2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tatlım karacım sana kötü bir haberim var
kediniz 65 gün sonra doğuracak
ama üzülme bu gece bile hamile kalsan ondan önce doğurma şansın yok

ilahi kara ne bekliyordu kardeşin kedin ona gelip ben birini seviyom evlenmek istiyommu dicekti

kız babanı 3 kızıvardı ama bu cok edepsizdi babamın gözlerinin içine bakıp nasıl bagırıyordu sorma ayaklaryok zati sanki felç valla sürünesürüne yürüyodu eee kardeşimde erkek gururuna yediremedi herhalde ama cok özledim oy paşam benim oy

benim bu sabah gördüğüm kedide doğuracak 65 gün sonra :96::96::96::96::96:

tatlım karacım sana kötü bir haberim var
kediniz 65 gün sonra doğuracak
ama üzülme bu gece bile hamile kalsan ondan önce doğurma şansın yok

yani semi moral vercegin yerde iyice bunalıma sokuyosun beni oda benim gibi gecen senede oldu bişeler dogurmadı belki oda bendendir beraber tüp bebek yaptırırdık kardeşim atmasaydı tühhhhh

evettt karanın ilgi alanına girdik anlat bakalım semi gördüklerini

ama üstüme gelmeyin ben zaten bu dünyada hayatın sillesini yemiş genç yaşta aşılmaz dert deryalarında yüzmüş cilekeş garip hep ezilmiş hep itilmiş bir kulum

son bir iki üçyıllar yılı dert yolunda ne ilknede sonuncuyum kahrediyor hayat beni ben acılar kadınıyım....................
heyt cekilin lennnnnnnnnn pisikopata bagladım zatin kedim 65 gün sonra dogurcak ya benn

şaka............şaka...........

bağırma kız
kocan uyanacak şimdi
kafayı çekmiş bizim hatun diye

doğru söyle kara senin kociş yine koltukta uyuya kaldı sen o yüzden psikopata bağladın
dimi dimi dimi

bağırma kız
kocan uyanacak şimdi

doğru söyle kara senin kociş yine koltukta uyuya kaldı sen o yüzden psikopata bağladın
dimi dimi dimi

ypk kız bu sefer kendi ellerimle götürüp yatakta uyuttup usulca kaçtım geldim garibim şimdi yastıgı ben sanıyordur susss kimseye söyleme

bağırma kız
kocan uyanacak şimdi

dimi dimi dimi

bence kocası yok yoksa kara niye burada olsunki semicim sonuncuyu okudum bir anımı yazdım çıktım canım bana bidaha sayfa söyleme bitirmeden bırakamıyorum.

söylermiyim tatlım
o hatayı bir kere yaparım ben
zıp zıp zıplayıp duruyosun akşamdan beriş helak oldun valla
kızlar hadi ben ağrım var diye tüğmgün uyudum sizin hala uykunuz gelmedimi
tnt de açık deniz 2 başladı yani sanırım başı 1.ci gibiyse güzeldir

bana hiç söyleme kayboluyorum bie gece mazallah yolumu bulana kadar agla agla

bende öğlende kalkıyom ne güzel oluyo valla 5 sene kayınvaldemle otururken 3 senede çalışırken sabah 6 ben ayaktaydım anca rahatım tadını çıkarıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…