2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

belki bu bana ceza belki haketmiyorum ben anne olmayı
ama eşime çok üzülüyorum.
o hakediyor kesinlikle hakediyor
bazen düşünüyorum belki ben karşısına çıkmasaydım çoktan bebeği olacaktı

yoooo... haksızlık bu kendine bitanem...
ceza değil, sadece zamanı henüz gelmemiş diye düşünüyorum...
bunu ceza olarak düşünme, kendini daha çok yıpratırsın... rabbim sadece sınıyor ve sabrımızı ölçüyo benceeee

iyi geceler canım.
dikkat et kendine o depresyon bende var
ve çok zor aynı anda ikisiyle başaçıkmaya çalışmak gerçekten çok zor
sakın masalcım kenndine dikkat et.

etmek istiyorum canım.. elimden gelen herşeyi yapıyorum... işallah başarabilirim...
zaten bir dedim var.. rabbim başka dertler vermesin diye çook dua ediyorum:))

bitanem ne güzel anlatmışssın aslında çok neşeli hayatı gırgıra vuran gibi görünsekte içimiz kan ağlıyor hep kendimizi mtive etmek durumundayız bazen öyle bir karamsarlığa kapılıyorumki ama hemen peşinden daha dur çıkmamış candan umut kesilmez diyorum resmen bilinçaltımla savaş halindeyim gelde normal ol

etmek istiyorum canım.. elimden gelen herşeyi yapıyorum... işallah başarabilirim...
zaten bir dedim var.. rabbim başka dertler vermesin diye çook dua ediyorum:))

masal 3 aşılama yaptırdın tatlım.tüpğten önce rahatlamak adına bir psikologa git canım kendini kötü hissedersen.muhabbet edersiniz.
ben az önce ilaçlarıma baktım 1 tane antidepresan kalmış.o da kg aldırıyor.onuda almadım.düşünüyorum gitsem mi diye bakalım durumum gösterecek ama benim olay baömbaşka tabi

çok zormuş beyninle savaşmak
yani kendi kendinle savaşmak
yine biri demişti beyin kandırılmıyor ki

ben bu akşam kocişe keçiboynuzuna başlayacaktım unuttum iyi mi
pufff

tabi insan böyle sahneler karşında duygulanıyor.. bazen tvde doğumla ilgili bir sahne çıktığında sanki gerçekmiş gibi duyduğumuz heyecan bizim doğamızın bir gereği canım..
eminim ki bunu anne olan ya da olmayan her kadın hissediyordur..
valla ben bu sahnede ağladım..
heleki o bebeğin güzelliği..tamj ısırmalıktı:))

sabretmek....
şükretmek...
inanmak....
bir gün olacak biliyorum demek.....

bunlar çok daha önemli canımcım:))))

belki bu bana ceza belki haketmiyorum ben anne olmayı
ama eşime çok üzülüyorum.
o hakediyor kesinlikle hakediyor
bazen düşünüyorum belki ben karşısına çıkmasaydım çoktan bebeği olacaktı

kuzum niye böyle yazıp psikolojini bozuyorsun ki......
kızacağım bak şimdi
lütfen kafandaki bu saçma düşünceyi at
masalcancım sakin ol şekerim.. yumoşlarını etkilenmesin...
tamam zaman zaman depresyon hepimizin yaşadığı bir şey ama önemli olan depresyonla başa çıkabilmek..
bak benim karnımda bebeğim öldü ama depresyona girmedim..
sende girme şekerim

biz hepimiz güçlü kadınlarız, hayatta ne büyük mücadelerimiz var..ve her zorlukla mücadele ediyoruz..

ama şunu unutmayalım: Zafer bizim olacağı için çekilen her acı, yaşanılan her umutsuzluk kutsal sayılacak....

hepinizi öpüyorum..
lütfen moralleri bozmayalım...
ben kaçar...
herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
madalyonun iki yüzü tumecim
ben bir yüzündekileri yazmışım,sen diğerini

gönül isterki hep senin dediğin gibi düşünebilelim
ama maalesef herzaman olmuyor

karacım kaldık yine başbaşa
reyhanı diğer topiğe kaptırdık

nasıl gitti kursun

semi her ay yaşadıgımız kırmızı bunalıma girmişsin normal bacim git yüzünü yıka sonrada su senin dünki topige git şu fare hikayesini oku gel
canını sıkmaya degmez şu dünyada bak inanıyorumbirgün o yaramazların peşinde koşturmaktan deprosyona gircez bi silkin bi canlan sonra gel senle cifte tellioynuyalım

karacım kaldık yine başbaşa
reyhanı diğer topiğe kaptırdık

nasıl gitti kursun

cok güzel ve eglenceliydi yarın yine gitcem inan insana o kadar ii geliyoki su dünyada biamacın oluyor ve cok güzel sitres atıyorsun tavsiyem git bak komekkin 2 dönem kayıtları başladı kacırma

sağol tatlım .çok doğru bir tespit ama eksik.
tabi nerden bileceksin
canım benim tek derdim bebek değil maalesef.ben başka sağlık problerimden muzdaribim
onun ağırlığı altında eziliyorum.yoksa kırmızılara bu kadar etkilenecek biri değilim ama
benim beynimde 2 tane savaş var ve ikisiyle savaşmaktan yorgun düşüyorum bazen

aman boşver canınızı sıktım zaten gece gece
ya kısaca azıcık tahtalarım eksik
öyle şüpheleniyorum kendimden

eskiden mendiller aşıkların göz yaşlarıyla ıslanırdı.
şimdi ise gercek aşk kalmadıgından fabrikadan ıslak cıkıyorlar

cok güzel ve eglenceliydi yarın yine gitcem inan insana o kadar ii geliyoki su dünyada biamacın oluyor ve cok güzel sitres atıyorsun tavsiyem git bak komekkin 2 dönem kayıtları başladı kacırma

hımm 2.dönemö kayıtlarıdamı varmış ben eylülde sanıyordum sadece
bilmem ki:26::26::26::26::26:

kız tek degilsin tahta konusunda ben de varım hatta benim durum daha vahim yani seni solladım

hımm 2.dönemö kayıtlarıdamı varmış ben eylülde sanıyordum sadece
bilmem ki:26::26::26::26::26:

bak burası küçük bi semt olmasına ragmen eylülde kayıtlar dolmuştu ciddi ciddi düşün ve yarın git kaydol bence inan insana cok ii geliyor hatta tüm derdini unutuyorsun kursta gırgır muhabbet eve geldimmi kurs işleriinan düşünüp kendimi yemeye vaktin olmaz eeee bizde burdayız ana adama vakit kalmadı

kıslar ben bu adamı boğarım bebek gibi hastayımya başka meşkaleler buluyor banayok masaj yok beni uyut yanlız yatıyormuş kaç gece uyuttumda geldimtam oturdum peşimden yine bağırıyor hayatım su getirirmisin diye kıyamam ya bu internet yüzüne adamıda boşladım ee kızmakta haklı biraz yinede idare ediyor beni biliyor burada benimle aynı durumda olan kişilerle olup mutlu olduğumu :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…