2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bu çiçekler sana o zaman..
bende çıkar kızlar..
çoook iş var çoookkkk

ayyy reyhannn valla benide güldürdün Rabbimde seni güldürsünnnn bende çıkıyorum kocişim gelmek üzere masayı hazırlamam lazım. yaaa ben sizi çok seviyorum!!!

şişşşt sus bakim öteki topiktekileri okuyunca bizdeki rezillikler oraya göre değil diye konuşuyorduk karayla sonra o ısrar etti yani benim bir suçum yok gaza geldim o yüzden konuşturmayın beni rütük kapatır bak sonra burayı

bende baştan beri izlemiyorum arada sırada bakıyorum.. gazetede baktım hürrem doğuracak diyordu..

çocuğu merak ettim.. çok şeker bir şeydii.. Allah bize de nasip etsin kızlar... ama hürreme sinir oldum.

bende baştan beri izlemiyorum arada sırada bakıyorum.. gazetede baktım hürrem doğuracak diyordu..

çocuğu merak ettim.. çok şeker bir şeydii.. Allah bize de nasip etsin kızlar... ama hürreme sinir oldum.

evet canım bebek çok şeker... amin rabbim duysun sesimizi inşallahh

iyi akşamlar canım...
şu hürreme sinir oluyorum. tam bir cadı yaaaaaaaaa

al bendende o kadr gıcık hele sülüman diyişi yokmu osmanlı devleti bir kadın yüzünden yıkılmış işte o sanırım bu erkek milleti salak yahu gül gibi karın var azmış teke karı bırakmamış millete ama bebek çok tatlıydı allahım inşallah bizede nasip eder hele o gülüş anı yokmuydu? yerim ben onu

al bedende o kadar sinir kadın ya...
amin reyhancım inşallah bizimde güzel gülen bebişlerimiz olacak inşallaaaahh

kızlar sizede oluyormu ben çok kötü oluyorum böyle hani doğumdan sonra o annenin mutluluğunu görünce kendimi erkek gibi hissediyorum sanki o duyguyu tatamicakmışım gibi aç kedi gibi ne derseniz işte ama inşallah rabbim en umutsuz anda verir miniklerimizi :97:

özenmek..imrenmek..kıskanmak..istemek..yokluk duygusu..peşinden gelen olmayacak mı korkusu ve içine düştüğümüz umutsuzluk,mutsuzluk
gözden damlayan iki damla yaş
sonra beynimize laf atlatma çabası, toparlanmaya çalışmak
bilinç altına atıp biraz buruk gülümsemek
sonra tekrar aynı sahneden sil baştan

hislerime tercüman oldun semicim. tşekkür ederim bitanem..

belki bu bana ceza belki haketmiyorum ben anne olmayı
ama eşime çok üzülüyorum.
o hakediyor kesinlikle hakediyor
bazen düşünüyorum belki ben karşısına çıkmasaydım çoktan bebeği olacaktı

iyi geceler herkeze....
kendimi iyi hissetmiyorum ben.. psikolojikmi bilemiyorum, ağrılar oluyo....
kafam karışık. hep uyumak hiç uyanmak istemiyorum...
allah sonumuz hayır etsin inşallah.. yeterince yoruldum,birde depresyon olmasın lütfen...
onuda kaldıramıyıcam.. kendimi toparlamam lazım. ama nasıl???

iyi geceler canım.
dikkat et kendine o depresyon bende var
ve çok zor aynı anda ikisiyle başaçıkmaya çalışmak gerçekten çok zor
sakın masalcım kenndine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…