heralde.. ama yeni bu ay beklemeye başladım yaa.. böyle giderse önümüzdeki ay tüp bebeğe başlarız heralde canım... beklemeye tahamülüm yok...
dur bakalım bu ay geçsin bakalım ne olacak...ben ağustosa kadar beklerim diyodum ama...
bide yaş geçiyo ben 30 yaşımdayım ve dah fazla yaş ilerlemeden olsun istiyorum..tam 2 senedir uğraşıyorum zaten daha fazla beklemenın anlamıda yok sanırım... gece düşündüm bu kadar uğraşıyorum ve sonuç hep negatif yanii....
slm herkese , febe nbr cnm.nasılsın
iim cnm sağol.hoşgeldin.sen nasılsın? ne iş yapıyosun sen tatlım?
nasılsınız kızlar
masal düşünmemeye çalış canım ya.elinden geleni yapıyorsun
zaten tüpe başlarsın birkaç ay sonra.
bu arayı kendine zehir etme tatlım.hatta tatil gibi düşün tüpe başlayınca düşünücez nasıl olsa tatlım bolbol
nasılsınız kızlar
masal düşünmemeye çalış canım ya.elinden geleni yapıyorsun
zaten tüpe başlarsın birkaç ay sonra.
bu arayı kendine zehir etme tatlım.hatta tatil gibi düşün tüpe başlayınca düşünücez nasıl olsa tatlım bolbol
ben sabahtan beri burdayım kimse yoktu bende işlerimle ilgilendim ben muhasebe hesap felan işte cnm.yaşım 23 1,5 senelik evliyim tanıtım kendimi dimi
hb canım.idare ediyoruz işte.enson deliliğe vurduk işi.hoşgeldin tatlım.. iim ben sen? semi başkan
evet canım o zaman bool boool düşünecez tabiii.... istesekte istemesekte...
evet bu aralar eşimle birbirimize daha çok zaman harcadıgımzı fartkettim canım. eski günlerimizdeki gibiyiz.. aman aşılama yaptırdk dur arabayla biyerlee gitmeyelim hoplayıp zıplıyoruz arabada dıye..
aman dur elleme ya bişey olursa diye diye adamı soğutum nerdeyse kendimden....
neyse bu ay gene eski günlerimize döndük... hrkez hayatından memnun valla.... bide aklımdan atabılsem su yaramazı ama nerdeeee.... 2 saat unutursm 3. saatmutlaka aklıma geliyo valla...
ben sabahtan beri burdayım kimse yoktu bende işlerimle ilgilendim ben muhasebe hesap felan işte cnm.yaşım 23 1,5 senelik evliyim tanıtım kendimi dimi
anaa çok gücçükmüssün kız sen
hemide yeni evli.
hb canım.idare ediyoruz işte.enson deliliğe vurduk işi.
başkan mı ne başkanı kız anlamadım ben
deli başkan
hep öyle tatlımda birde hasta olma üstüne diye öyle söyledim.en iyisini yapmışsınız canım.oh sefanız olsun
neyse kızlar ben öıkıyorum komşum çağırdı oturmaya gidiyormuşuz
çıkayım bari biraz evden kurkuk gibi evdeyim kaç gündür
öpüyorum
bende çıkıyorum şekerler.k.valideme gidiyorum.öpüyorum herkeziiii muck! muck! muck!
anaa çok gücçükmüssün kız sen
hemide yeni evli.
hb canım.idare ediyoruz işte.enson deliliğe vurduk işi.
başkan mı ne başkanı kız anlamadım ben
deli başkan
hep öyle tatlımda birde hasta olma üstüne diye öyle söyledim.en iyisini yapmışsınız canım.oh sefanız olsun
neyse kızlar ben öıkıyorum komşum çağırdı oturmaya gidiyormuşuz
çıkayım bari biraz evden kurkuk gibi evdeyim kaç gündür
öpüyorum
est. semicim,duaları sen ayarlıyosun ya o yüzden seni başkan seçtim ben
bu haftada mümkünse bana okunabilirmi acaba haftaya cumaya doğru malum günlerimde
yok be eskidik bizdecnm
dosba hoşgeldin canım
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?