2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

padon varmıs senın yemeğin ...

tumecim hoşşgeldin tatlım nasıslın?? yoruldunmu bugün???

bende pırasa,yayla çorbası,makarna yaptım tatlım.kociş gelsede yesek acıktım vallaaaaaa

çok açım ama yiyemiyorum...
bişey söyliyimi??? sabah kalktığımdan beri daha bişey yemedim... bu huyumdan nefret ediyorum ama yiyemiorum kiii... tek başıma gitmiyo valla...

ooo yapmaaaaa,inan bende tekken sıfır iştah ama bir iki lokma yiyiyorum.sağlığını düşün ve yemeye çalış bitanem ok? hadi kaçtım ben

padon varmıs senın yemeğin ...

tumecim hoşşgeldin tatlım nasıslın?? yoruldunmu bugün???

hoşbuldum canım yoruldum valla. ama yarın ve pazar daha yorucu..
bir de pazar akşam misafirimiz var.. maç var ya. fb- bjk.. arkadaşlar maç izlemeye geliyor

bende pırasa,yayla çorbası,makarna yaptım tatlım.kociş gelsede yesek acıktım vallaaaaaa

febecim iki gün önceki menümüz bugün sendeymiş.. ben de de bugün tarhana çorba, karnıbahar kızartma ve kıymalı patates var...
iki gündür patates yiyoruz bakalım.. benim kociş şişecek diye korkuyorum..

valla bende acıktım.. ama benim kociş 9 önce gelmez cnım:))

bende ben de ben de acıktım:)))

çok açım ama yiyemiyorum...
bişey söyliyimi??? sabah kalktığımdan beri daha bişey yemedim... bu huyumdan nefret ediyorum ama yiyemiorum kiii... tek başıma gitmiyo valla...

masalcancım yapma böyle hayatım.. yarın birgün hamiş olduğunda çok zorlanırsın.. biliyosun dengeli beslenmek gerekiyor..

valla canım aşılama yapıldığında herşeye dıkkat ediyodum... süt içmem ben hiç, sırf bebiş için içtim...
ama bu aralar hiiiç bişeye dikkat etmiyorum valla...

tumecim bende yarın karnıbahar yapmayı düşünüyorum buarada yayla çorbası yarın biter sırada tarhana var.ennn sevdiğimmmm! ahh bizdede maç günleri aynı durum.fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin!

valla canım aşılama yapıldığında herşeye dıkkat ediyodum... süt içmem ben hiç, sırf bebiş için içtim...
ama bu aralar hiiiç bişeye dikkat etmiyorum valla...

olsun hayatım sen yine de beslenmene dikkat et.
dengeli beslen ki sana kilo olarak dönmesin.. benim eşimin eski işyeri çok kötüydü adam çalışmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyordu..
günde tek öğün yemek yiyordu.. sonuç : 2 ayda 10 kilo..

neyse şu an rahat dengeli besleniyor ve aldığı kiloları da verdi ve kilosunu koruyor

ya hem kilo hem sağlık çok önemli.ya sağlığmızın kıymetini kaybedince anlamayalım değeriini bilelim dimi??? yoksa bebişlerimize kim bakar

tumecim bende yarın karnıbahar yapmayı düşünüyorum buarada yayla çorbası yarın biter sırada tarhana var.ennn sevdiğimmmm! ahh bizdede maç günleri aynı durum.fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin!

ahahaha menüler aynı..
valla ne pişireceğimizi sapıtıyoruz....
ben cimbomluyum ama eşim bjkli..

pazar maç izlemeye gelen arkadaşların hepsi cimbomlu.. sadece biri fenerli...

biz cimbomlular beşiktaşı tutacağız tabi ki.... hatta fenerli arkadaşı dövsek mi diyoruz

ya hem kilo hem sağlık çok önemli.ya sağlığmızın kıymetini kaybedince anlamayalım değeriini bilelim dimi??? yoksa bebişlerimize kim bakar

öyle valla canımcımm.

neyse kızlar kociş geldi ben sofrayı kurayım.. gelirim tekrar

ooo bende seni fb li sanmıştımmm
dövmeyin yaaaa lütfennnn şampiyon olucaz nasılsa yazık boşuna dövmeyin
nese kuzum ben çıkıyorum öptümm

bende bamya yapıyordum kız dirakten döndü

heeeyyyyttt ne diyon kız sen sus bakim

ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ
SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ
HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA
SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ

NE CİMBOMBOM NEDE FENER
BU KALPLER HEP SENİ SEVER
SEN YENSENDE YENİLSENDE
BU TARAFTAR HEP SENİNLE
:128::128::128::128::128::128::128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…