2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kocalar öyle ama bizimki gel beni uyut diyo bakıyo benim uyumaya niyetim yok git ineklerini besle tarlanı topla sen diyip hep beni kovuyor diyo

aynen benim kocişte öyle
önce kızıyordu çok vakit geçiriyosun diye
şimdi anladı burada kendimi daha iyi hissettiğimi
sesini çıkarmıyor garibim.ne yapsın adamda bıktı galiba saldı çayıra

reyhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hop orda hop burda çekirge gibisin kız
bide bana diyor

sende dedektif gibisin nirden anlıyon benimi takip ediyon
yok boş beklerken bakıyom canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım söle

ben ilgilenmiyorum o tarla bahçe işleriyle o zaman iş güç ne olur ahanda benim kociş öksürüyor ne demek istiyor acaba

takipteyim kıjım bulurum seni heryerde
isminin üstüne tıoklıyorum nerde olduğunu öğreniyorumcanım bu kadar basit

öküz mü
kız benim hiç yok
bekar benim ineklerim

bekar dedinde aklıma geldi bizim bi kedimiz var paşa garibim mevsimi gelmiş görsen bunun ayakları felç olmuş dersin yerlerde sürünüyor ve gece gündüz bagırıyordu neyse catıya kaçmış bi yolunu bulup k.mürselil en cirkin kedisiyle bastık kardeşimle kardeşimin güçüne gitmiş kediyi evden atmış 2 haftadır kedi yok kardeşimde o kötü yola düştü bize yakışmaz dua etsin vurmadım onu diyor

kedinizde çok zecvksizmiş
yazık ya kediye uzaga götürmüş demekki yoksa gelirdi mutlaka
dişiyse bebek kedileriniz olurdu ne güzel kız şöyle 5 10 tane

ilahi kara ne bekliyordu kardeşin kedin ona gelip ben birini seviyom evlenmek istiyommu dicekti

kedinizde çok zecvksizmiş
yazık ya kediye uzaga götürmüş demekki yoksa gelirdi mutlaka
dişiyse bebek kedileriniz olurdu ne güzel kız şöyle 5 10 tane

artık kedi bile benden önce dogurursa bunalıma girerim sonun bakırköy olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…