netten gir canım bonibonlu papatya kurabiye diye çok şekerlernerde o krabiyeler reyhancım.. Anlamadım ben???
Bugün salaklığım üstümde maşallah
buyrun beklerim canım hemde ne güzel olur vallakızlar birgün toplanıp reyhana oturmaya gidelim.
Kabul edenler.etmeyenler
acıktım ya
be o haşhaşlıya bayılırım
evet kara nerelerde acabamasal dün gece nerelerdeydim tatlım
Karada yoktu zaten:78::78::78:
kabul edilmiştir tatlım... çokta iyi olur valla...
peki cnm sen ne yapmayı düşünüyosun? konuştunuzmu eşinle bu durumu?
ooo kıyamam ben sana bi kendine oku tatlım geçer inş.
netten bonibonlu papatya kurabiye ye girde gör ahh ah[/QUOTaşı
febecim direk aşılama istedim ben ve oldum kandil sabahı hasta oldum çok kötüydüm.14 şubat unutamıom.
peki cnm sen ne yapmayı düşünüyosun? konuştunuzmu eşinle bu durumu?
ooo kıyamam ben sana bi kendine oku tatlım geçer inş.
netten bonibonlu papatya kurabiye ye girde gör ahh ah[/QUOTaşı
febecim direk aşılama istedim ben ve oldum kandil sabahı hasta oldum çok kötüydüm.14 şubat unutamıom.
hakkında hayırlısı bitanem... nasip işi buabbim ol demekdikten sonra olmuyo bitanem
hakkında hayırlısı bitanem... nasip işi buabbim ol demekdikten sonra olmuyo bitanem
neyse ben çıkar eve gidem iş güç işten çık eve git yemek yap evi topla ooo çok iş öptüm hayırlı akşamlar hepinize kib.
neyse ben çıkar eve gidem iş güç işten çık eve git yemek yap evi topla ooo çok iş öptüm hayırlı akşamlar hepinize kib.
iyi akşamlar bitanem...bende öpüyorum seni
ben çıkıyorum kızlar.gece gelin ya.kalıyoruz reyhanla.oda başka topiklerde geziyor zaten ben kalıyorum tek başıma.oturup reyhanı bekliyoru m gelsinde 2 kelime konuşalımdiye
ben çıkıyorum kızlar.gece gelin ya.kalıyoruz reyhanla.oda başka topiklerde geziyor zaten ben kalıyorum tek başıma.oturup reyhanı bekliyoru m gelsinde 2 kelime konuşalımdiye
semiiiiiiiiiiiiSöylerim bak
Neo memnun değilmisin benden
Kocana söyledinmi kız akşamı
şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla
şekerim çok geç geliyosunuz ama yaaa... Bende çıkıyorum siz geliyosunuz...bende hep yanlız bekliyorum....
Benimde kociş geç oturmama karşı kızıyo valla
yok kız söylermiyim hiç.höööttttt der sonra
evet tatlım ya öyle oluyor.kendi adıma kociş gitmeden yani 11den önce gelemiyorum bu hafta öyle.ama haftaya burdayım
sizi yan çiziciler benim kocanın günahı ne garibim sesi çıkmıyor akşam ben yine gidiyorum yatmaya ve yalnız diye diye gitti adam görürsünüz siz reyhaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırında geliyommu
sizi yan çiziciler benim kocanın günahı ne garibim sesi çıkmıyor akşam ben yine gidiyorum yatmaya ve yalnız diye diye gitti adam görürsünüz siz reyhaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırında geliyommu
önümüzdeki hafta kocişin 4 12 dimi semicim
çıkıyorum bende kocişim gelecek
herkesler gitmiş,trip atanlar laf sokanlar dert yananlar ne ararsan var.benimde yemeğim hazır.kocişimi bekliyorum masalcım seninde hazırmı yemeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?