tumecim o düşen parça değilde kan içerde birikip pıhtı olmuş olabilir.banada olmuştu bi kere hatta çıkarkende doğum yapıyorum zannettim baya büyüktü yaniigeçer inş.takma kafana.
iyiyim canım çok şükür
canım ben pazartesi kürtaj oldum c.tesi gününe kadar 1 damla kanamam olmadı... ama karnım olduğu gibi kaldı( c.tesi bel ağrısı ile kanamam başladı çok fazla değil ama ağrı var biraz...
ben daha kontrole gitmedim...kanama olduktan sonra karnımda inmeye başladı...
dr.um bana 15 gün sürer demişti hayatım sende biraz daha bekle sonra bi git bakalım
parça yok dediyse kalmamıştır sonuçta önemli bi konu...parça kalırsa zehirlermiş dikkat etmiştir
çok şükür minecim.. senden naber?
ya 3 gündür sancı çekiyorum ama henüz gelmedi.zaten bugün günüm.ama erken başladım sancılarım.ya bide ben hep pat diye hasta olup 2.gün sancı çekerdim bu seferde böyle oldu baklaım nolcak...
çok şükür minecim.. senden naber?
ya 3 gündür sancı çekiyorum ama henüz gelmedi.zaten bugün günüm.ama erken başladım sancılarım.ya bide ben hep pat diye hasta olup 2.gün sancı çekerdim bu seferde böyle oldu baklaım nolcak...
febecim ılık bir duş al canım kasların gevşesinn.. adetin kolay gelir canım
benimde sancılarım iki haftadan beri var bi haftadırda göğüslerimin uçları acıyor bu da beni çok umutlandırıyor çünkü ikinci aşılamam tuttuğu zamanda göğüslerimin uçları ağrımıştı çok
dün aldım karnıma hafifçe masaj bile yaptım.ama olmadı bugünde alırım..
kızlar çok saçma ama benim hep aynı saatlerde başlar reglim.böyle bişe olabilirmi???gün seker ama saati sekmez
febecim benimde adetim doğum kontrol hapı kullanırken hep sabah 7 de olurdu... ilginç ama demekki böyle bir şey var..
şimdi pek düzenli olduğu söylenemz. bazen 30 gün bazen 35 günde bir falan oluyorum
minecim senin bat nezamandı???
bat tarihim 25 canım ayrıca bende hep adetimi sabah olurum kalktığımda hiç akşam olduğumu bilmem yada öğlen hep sabah kalktığımda olurum
hoşbulduk kuzum.. nasılsınız akşamdan beri??
ayy inşallah gelmez.. alalım senden bebiş haberini inşallah
ayyy bitanem inşşş.. bayram ederim ozaman..rabbim ol derse olur nasip olur bizede inşş. dün bebiş görmeye gittik 8 aylık doğdu ama nasıl tatlı yaaaa maşallahhhh.. darısı bize inşşş
febecim canım çok şükür iyiyim valla bende özledimdosba cnm özledim seni yaaaa nasılsın bakalım??
15 günden sonra aramak lazım sanırım canım...bende kan pıhtısı olduğunu düşünüyorum canım.. bir tane daha var.. onuda bir düşürsem rahatlayacağım.. ağrı yapıyor
cuma kürtajın 15. günü oluyor.. bakalım cumaya kadar kanama bitmezse ararım doktoru gel derse de pazartesi giderim.
bu arada benimde karnım biraz çıkmıştı canım kanama oldukça karın iniyor.. şu an hala hafif karnım var yanii..
mine hadi canım... nolur güzel haberlerle gel...benimde sancılarım iki haftadan beri var bi haftadırda göğüslerimin uçları acıyor bu da beni çok umutlandırıyor çünkü ikinci aşılamam tuttuğu zamanda göğüslerimin uçları ağrımıştı çok
canım umutlan inş. vardır ama olmazsa da çok üzülmeayyy bitanem çok umutlanma ama inşşşşşş vardır bebiş.ya bendede her ay farklı bişe oluyo ve ben hep umutlanıyorum.bu seferde sancı var adet yok .arkadaşım adet sancısı çekip ped bile koymuş ama meğer hamileymiş.bunuda duydum ya tamam ben yine yazıp oynuyorum..
bat tarihim 25 canım ayrıca bende hep adetimi sabah olurum kalktığımda hiç akşam olduğumu bilmem yada öğlen hep sabah kalktığımda olurum
amin cnm bende kokladım hep mis missss maşallahhh..canım nasıl güzel kokar şimdi o bebek.. allah annesine babasına bağışlasın..
amın amın canım inşallah biezede nasip eder rabbim
febecim canım çok şükür iyiyim valla bende özledim
kafan sakinleşti şimdi daha rahat nete giriyorum
bundan sonra daha sık gelirim
15 günden sonra aramak lazım sanırım canım...
bi de bana adet kanamasından çok olursa gel demişti...
çok geliyor mu??
mine hadi canım... nolur güzel haberlerle gel...
dua ediyorum kızlar hepimize...
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
canım umutlan inş. vardır ama olmazsa da çok üzülme
benimde adet sancısından fazla ağrım vardı
meğer hamileymişim
ayyy çok ilginç bende evlendikten sonra hep akşamları olurum :))
hiç farketmemiştim siz söleyince farkına vardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?