reyhancım maarigfet sendeymiş canım
ben listeyi yaparken 1 haftada okuyamıyorduk
maaşallahları var kızların 1 günde bitti neredeyse.aba altından sopamı gösterdin kız
arkadaşlar hepinizin yüreğine,ağzına sağlık.rabbim kabul etsin işallah.
eeeeen başta bana okundu 3. aşılamam yapılmıştı ya...
ayy bu arada birden farkettim aşılama konusunda ben çook ilerdeyim sizden ama sıfıra sıfır elimde hatta göbeğimde var sıfır
kıjım sen çalışkansın ilk aşılamaları beraber yaptırdık ben hala 1 sen 3
topik tembeli semi.
öyle deme tatlım.bu tedavi görenler arada hamiş kalıyorlar ya bence bu tedavilerin etkisi oluyor hamiş kalmalarında
yok canım her sayfada gözlerine soktumondandır
80 inide bitirirsek cumadan başlarız yine yeni arkadaş için az ara olur hem hemde o cuma onun hayrına geçer inşallah diye düşündüm
bende tık yok kıııız... bırak hamile kalmayı umutlanamıyorum bile ben erkenden geliyo benim kırmızılar
masalcım
sen çokmu sabırlısın inatçımısın ben anlayamadım savaşına hayran olmadım desem yalan olur bir çoğumuzun cesaret edemediğine sen kendini hızla toplayıp al baştan devam ettin şimdide tüpe başlicam diyorsun ne diyeyim inşallah istediğin olur kuşum ama topik kupasını hakettin cesaretinden ötürü
Boşver teste || görmesende boşver sen pozitifsin zaten
masalcım
sen çokmu sabırlısın inatçımısın ben anlayamadım savaşına hayran olmadım desem yalan olur bir çoğumuzun cesaret edemediğine sen kendini hızla toplayıp al baştan devam ettin şimdide tüpe başlicam diyorsun ne diyeyim inşallah istediğin olur kuşum ama topik kupasını hakettin cesaretinden ötürü
Boşver teste || görmesende boşver sen pozitifsin zaten
oleeeeeeeeeeeeyyyy
benim kupam vaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
evet bitanem. ben çok çabuk toparlıyorum ve hızlı hareket edıyorum bir an önce kavuşmak istiyorum ama her defasında güüüüümmm...
ama yılmak yok pes etmek yok devaaaaaaaaaammmmm
sen söyleyince farketim evet ben süper sabırlı veeee pozitifiiiiiimmmm
ya ben bugün bir topik okudum semicim tam 82 sayfayı ama işe yarayan varmı görmek için sanırım sadece konuyu açan arkadaşta işe yaramış anladımki sebep olan şeyler değil sadece nasibimiz geldiğinde oluyor ama biz onları bir sebebe bağlıyoruz başkasında işe yaramasını bekliyoruz olmayıncada umudumuzu yitiriyoruz.o arkadaşın 13 sene sonra çocuğu olmuş ve yine aynı şey hiç düşünmediğim ve ummadığım bir anda cümlesi acaba çok kafaya taktığımız içinmi olmuyor diye düşünmüyor değilim.ee artık benim bu ay hamiş olmam lazım.
ama bu iş kocaya sırt dönüp kitap okumakla nasıl olacak bir fikri olan varmı:26::26::26:
ya ben bugün bir topik okudum semicim tam 82 sayfayı ama işe yarayan varmı görmek için sanırım sadece konuyu açan arkadaşta işe yaramış anladımki sebep olan şeyler değil sadece nasibimiz geldiğinde oluyor ama biz onları bir sebebe bağlıyoruz başkasında işe yaramasını bekliyoruz olmayıncada umudumuzu yitiriyoruz.o arkadaşın 13 sene sonra çocuğu olmuş ve yine aynı şey hiç düşünmediğim ve ummadığım bir anda cümlesi acaba çok kafaya taktığımız içinmi olmuyor diye düşünmüyor değilim.
senin soruna gelince başka fikir olarak aşılama ve tüp olur ancak canım başka bişey olacağını sanmıyorum.
ben bu fundayı konuşturamadım gitti
konuşmayımı sevmiyor acaba diye düşünüyorum arada
reyhan facetede böylemi yoksa bizlemi konuşmuyor
valla kızlar akşam üstü yemek hazırlarken hesapladım..
eğer 4 martta adet olursam yani tam günümde bi dahakine 31 martta olmam lazım yani 28 günde bir olduğumu düşünürsek.. 31 marttan 1 hafta öncede gidip tüpe başlamaya karar verdim bakalım..
ama mikroenjeksiyonmu tüpmü diyede dr sorucam ne diyecek acaba???
hımmm en iyisi ben kitabı bırakayım
tüpten daha kolaydır sanırım
soğansuyu topiğinimi okudun canm
yok basit bir yöntemle kısırlığı yendim diye bir topik başlık ilgimi çektihımmm en iyisi ben kitabı bırakayım
tüpten daha kolaydır sanırım
soğansuyu topiğinimi okudun canm
yok canım çok sohbetli aslında sayfası açık kalmıştır başında değildir belki dur bide ben sesleneyim
orkideeeeeeeeeeeeee fundaaaaaaaaaaaaaaaaa:79:
huhuhu ordamısın
kızzzzzsana diyom duymuyonmu?
yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?