hımmmm 1.soruna burada cevap veremeyeceğim maalesef
2.ye gelince ilk başlarda amuda kalkmadığım kalmıştı ayağı duvara dayamalar falan
neyse ciddi olalım
tatlım drum özel birşey demedi bana hep sağdan soldan duymalar hepimizin bildiği şeyler.
hemen kalkılmamalı ve duş alınmamalı mümkünse sabaha kadar ertelenmeli.yastıkta koyuyordum açıkçası ama şimdi pek dikkat etmiyorum safdece dizlerimi çekip yatıroyum o kadar.
drun sağa yatın dedi demek.hımm bunu öğrendiğim iyi oldu
aile apartmanı desene.
bu durumda kayınvalidende orda ve sen şikayetçi değilsin
gönülden
benim sağa yatmaktan başka şansım yok zaten sol kapalı:78::78::78:
off ya nerden aklıma geldi 1 ay sagdan bir ay soldan yumoş oluyor ya
keşke hangi ay ne taraftan yumurtladığımı göstern bi alet olsaydı şöyle evde kullanabileceğim tarzda
sanırım çok şey istedim.düşündükçe canım sıkılıyor ben 2 ayın bir tanesinde boşuna bekliyorum yani
ne yapalım bunada şükür rabbim beterinden korusun
sol kapalı sağda 4cm kist
benim bebek ne zaman gelir masal:26::26::26::26::26::26::26::26:
semicim kociş ne zaman gelecek bu akşam canım...
benimki gelir 1 saate kadar heralde....
eşinin sonuçlarındamı problem var masalcım.anladığım kadarıyla sen sebepsizsin
evet canım.. en sonki sperm ayısı 7 miliyon ve %10 hareketllik...
bizim sadece harekette problemimiz vardı . ama son aşılama için gittiğimizde sayısıda düşmüştü canım... aşılamadan 1 gece önce eşim alkol aldı ve stres ikisi birleşince tabi olan oldu canım..
en azından ben öyle düşünüyorum. maleseeeefff...
aslında alkol almazdı tedaviye başladığımızdan beri içmiyo. zaten öyle çok içen iri değildir de ama ailevi poblemler olunca çok sinirlendi içti... oda ben söylemiştim size eltimle olan probleme denk geldi ondan...[/QUOTE
%10 yıkama öncesimi sonrasımı
keçi boynuzu suyunu denedin mi peki
evet canım.. en sonki sperm ayısı 7 miliyon ve %10 hareketllik...
bizim sadece harekette problemimiz vardı . ama son aşılama için gittiğimizde sayısıda düşmüştü canım... aşılamadan 1 gece önce eşim alkol aldı ve stres ikisi birleşince tabi olan oldu canım..
en azından ben öyle düşünüyorum. maleseeeefff...
aslında alkol almazdı tedaviye başladığımızdan beri içmiyo. zaten öyle çok içen iri değildir de ama ailevi poblemler olunca çok sinirlendi içti... oda ben söylemiştim size eltimle olan probleme denk geldi ondan...[/QUOTE
%10 yıkama öncesimi sonrasımı
sonrası canım. aşılama yapldı sonra dr dedi çok düşük diye. ama tabi prayı indirdi cebe.. aşılamadan sonra baktığı için dr.
önceden basadı yaptırmazdık aşılamayı. ok düşük ee tutma oranıda 0 düştü tabi aa iş işten çti sonra söyledi.
benimde hiç aklma gelmedi bakmak değerlere..
sonrası canım. aşılama yapldı sonra dr dedi çok düşük diye. ama tabi prayı indirdi cebe.. aşılamadan sonra baktığı için dr.
masalcım çok sordum ama
bu sadece bu sefermi bu kadar düşük çıktı hareket
diğer aşılamalarındada böylemiydi.
bizde %13 çıktı şok oldum çünki önceki testte %90 dı
ama yıkama sonrası %35 di
sayıda 50 mlyndu sanırım
yani bizdede hareket problemi var yani varmış
e vitamini ve çinkoyu dr mu verdi
yada duyumla senmi aldın
neye faydası var harekete mi sayıya mı
masalcım çok sordum ama
bu sadece bu sefermi bu kadar düşük çıktı hareket
diğer aşılamalarındada böylemiydi.
bizde %13 çıktı şok oldum çünki önceki testte %90 dı
ama yıkama sonrası %35 di
sayıda 50 mlyndu sanırım
yani bizdede hareket problemi var yani varmış
1. ve 2. aşılamalarda % 30 cıvarıydı canm. sonuncuda da %10 olmuştu ve yıkamdan sonraki değerler bunlar..sayıda en düşük 40 miliyondu. 2. aşılamada değerler böyleydi. ama 3. aşılamada hem değer 7 miliyondu hemde %10 hareketlılıkti..yani çoook düşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?