yok basit bir yöntemle kısırlığı yendim diye bir topik başlık ilgimi çekti
bence seminin cvbını yorumlarsak kelin ilacı olsa başına sürerdi olmalı
çokmu acele ediyorum ben:44:
hım şu yurt dışından gelen ilaç.daha hamiş olan yok canım o topikte
ayy semi bende yaptım bikaç gün o soğan küründen nasıl bir akıntı oldu biliyomusun...
sonra korktum bıraktım ben
çokmu acele ediyorum ben:44:
burdayım burda sizin konuşmalarınıza bayılıyorum ondan burdan okumak daha güzel arada yazıyorum
tamamda masalcım zaten akıntıolsun içerisi temizlensin diye soğan kürü biliyorsun
neden bıraktın ki keşke bendede olsa ben 15 gün içitm ne akıntı var ne bişey
canım sen nasıl kendini iyi hissedeceksen
kendini hazır hissediyorsan yaptıracaksın tabiki
ngel nisan yada mayıs de sen şuna
yok kız şöyle olacak
hımmmmmmmmm
şaşırdım.acelecisin.inatçı keçi seni.maaşallahhh
ne diyeyim işallahhh göbişin şişerde bebişin gelir
amin
çokayıp fundacım hazırı babamda okur arada katıl k...mı yırttım burada seni çağıracağım diye:84::84: sen geçmiş seyrediyon öylemi e aşkolsun yani
hımm masal bu ona kim yetişebilirki
kızma reyhancım en azından sana cevap verdi
neyse kızlar ben saatin farkına varmamışım kociş suçüstü yapacak bana şimdi.ben kaçıyorum öpüldünüz iyi geceler
çokayıp fundacım hazırı babamda okur arada katıl k...mı yırttım burada seni çağıracağım diye:84::84: sen geçmiş seyrediyon öylemi e aşkolsun yani
valla az daha bi gaz verin ben bu akşam gider yaptırırım tüpü bu gazla
kızma reyhancım en azından sana cevap verdi
neyse kızlar ben saatin farkına varmamışım kociş suçüstü yapacak bana şimdi.ben kaçıyorum öpüldünüz iyi geceler
şaka maka topiğimizin bayağı sayfası olmuş kızlar buda demek oluyorki uzun süredir beraberiz
tüp ve gaz zaten birarada olur canım dikkat ette patlamasın
sen normal denede bakarsın olur
haklısın ama katılamadım işte bidaha olmazbu sefer başınız şişmesin ondan korkuyorum
olurmu hiç niye burdayız derdimizide sevincimizide paylaşmak için canım içine atma sakın varsa sıkıntı halledelimhaklısın ama katılamadım işte bidaha olmazbu sefer başınız şişmesin ondan korkuyorum
iyi geceler bitanem.. tatlı rüyalar
evet ya bayağı uzun süredir beraberiz ben 3 aşılama yaptırdım 3 ay bide bir ayım boş geçmişti yumoşlar erken çatladığı için ettim, sana 4 ay.. bide şimdi aradayım öylede 1 ay...
ohoooo toplam 5 ay oldu valla
olurmu hiç niye burdayız derdimizide sevincimizide paylaşmak için canım içine atma sakın varsa sıkıntı halledelim
eveeeeeeeeeeeetinşallah ayrılmayız canlar
amiiiiiiiiiiiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?