2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

naber bitanem nasılsın? namaz kıldım ben şimdide minenin duasını okuyorum..

iyiyim şekerim... bende dualarımı bitirdim...mineninde duasını okudum bitirdim...
akşama bi planımız yok ama, işten gelir eşim yemek faslı oluyo toparla fılan zamanım olmayacak okumak için bende zaten oruçluyumda bari okuyup bitireyim dedim bugünkü ibadetimi.
rabbim kabul etsin inşallah... hepimiz için dua ettim arkadaşlar... rabbim en kısa zamanda kavuştursun meleklerimize inşallahhh..... amiiiinnnn.....
seninde allah kabul etsin bitannem... rabbim dualarımızı sesimizi duyar inşallahhh

bende köpeğimin yemeğini verdim açlıktan ölmüş zavallı.
tabağınıda yiyecekti neredeyse.ama ne yapayım o da okadar çok yemesin bizim 2 katımız yiyor maaşallah

anaaaaa köpeğinmi var senin?? ben ölürüm korkumdan,yanından bile geçemem valla

mine için 313 ayetel kürsi

semi 83
masal 50
febe 50
kara 30
orkide 50

kalan 50.reyhanın adet olduğu için okuyamadığı 50 kızlar.
bu 50yişde biri alsın yada paylaşalım aramızda kızlar

bende köpeğimin yemeğini verdim açlıktan ölmüş zavallı.
tabağınıda yiyecekti neredeyse.ama ne yapayım o da okadar çok yemesin bizim 2 katımız yiyor maaşallah
ayy çok korkarımm yolumu değiştiririmmm görünceeee:18:
oooo baya hızlısın tatlım maşallah.rabbim kabul etsin dualarını inş.bende oruçluyum iftarda tek olmak pek güzel değil.gel kız bende yapalım

ayyy vallla kız doğru söylüyosun.. bende yanlızım geleyim bari beraber açalım orucumuzu

anaaaaa köpeğinmi var senin?? ben ölürüm korkumdan,yanından bile geçemem valla

var tabi.adı yaramaz.1,5 yaşında.ne korkması kız.azıcık havlayıp insanların üzerine atlıyor o kadar.bizim mahallenin muhtarı benim köpeğim.bidahaki seçimde aday yapıcam

semi 83
masal 70
febe 80
kara 30
orkide 50

toplam 313
bitti kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık
dualarını bitirenlar haber versin başka arkadaşa başlayalım

var tabi.adı yaramaz.1,5 yaşında.ne korkması kız.azıcık havlayıp insanların üzerine atlıyor o kadar.bizim mahallenin muhtarı benim köpeğim.bidahaki seçimde aday yapıcam

hehehehe.... kız bi anımı anlatayım köpekle ilgili...
daha yeni tanışıyorum eşimin ailesiyle...nışanlı bile değiliz o zaman... eltime gittik.
onlarada misafir gelecekmış, bi 10-15 dakıka durup dışarı çıkacaktık.. girer girmez de misfirler geldi..
bende ayağa kalktım hoşgeldiniz diyip çıkacaktık hemen....
misafirlerin köpeği varmış, allahım köpeği görür görmez ben bi fırladım koltukların üzerine. koltktan koltuğa zıplayan yeni gelin adayı ve sürekli bağıran bir tip evin içinde üstüne herkez salona geldi benim hoplamama bakıyolarmı... reziiil oldum valla... bide bağırıyomuyum aşkım kurtar beni aşkım kurtar beni diye. sen köpekte benim oyn oynadığımı zanedip daha fazla üstüme gelip havlamazmı.....
ay görmen lazımdı yaptığım reziliği valla... çok ayıp olmuştu valla

semi 83
masal 70
febe 80
kara 30
orkide 50

toplam 313
bitti kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık
dualarını bitirenlar haber versin başka arkadaşa başlayalım

rabbim kabul etsin inşşş.başlayalım bencedeee.yani haftada iki kişiye okunabilir dimi?nekadar çok okursak okadar iyi bence

cık cık cık
kız nesinden korkuyosun bak zavallım seni oyun oynuyor zannetmiş
ama o halini canlandırdım da gözümdealemsin yani.asıl zavallı köpecik korkmuştur seni öyle zıp zıp görünce ne yapıyor bu diye
kopmuştur millet

ayyy güldürdün beni vallaa.en çokta aşkımm beni kurtar kısmında güldüm
valla karıdes kalamar yapıcam canım... istersen sen gel...

ayyy bimemki gelsemmi :) ya benimde dünden var ama cnm başka şeyler istiyoo

nasıl yani sende de mi febe
karides kalamar var.
ne diyim damak zevki işte ben karidesi görmeye bile dayanamıyorum ya.
ben kurufasulye ve soğancıyım galiba.hamsiyi zor yiyorum kaldıki karides kalamar
bu yüzdende yarım akıllıyım galiba ya

valla ne diyosu ya diyorum ya reziiiloldum diye... eşimde geçmiş karşıma yerlere yatıyo gülmekten...
dönmüş herkeze demezmı bak benim sevgilim beni ne kadar seviyo gördünüzmü...
herkezin içine aşkım aşkım diye zıplıyo demezmi... ben canıma uğraşıyorum o dalga geçiyo bide....
en son bi bağırışım var valla alın şu köpeği diye.... millet kırıldı valla...
geçenlerde krşılaştı o köpeğin sahibilye...demezmiii aaa köpekten korkandı dimi buuuu diyeee....
valla abartmadan anlattım

yok tatlım bende yok.bende hiç yapmadım sadeec dışarda yemiştim bir kere.ama biz eşimle balık hastasıyız.haftada 1 yeriz mutlaka.bayılıyorummm ayy cnm çekti yaaa.önce tarhana çorbası sonra bol salata ve balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…