2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tumecim o düşen parça değilde kan içerde birikip pıhtı olmuş olabilir.banada olmuştu bi kere hatta çıkarkende doğum yapıyorum zannettim baya büyüktü yaniigeçer inş.takma kafana.

bende kan pıhtısı olduğunu düşünüyorum canım.. bir tane daha var.. onuda bir düşürsem rahatlayacağım.. ağrı yapıyor

cuma kürtajın 15. günü oluyor.. bakalım cumaya kadar kanama bitmezse ararım doktoru gel derse de pazartesi giderim.

bu arada benimde karnım biraz çıkmıştı canım kanama oldukça karın iniyor.. şu an hala hafif karnım var yanii..

febecim ılık bir duş al canım kasların gevşesinn.. adetin kolay gelir canım

benimde sancılarım iki haftadan beri var bi haftadırda göğüslerimin uçları acıyor bu da beni çok umutlandırıyor çünkü ikinci aşılamam tuttuğu zamanda göğüslerimin uçları ağrımıştı çok

febecim ılık bir duş al canım kasların gevşesinn.. adetin kolay gelir canım

dün aldım karnıma hafifçe masaj bile yaptım.ama olmadı bugünde alırım..

kızlar çok saçma ama benim hep aynı saatlerde başlar reglim.böyle bişe olabilirmi??? gün seker ama saati sekmez

ayyy bitanem çok umutlanma ama inşşşşşş vardır bebiş.ya bendede her ay farklı bişe oluyo ve ben hep umutlanıyorum.bu seferde sancı var adet yok .arkadaşım adet sancısı çekip ped bile koymuş ama meğer hamileymiş.bunuda duydum ya tamam ben yine yazıp oynuyorum..

dün aldım karnıma hafifçe masaj bile yaptım.ama olmadı bugünde alırım..

kızlar çok saçma ama benim hep aynı saatlerde başlar reglim.böyle bişe olabilirmi??? gün seker ama saati sekmez

febecim benimde adetim doğum kontrol hapı kullanırken hep sabah 7 de olurdu... ilginç ama demekki böyle bir şey var..
şimdi pek düzenli olduğu söylenemz. bazen 30 gün bazen 35 günde bir falan oluyorum

febecim benimde adetim doğum kontrol hapı kullanırken hep sabah 7 de olurdu... ilginç ama demekki böyle bir şey var..
şimdi pek düzenli olduğu söylenemz. bazen 30 gün bazen 35 günde bir falan oluyorum

tumecim ben 1,5 senedir (bebiş beklemeye başladığımdan beri) adet günümü not alıp kaçıncı gün olduğumu yanına yazıyorum.25.gün ile 29.gün arasında değişiyo benimkide.ama saati 10-12 arası

minecim senin bat nezamandı???

bat tarihim 25 canım ayrıca bende hep adetimi sabah olurum kalktığımda hiç akşam olduğumu bilmem yada öğlen hep sabah kalktığımda olurum

ayy inşallah gelmez.. alalım senden bebiş haberini inşallah

ayyy bitanem inşşş.. bayram ederim ozaman..rabbim ol derse olur nasip olur bizede inşş. dün bebiş görmeye gittik 8 aylık doğdu ama nasıl tatlı yaaaa maşallahhhh.. darısı bize inşşş

ayyy bitanem inşşş.. bayram ederim ozaman..rabbim ol derse olur nasip olur bizede inşş. dün bebiş görmeye gittik 8 aylık doğdu ama nasıl tatlı yaaaa maşallahhhh.. darısı bize inşşş

canım nasıl güzel kokar şimdi o bebek.. allah annesine babasına bağışlasın..
amın amın canım inşallah biezede nasip eder rabbim

dosba cnm özledim seni yaaaa nasılsın bakalım??
febecim canım çok şükür iyiyim valla bende özledim
kafan sakinleşti şimdi daha rahat nete giriyorum
bundan sonra daha sık gelirim

15 günden sonra aramak lazım sanırım canım...
bi de bana adet kanamasından çok olursa gel demişti...
çok geliyor mu??

mine hadi canım... nolur güzel haberlerle gel...
dua ediyorum kızlar hepimize...
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın

canım umutlan inş. vardır ama olmazsa da çok üzülme
benimde adet sancısından fazla ağrım vardı
meğer hamileymişim

bat tarihim 25 canım ayrıca bende hep adetimi sabah olurum kalktığımda hiç akşam olduğumu bilmem yada öğlen hep sabah kalktığımda olurum

ayyy çok ilginç bende evlendikten sonra hep akşamları olurum :))
hiç farketmemiştim siz söleyince farkına vardım :)

canım nasıl güzel kokar şimdi o bebek.. allah annesine babasına bağışlasın..
amın amın canım inşallah biezede nasip eder rabbim
amin cnm bende kokladım hep mis missss maşallahhh..

ayyy dosbacım valla umutlanıyorum elimde değil ama oluncada çok üzülmüyorum alıştım artık...ya peki akıntı olması neye işaret hafif bi akıntımda var???? :44:
tatlım sendedemi saati belli demmeki saati şaşmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…