hayır tatlım.sadece iyi olduğunu duymak istedim.denk gelmiyoruz bayadır merak ettim
neyse kızlar bende kaçar.
görüşürüzzzz
gece 12den sonra.reyhan ben o sarkan şeyi baya bir düşündüm 15 dk sonra aklım başıma geldi kız sen yanılmışsın tatlım iç organların değil o
hayır tatlım.sadece iyi olduğunu duymak istedim.denk gelmiyoruz bayadır merak ettim
görüşürüzzzz
gece 12den sonra.reyhan ben o sarkan şeyi baya bir düşündüm 15 dk sonra aklım başıma geldi kız sen yanılmışsın tatlım iç organların değil o
görüşürüzzzz
ay ben seyretmiyorum valla...baştan seyretedim sonrada bir daha bakmadım...
bende baştan beri izlemiyorum arada sırada bakıyorum.. gazetede baktım hürrem doğuracak diyordu..
çocuğu merak ettim.. çok şeker bir şeydii.. Allah bize de nasip etsin kızlar... ama hürreme sinir oldum.
iyi akşamlar canım...
şu hürreme sinir oluyorum. tam bir cadı yaaaaaaaaa
HEYYYYYY arkidişler nerlerdesiniz?:44:
iyi akşamlar canım...
şu hürreme sinir oluyorum. tam bir cadı yaaaaaaaaa
al bendende o kadr gıcık hele sülüman diyişi yokmu osmanlı devleti bir kadın yüzünden yıkılmış işte o sanırım bu erkek milleti salak yahu gül gibi karın var azmış teke karı bırakmamış millete ama bebek çok tatlıydı allahım inşallah bizede nasip eder hele o gülüş anı yokmuydu? yerim ben onubende baştan beri izlemiyorum arada sırada bakıyorum.. gazetede baktım hürrem doğuracak diyordu..
çocuğu merak ettim.. çok şeker bir şeydii.. Allah bize de nasip etsin kızlar... ama hürreme sinir oldum.
al bendende o kadr gıcık hele sülüman diyişi yokmu osmanlı devleti bir kadın yüzünden yıkılmış işte o sanırım bu erkek milleti salak yahu gül gibi karın var azmış teke karı bırakmamış millete ama bebek çok tatlıydı allahım inşallah bizede nasip eder hele o gülüş anı yokmuydu? yerim ben onu
özenmek..imrenmek..kıskanmak..istemek..yokluk duygusu..peşinden gelen olmayacak mı korkusu ve içine düştüğümüz umutsuzluk,mutsuzluk
gözden damlayan iki damla yaş
sonra beynimize laf atlatma çabası, toparlanmaya çalışmak
bilinç altına atıp biraz buruk gülümsemek
sonra tekrar aynı sahneden sil baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?