2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

burdayım burda sizin konuşmalarınıza bayılıyorum ondan burdan okumak daha güzel arada yazıyorum

çokmu acele ediyorum ben:44:
bence seminin cvbını yorumlarsak kelin ilacı olsa başına sürerdi olmalı
hım şu yurt dışından gelen ilaç.daha hamiş olan yok canım o topikte

evet ama adette işe yaramış gerçi taa okadar uğraşacağıma başka bitki alırım işe yarasaydı ama sipariş edebilirdim sanırım.

ayy semi bende yaptım bikaç gün o soğan küründen nasıl bir akıntı oldu biliyomusun...
sonra korktum bıraktım ben

tamamda masalcım zaten akıntıolsun içerisi temizlensin diye soğan kürü biliyorsun
neden bıraktın ki keşke bendede olsa ben 15 gün içitm ne akıntı var ne bişey

çokmu acele ediyorum ben:44:

canım sen nasıl kendini iyi hissedeceksen
kendini hazır hissediyorsan yaptıracaksın tabiki
ngel nisan yada mayıs de sen şuna

burdayım burda sizin konuşmalarınıza bayılıyorum ondan burdan okumak daha güzel arada yazıyorum

çokayıp fundacım hazırı babamda okur arada katıl k...mı yırttım burada seni çağıracağım diye:84::84: sen geçmiş seyrediyon öylemie aşkolsun yani

yok kız şöyle olacak
hımmmmmmmmm
şaşırdım.acelecisin.inatçı keçi seni.maaşallahhh
ne diyeyim işallahhh göbişin şişerde bebişin gelir
amin

ya aslında 3. aşılama iiçin ilaç kullanıyodum zaten bide onu yaptım akıntım oluncada bıraktım..
ama tadıda iğrençtiiiiii.... korktum ters teeper diye ilaçlarla beraber ya...
evet amacı oyle ve yumurtalarında kolay çatlamasını sağlıyomuş... e zaten ben büyüsün diye ilaç kullanıyodum vakitsiz çatlardfa aşılama yapılamaz diye bıraktım

çokayıp fundacım hazırı babamda okur arada katıl k...mı yırttım burada seni çağıracağım diye:84::84: sen geçmiş seyrediyon öylemie aşkolsun yani

kızma reyhancım en azından sana cevap verdi

neyse kızlar ben saatin farkına varmamışım kociş suçüstü yapacak bana şimdi.ben kaçıyorum öpüldünüz iyi geceler

şaka maka topiğimizin bayağı sayfası olmuş kızlar buda demek oluyorki uzun süredir beraberiz

neyse kızlar ben saatin farkına varmamışım kociş suçüstü yapacak bana şimdi.ben kaçıyorum öpüldünüz iyi geceler

iyi geceler canım kociştende amma korkuyon:18:
şaka şaka neyse bende kaçar öpüyorum hepinizi:79:

şaka maka topiğimizin bayağı sayfası olmuş kızlar buda demek oluyorki uzun süredir beraberiz

iyi geceler bitanem.. tatlı rüyalar

evet ya bayağı uzun süredir beraberiz ben 3 aşılama yaptırdım 3 ay bide bir ayım boş geçmişti yumoşlar erken çatladığı için ettim, sana 4 ay.. bide şimdi aradayım öylede 1 ay...
ohoooo toplam 5 ay oldu valla

haklısın ama katılamadım işte bidaha olmazbu sefer başınız şişmesin ondan korkuyorum
olurmu hiç niye burdayız derdimizide sevincimizide paylaşmak için canım içine atma sakın varsa sıkıntı halledelim

eveeeeeeeeeeeet inşallah ayrılmayız canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…