2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

nerde o krabiyeler reyhancım.. Anlamadım ben???

Bugün salaklığım üstümde maşallah
netten gir canım bonibonlu papatya kurabiye diye çok şekerler
kızlar birgün toplanıp reyhana oturmaya gidelim.
Kabul edenler.etmeyenler
acıktım ya
be o haşhaşlıya bayılırım
buyrun beklerim canım hemde ne güzel olur valla
masal dün gece nerelerdeydim tatlım
Karada yoktu zaten:78::78::78:
evet kara nerelerde acaba
kabul edilmiştir tatlım... çokta iyi olur valla...

beklerim kuzumm

reyhan kız biz tombiş ve oburuz biliyon dimi
hani tepsi tepsi yap yapoacakları nı bacım
bide hamiş olusak 2 kişilk yeriz anaaa o zaman tam yandın
kalırsın böyle

Yok bitanem korkma benim elim çok boldur zaten eşim hep kızar çok yemek yapıyon diyeelimin ayarı yok yani

febecim direk aşılama istedim ben ve oldum kandil sabahı hasta oldum çok kötüydüm.14 şubat unutamıom.[/QUOTE]

ayy handancım kusura bakma ben unutmuşum şimdi hatırladım.peki şöle soralım ozaman şimdi ne düşünüyosun? :)

ben çıkıyorum kızlar.gece gelin ya.kalıyoruz reyhanla.oda başka topiklerde geziyor zaten ben kalıyorum tek başıma.oturup reyhanı bekliyoru m gelsinde 2 kelime konuşalımdiye

ben çıkıyorum kızlar.gece gelin ya.kalıyoruz reyhanla.oda başka topiklerde geziyor zaten ben kalıyorum tek başıma.oturup reyhanı bekliyoru m gelsinde 2 kelime konuşalımdiye

semiiiiiiiiiiii Söylerim bak
Neo memnun değilmisin benden
Kocana söyledinmi kız akşamı

şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla

semiiiiiiiiiiii Söylerim bak
Neo memnun değilmisin benden
Kocana söyledinmi kız akşamı

yok kız söylermiyim hiç.höööttttt der sonra

şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla

evet tatlım ya öyle oluyor.kendi adıma kociş gitmeden yani 11den önce gelemiyorum bu hafta öyle.ama haftaya burdayım

şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... Bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
Benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla

sizi yan çiziciler benim kocanın günahı ne garibim sesi çıkmıyor akşam ben yine gidiyorum yatmaya ve yalnız diye diye gitti adam görürsünüz siz reyhaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırında geliyommu

herkesler gitmiş,trip atanlar laf sokanlar dert yananlar ne ararsan var.benimde yemeğim hazır.kocişimi bekliyorum masalcım seninde hazırmı yemeğin?

sizi yan çiziciler benim kocanın günahı ne garibim sesi çıkmıyor akşam ben yine gidiyorum yatmaya ve yalnız diye diye gitti adam görürsünüz siz reyhaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırında geliyommu

he he kızım senin kociş kzımıyor demekki.adam bana kota koydu günlük 1 saatte ben 3 saat duruyorum.allahtan sesini çıkarmıyor

önümüzdeki hafta kocişin 4 12 dimi semicim

evet tatlım aynen öyle

çıkıyorum bende kocişim gelecek

febecim yok kız kimse trip atmıyor takılıyoruz öle işte

herkesler gitmiş,trip atanlar laf sokanlar dert yananlar ne ararsan var.benimde yemeğim hazır.kocişimi bekliyorum masalcım seninde hazırmı yemeğin?

evet canım yemegi hazır... bugün bamya yaptım bide yanına makarna düşünüyorum ama yaparmıyım bilmem... sıgara böreğide sardım şimdi...yarın kahvaltıya kocişe.....

senin varmı yemeğin şekerim??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…