yoksa doktorun mu önerdi canım
bu arada siz de sorun nedir?

ben ekim ve aralık aylarında 2 aşılama yaptırdım canım ama 3. Yü düşünmüyorum yaza kendimi toparlayıp tüp bebek istiyoruz bakalım hayırlısı.

arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz aramıza..
asla pes etmek yok. bu mübarek gecede rabbim bizlerinde sesini duyacaktır.
kanamanızın olması önemli değil arkadaşlar yine de dualarınızı edebilirsiniz.

H.B TEŞŞEKKÜRLER.reyhan semt neresi sizin

nasılsınız kızlar.
tumecim sen nasılsın canım
reyhan biitimi kız temizlikbırak bacım sen bu soğukta cammı silinir.çamaşır astım ben parmaklarım dondu
masal sen ne yapıyosun tatlım
diğer kızlarda hoşgeldinizzzzzzzzzzz:87::87::87:

iyiyim valla semicim... şimde abdest aldım oturup dua edecem bide bu güzel günün hayrına mıneciğimin de duasını okuyayım allah kabul ederse...
sen nasılsın bitanem... akşam amma kaynatmışsınız valla kulaklarımda çınladı yaniii

çınlasın tabi çınlarda gelir dedik ama nerdeeeee neyse anlayışlazım işin vardı demek yemek bulaşık falan
:26::26:
bak kocişini bırakamayan masal diye adın çıkacak he
reyhanın şiirinde bile kocişin yanında bir sen varsın

allah kabul etsin canım

h.b teşşekkürler.reyhan semt neresi sizin
düzce canım. Sen??

yok canım bugün koltuklar mutfak ve ütü var yarın cam ve perde işleri yavaş yavaş yapıyorum işte içime sine sine acelemiz yok. Dimi

evet ya doğru reyhanın şiirinde bile kocişm yanımda valla...
valla moralimde kötüydü ya akşam.. sadece uyumak istedim yoksa başka bişey yapmadık...
kardeş kardeş uyuduk kıııızzz. valla günahımı almayın....hehehehehe...
bence adım çıktı ya dur bakalım belki değiştirebilirim.....

amin canım amin... rabbim bütün dua eden kullarının duasını kabul eder inşallah:)

iyiyim şekerim bende.. sabahtan beri pc başındayım. gezinip duruyorum valla.. az önce sitenin tarif kısmına bakarken canım nasıl erişte istedi...
hamiş de değilim artık ama psikolojisinden kurtulamadım daha. girdim mutfağa yaptım kendime tereyağlı erişte..

Bu arada Allah hepimizin dualarını kabul eder işallah...Kandiliniz mübarek olsun.

amin tumecimmm inşşş

oy oyyyy amin inşşş allahım dualarımız kabulş eyleee :)
hoşgeldin cnm.inan hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.bende 2 kere aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı.allah yardımcıımız oldun.
hoşgeldin cnm semde.bende istanbuldayımm :)

kızlar sesizsiniz... hayırdır????
niye kimse konuşmuyo.... biri TIP dedide benmi farkında değilim acaba???

bende köpeğimin yemeğini verdim açlıktan ölmüş zavallı.
tabağınıda yiyecekti neredeyse.ama ne yapayım o da okadar çok yemesin bizim 2 katımız yiyor maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…