2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben keçi boynuzuna başladım yine
seninde öncelikli problemin hareket gibi görünüyor
sende denesene masalcım.3 ay ama ben gibi adet olunca başlayıp çalışmalar bitince bırakmak yok

iyi gceler canım.özlemişim senle muhabbet etmeyiiyi oldu
görüşürüz tatlım

naber masalcım.neden utanacaksın tatlım bebiş için yararı olabilecek birşey öğrenmeye çalışıyorsun sonuçta,fantezi kurmuyorsun ya
hava soğuk yine burda,bugüne yapacağım işleri planlamıştım ama günüm varmış bugün unutmuşum mecburen güne gidicez
kaldı işler off
reyhann saat 12 kusur ve ben burdayım.yani.sen nerdesin tatlım uyanamadın mı daha yoksa malum yorgunluk

iyiyim bitanem... evet herşey bebiş için...
reyhanda akşam teşrif etmiş.. bende mrak etmee başlamıştım nerde bu kız diyeee...

febecim günaydın bitaneeeemmmm..nasılsın bakalım bugün varmı gelen giden şekerim???
inşallah gelmez

febecim kociş yokmu tatlım???
tatlım dün akşamın sorusuymuş bu.. maç izliyodu salonda kaçıyodum bende arada sırada...
cnm ben sigarayı arada sırada içiyorum günde 1 veya 2günde 1 rahatlatıyo beni.
diğerine gelince sırt üstü yatıyorum sonra kalkamadan uyuyorum,doğru değil ama sabah banyo yapıyorum..napim baktımki olmuyo ablam akıl verdi kalkma sabah banyo yap
ahh semicim sorma bende erkeklere gıcık olurdum allahım bana erkek çocuk verme diye dua ederdim meğer eşimde kız çocuk verme dermiş.gelde işin içinden çık şimid.rabbim affetsin cahildik ozaman...tövbe tövbeeee binlerce kez tövbeler olsun..
aaaaa ben hep eşime bende gelimmi diyorum o yok diyo bana

günaydın canımıniçiiiiii henüz temizimmmm :18::18::18:
sen nasılsın??

ya bişe sorcam ama utanıyorumdaaaaaaa ilişkiden sonra hafif bi kırmızılık gördüm,hasta oldum sandım.sonra sabah baktım bişe yok beyaz bi akıntı var anlamadım ne şimdi buuuuuu

ya bişe sorcam ama utanıyorumdaaaaaaa ilişkiden sonra hafif bi kırmızılık gördüm,hasta oldum sandım.sonra sabah baktım bişe yok beyaz bi akıntı var anlamadım ne şimdi buuuuuu

umudunu krmak istemem tatlım ama genelde bendede oluyo.. adete yakın ilişki olunca bndede olur ve ertesi günün akşamına doğru gelir benm kırmızılar. inşallah sende olmaz bitanem:))

canım ben 1 senedir sabah duş alıyorum zaten. allahım görüyo ama malum bebiş için yoksa bırakırmıyım.. allah affetsin valla.. ama napalım mecburuz.. kalkıp hemen duş alsak sıcak sudan spermler ölüyo bi anlamıda kalmıyo sonra...zaten nanemolla bizim spermler, temelli gidecek sonra

umudunu krmak istemem tatlım ama genelde bendede oluyo.. adete yakın ilişki olunca bndede olur ve ertesi günün akşamına doğru gelir benm kırmızılar. inşallah sende olmaz bitanem:))

hayır tatlım umudumun kırılması diye bişe yok.sadece olacaksam hemen olmak istiyorum
ben zaten o pembemsiliği görünce hasta oldum dedim bile eşime.ama sabahki beyaz akıntı benim kafamı karıştırdı.öyle bişe olabilirmi yani anlamadım:44: öyle bi akıntıda olmuşmuydu sende?

canım ben sigaraytı hamile olduğumu duyar duymz bırakmıştım.. 3 ocaktan beri içmiyorum ve canım da istemiyor... bir tiryakiyken nasıl bıraktım bende anlamadım

2. soruya gelince canım.. ben bir saat bacak bacak üstüne atıp ayaklar havada yatıyorum...
aşılamanın tuttuğu ay soldan yumurtlamıştım.. yarım saat sırt üstü bacak bacak üstünde bel altında yastıkla yattım.. geri kalan yarın saatte ise sol tarafıma yattım

sol kapalı sağda 4cm kist
benim bebek ne zaman gelir masal:26::26::26::26::26::26::26::26:

inşallah en kısa zamanda gelir semicim.....
mis kokulu bebeklerin olsun inşallahhh

sakın böyle düşünme canım... o zamnlar söylediğimiz her cümle ergen psikolojisi ile saçma sapan oluyor...içini rahat tut sen...

günaydıııııınnnn

biraz geç oldu dosbacım ama günaydınnn

ohhhh gez bakalım sen...benim yerime de bol bol gez ve poğaçalardan böreklerden ye semicim... ben de öğle yemeği için eve geldim.. şimdi tekrar işe gideceğim..

febecim adetten bir kaç gün önce kırmızı leke gelebilir.. inşallah adet lekesi değildir canım.. ama ilişki sonrası geldiyse tahriş de olabilir canım... bir kez de bana olmuştu..

bu arada benim kanama hala devam ediyor... ne zaman bitecek fenalık geldi valla... tamam bitti diyorum.. pedi çıkarıyorum.. yine leke yine leke...

NEYSE KIZLAR BEN KAÇAR.. SAAT İKİDE TOPLANTI VAR.. TOPLANTI OLMASAYDI 10-15 DK GEÇ GİDEBİLİRDİM AMA ŞİMDİ GİTMEK ZORUNDAYIM

Son düzenleme:

aynen tatlım aynennnnn napalım öyle uyumayı hiç sevmiyorum rahatta edmiyorum ama napalım bebiş gelene kadar böyle

evet gün byunca akıntı akşamada kanama oldu febecim... ama inşallah seninki tumenın dediği gibi tahrişten kaynaklanıyodur canımın içi

akşam görürşüz inş cnm öpüyorum kolay gelsinnn

kolay gelsin tumecim seni çook öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…