2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sağa yatma olayı benim daha çok sağda yumurtam oluyo ondan sağa yat dıyodu canım.. başka sebep yokyani. solda 1 olursa sağda 2-3 ymurta oluyo ondan yani.. bende ayaklarmı duvara kaldırıyoru popomun altına yastık koyuyrum duş tabiki almıyorum...farklı bişey varmıdır diye sordum...
teşekkür ederim bitanem

aile apartmanı desene.
bu durumda kayınvalidende orda ve sen şikayetçi değilsin
gönülden

benim sağa yatmaktan başka şansım yok zaten sol kapalı:78::78::78:
off ya nerden aklıma geldi 1 ay sagdan bir ay soldan yumoş oluyor ya
keşke hangi ay ne taraftan yumurtladığımı göstern bi alet olsaydı şöyle evde kullanabileceğim tarzda
sanırım çok şey istedim.düşündükçe canım sıkılıyor ben 2 ayın bir tanesinde boşuna bekliyorum yani
ne yapalım bunada şükür rabbim beterinden korusun

sol kapalı sağda 4cm kist
benim bebek ne zaman gelir masal:26::26::26::26::26::26::26::26:

bende şimdi anlamıyorumki canım. ltrsonda bakıp söylüyodu bana bitanem.. yoksa bende anlam yani.
şimdi sadece sırt üstü yatıyorum canım. başka bişe yapmıyorum...öyleee yatıyorum sadece. valla susuyorum gece kocişi kaldırıp su istiyorum. kıyamam getırıyoda uyku uykulu

sol kapalı sağda 4cm kist
benim bebek ne zaman gelir masal:26::26::26::26::26::26::26::26:

ah ah kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer dimi semicim...bende kist olmamasına rağmen yinede tık yok yaniii...

allah bilir ne zaman geleceğini

eşinin sonuçlarındamı problem var masalcım.anladığım kadarıyla sen sebepsizsin

eşinin sonuçlarındamı problem var masalcım.anladığım kadarıyla sen sebepsizsin

evet canım.. en sonki sperm ayısı 7 miliyon ve %10 hareketllik...
bizim sadece harekette problemimiz vardı . ama son aşılama için gittiğimizde sayısıda düşmüştü canım... aşılamadan 1 gece önce eşim alkol aldı ve stres ikisi birleşince tabi olan oldu canım..
en azından ben öyle düşünüyorum. maleseeeefff...
aslında alkol almazdı tedaviye başladığımızdan beri içmiyo. zaten öyle çok içen iri değildir de ama ailevi poblemler olunca çok sinirlendi içti... oda ben söylemiştim size eltimle olan probleme denk geldi ondan...

keçi boynuzu suyunu denedin mi peki

bikaç gün yaptım sonra bıraktım canım.. benim dr ilk lçümü yaptığı zaman problem olduğunu anlayınca ilaç veri.3 y kullandı. ama bi yaarını görmedk canım... o ilac kullanan normalde 1veya 2 yda sonuç alınıyomş bizde alamadık tabii. bakalım artık n olacak... şimdi e vitamini ve çınkoya başladık baklım ne olcak...

e vitamini ve çinkoyu dr mu verdi
yada duyumla senmi aldın
neye faydası var harekete mi sayıya mı

Son düzenleme:

e vitamini ve çinkoyu dr mu verdi
yada duyumla senmi aldın
neye faydası var harekete mi sayıya mı

dr o ilacı verdiinde ek olarak çinko ve e vitamini vermişti. 3 ay boyunca kullandk.3 aydan sonra bıraktık. şimdi terar başladık canım... sayı artırıyo bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…