son aşılaman hariç değerler aynı sayılır masalcm.
çok değişken olabiliyormuş sperm tahlilleri
istisna bir durumdur o sonuç üzülme canım
unutma beterin beteri var
bak sperm tahlillerimiz aynı üstüne benim tek tüp ve kistciğim var
yaaaaaa
ben seni geçtim
evet geçtin canım. ben hem alkole bağlıyorum bu son değerler hem strese.normalde çabuk verirdi spermi en son verdiğinnde uzun sürmüştü. tabi adamda bıktı artık bence. ben birazda o yüzden ara vermek istedim yani benim kadar onunda araya ihtiyacı var diye düşündüm..
hem gitiğimiz labuvatuarı biz çok lakaid gördük onunda tabi stresi var. sperm yıkanacak dedik ordakiler bi garip davrandı yani herşey üst üst geldi. normalde biz hastanede verdik her defasında bu sonuncu özelde oldu.....yani adam ço baskı altnda hisseti kedini bence ve etkiledi spermleri..
yıllardır aklımda olan bir acaba
ilk burda paylaşıyorum.yüksek sesle kendi kendime bile söylemek istemiyorum oysa
neyse 14-15 yaşlarındayım.sıradan problemli bir ergenim
ve bebeklerden nefret ediyorum.birgün diyorum ki ben bebek istemiyorum
allahım bana bebek nasip etmesin
ne büyük yanlış,nasıl bir cahillik,nasıl bir zavallılık.
şimdi rabbim diyorum
cahildim bilmiyordum beni affet.
umaım rabbim tövbemi kabul eder yada etmiştir
gelen konuşmadan gidiyor.
bizimi begenmiyorlar dersin masal
ayy masalcım şeytan işte dürtüyor
bişey diyecem ama beni banlarlar diye korkuyorum
tatlım benim saf kociş sende gel demişti odaya.yuh dedim iyice rezil olalım.mümkünse aynı katta bile olmayalım deyip koridorun sonuna gitmiştim.
hani içeridekini ben tanımıyorum havalarında falandım
canım benim kociş geldi ben çkyorum. yarın görüşürüz nasipse..
iyi geceler bitanem... öpülün en kocamanından
ben sigara kullanıyorum canım diğer sorunda aynı şeyler bilindik başka ne olabilirki mekik falanya kızlar ben bir iki özel soru sormak istiyorum...ayıp ama bizim durumumuzakiler için ayıp değil diye düşünüyorum...
1. sorum sigara içen varmı aranızda???
2. sorumda.. hani mlaum günlerde çalışmalar oluyo ya...işten sonra neler yapıyosunuz yani ne zaman kalkıysunuz , özel bişeyler yapıyomusunuz.. merak ettim tavsiye edeceğiniz bişey varmı??
benim dr 1 saat hiç kalkmadan poponun atına yastık koyup yat dedi. 1 saat sonrada sağ tarfa donüp hiç kalkmadan 1 saat daha yat dedi. sizin yaptığınız farklı bişey varmı???:78::78::78:
bende yazın kendi evime k. validemin yan tarafına taşınacağım bakalım hayırlısı :93:forum takipteydim baktım sende profil düzenliyormuşun azıcık gezeyim dedim
ben evime taşınalı 2 yıl olacak.herşey tam olarak bitmemişti taşındiğimde şimdi yavaş yavaş yaptırıyoruz işte.dolaplarım bile yoktu taşındıktan sonra yaptırdım.ama o resimdekilerle alaksı yok tabi ben klasik seviyorum sanırım.
şimdi herşey olmuş ankastre ben çiçekli böcekli kumaş perdeli mutfak hayal etmişimdir hep.hani şu filmlerdeki bpodrum evlerindekilerden
2 banyom var 1 tanesi hala yapılı değil.onu yapıcaz ama bakalım nasıl bişey olacak.:44::44::44::44:
siz eltinle neden aynı apartmanda oturuyorsunuz masal.ikinizinde kendi evimi(maliyeden geliyorumda)
yani nedir bizde bu eltiyle kaynanayla yakın oturulur mantığı hiç anlayamayacağım.yakın olunca daha çok sorun oluyor işte.vıcık vıcık
uzak ol ohhh rahat ol.k.validemde bizim için 3.katını tutmuştu ama şükür kurtuldum
şimdi uzağız
sol kapalı sağda 4cm kist
benim bebek ne zaman gelir masal:26::26::26::26::26::26::26::26:
canım belki biliyorsundur ama yinede söyliyim dedim hoca kesildim başınıza biliyorum ama söylemeden geçemicem o şekilde bişeyler yeyip içmek çok günah.:26:bende şimdi anlamıyorumki canım. ltrsonda bakıp söylüyodu bana bitanem.. yoksa bende anlam yani.
şimdi sadece sırt üstü yatıyorum canım. başka bişe yapmıyorum...öyleee yatıyorum sadece. valla susuyorum gece kocişi kaldırıp su istiyorum. kıyamam getırıyoda uyku uykulu
benim eşim keçiboynuzunu ve suyunu sevmdi ama size tavsiyem tozu varmış ve yarı aç karnına 1 bardak süte karıştırıp içince kakaolu süt gibi oluyormuş onu deneyin derim.keçi boynuzu suyunu denedin mi peki
sadece sayı kalite değil canım ahh ahh kuyruk şekli kafa yapısı bilmem ne bilmem nemasalcım çok sordum ama
bu sadece bu sefermi bu kadar düşük çıktı hareket
diğer aşılamalarındada böylemiydi.
bizde %13 çıktı şok oldum çünki önceki testte %90 dı
ama yıkama sonrası %35 di
sayıda 50 mlyndu sanırım
yani bizdede hareket problemi var yani varmış
ayy masalcım şeytan işte dürtüyor
bişey diyecem ama beni banlarlar diye korkuyorum
tatlım benim saf kociş sende gel demişti odaya.yuh dedim iyice rezil olalım.mümkünse aynı katta bile olmayalım deyip koridorun sonuna gitmiştim.
hani içeridekini ben tanımıyorum havalarında falandım
bende hemşire bana gülerek isterseniz sizde girebilirsiniz demiştine münasebet dedim yok ben almayayım dedim topuk
SEMİCİM bende anneme niye bu kadar çok çocuk yaptın diye kızıyordum hep (biz dört kızız bir 2 imiz var) ben bu kadar çocuk yapmicam dedim büyük konuştum sanırım :26:hiç yok ama rabbim affedici bizi affeder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?