hadi canım ben çıkıyorum adamcağız koltukta kaldı öyle yarın devam ederiz inşallah
valla az daha bi gaz verin ben bu akşam gider yaptırırım tüpü bu gazla
iyi geceler canım kociştende amma korkuyon:18:
şaka şaka neyse bende kaçar öpüyorum hepinizi:79:
iyi geceler bitanem.. tatlı rüyalar
evet ya bayağı uzun süredir beraberiz ben 3 aşılama yaptırdım 3 ay bide bir ayım boş geçmişti yumoşlar erken çatladığı için ettim, sana 4 ay.. bide şimdi aradayım öylede 1 ay...
ohoooo toplam 5 ay oldu valla
olurmu hiç niye burdayız derdimizide sevincimizide paylaşmak için canım içine atma sakın varsa sıkıntı halledelim
eveeeeeeeeeeeetinşallah ayrılmayız canlar
kıskanmak değil canım aynı duyguları hastanede bende yaşadım sen evlimisin çocuğun varmı hep çocukla ilgili konular doğal olarak hep o konu konuşuluyor o ortamda canım. ne yapalım rabbimde bizi sabrımızla sınıyor ne olur isyan etme sabret mükafatını alacağız hiç bir zamanda karamsarlığa kapılma hep umut taşı içindeki olsun gerçekten kalpten inanmak çok önemli tabi önce hayırlısı herşeyin diyelim atlatacaksın canım ilk biraa kötü oluyor insan suçu hiç bir zaman kendimizde aramamalıyız kimsede acıma üstünlüğüne sahip değil ALLAH acısın. kafana hiç bir şeyi takma canım çok şükür ben yendim çocuk fikrini attım aklımdan kendime başka uğraşlar buldum olursa olur diyorum artık, muhakkakki bu dünyada olmasada öteki dünyada alırız karşılığını canım böyle düşün.bugün hastanedeydim arkadaşım doğum yapacaktı yapamadı bi türlü kızcağız neyse en sonunda bugün sezeryana alacaklarını söyledilerde rahatladık bekliyorduk ben eve gelmek istedim içim burkuldu kendimi çok kötü hissettim gören inşallah sanada nasip etsin demesi içimi paraladı aynı rahatsızlıkları taşıyoruz oysa o ilk denemesinde hamile kaldı hep kaderimiz aynı derdik burda ayrıldı işte o artık bir anne ne kadar güzel bir duygudur eminin çevremdeki genel arkadaşlarım benimle evlenenler yada daha sonra evlenenler kavuştular yavrularına birer birer...ben iyice yalnız kaldım burdaki gizli dostlarımdan başka kimsem yok ben bu durmumu kime anlatabilirimki herkez kendi halinde olacak...kıskançlık degil düşündüklerim aksine çok sevindim sabahtan beri başındaydım ama duramadım kendimi erkek gibi hissettim allahım neolur bizi daha fazla bekletme bizde yaşayalım bu duguları yaşım küçük olabilir ama dayanamıyorum inanın bu belirsiz beklemeye... belirsizlik çok zor...
kıskanmak değil canım aynı duyguları hastanede bende yaşadım sen evlimisin çocuğun varmı hep çocukla ilgili konular doğal olarak hep o konu konuşuluyor o ortamda canım. ne yapalım rabbimde bizi sabrımızla sınıyor ne olur isyan etme sabret mükafatını alacağız hiç bir zamanda karamsarlığa kapılma hep umut taşı içindeki olsun gerçekten kalpten inanmak çok önemli tabi önce hayırlısı herşeyin diyelim atlatacaksın canım ilk biraa kötü oluyor insan suçu hiç bir zaman kendimizde aramamalıyız kimsede acıma üstünlüğüne sahip değil ALLAH acısın. kafana hiç bir şeyi takma canım çok şükür ben yendim çocuk fikrini attım aklımdan kendime başka uğraşlar buldum olursa olur diyorum artık, muhakkakki bu dünyada olmasada öteki dünyada alırız karşılığını canım böyle düşün.
canımmmm( seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...
dün bana gelen misafirimde ilk bebeğini 3 ay önce düşük yaparak kaybetmişti... bana geldiğinde oturdu ağladı( çünkü en iyi halimi o anlıyordu...diğer gelenler çok basit bi geçmiş olsun deyip geçiştirdiler...
hatta cuma günü gelen çocuğun yok ya anlamazsın dedi... sonrada şaka yapıyorum kırılma diyo... dengesiz!!! böylelerine hakkımı helal etmiyorum
üzülme bizimde olacak Rabbim dualarımızı kabul edecek...
offf ağlamayacaktım(
bugün hastanedeydim arkadaşım doğum yapacaktı yapamadı bi türlü kızcağız neyse en sonunda bugün sezeryana alacaklarını söyledilerde rahatladık bekliyorduk ben eve gelmek istedim içim burkuldu kendimi çok kötü hissettim gören inşallah sanada nasip etsin demesi içimi paraladı aynı rahatsızlıkları taşıyoruz oysa o ilk denemesinde hamile kaldı hep kaderimiz aynı derdik burda ayrıldı işte o artık bir anne ne kadar güzel bir duygudur eminin çevremdeki genel arkadaşlarım benimle evlenenler yada daha sonra evlenenler kavuştular yavrularına birer birer...ben iyice yalnız kaldım burdaki gizli dostlarımdan başka kimsem yok ben bu durmumu kime anlatabilirimki herkez kendi halinde olacak...kıskançlık degil düşündüklerim aksine çok sevindim sabahtan beri başındaydım ama duramadım kendimi erkek gibi hissettim allahım neolur bizi daha fazla bekletme bizde yaşayalım bu duguları yaşım küçük olabilir ama dayanamıyorum inanın bu belirsiz beklemeye... belirsizlik çok zor...
canımmmm( seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...
dün bana gelen misafirimde ilk bebeğini 3 ay önce düşük yaparak kaybetmişti... bana geldiğinde oturdu ağladı( çünkü en iyi halimi o anlıyordu...diğer gelenler çok basit bi geçmiş olsun deyip geçiştirdiler...
hatta cuma günü gelen çocuğun yok ya anlamazsın dedi... sonrada şaka yapıyorum kırılma diyo... dengesiz!!! böylelerine hakkımı helal etmiyorum
üzülme bizimde olacak Rabbim dualarımızı kabul edecek...
offf ağlamayacaktım(
canım sende iyiyki varsın...ama iyiki sizler varsınız derdime dermansınız sizinle konuşmak çok güzel hepinizi çok seviyorum
dosba tatlım
şu'çocuğu yopk onun o anlamaz tabi'diyen sonrada şaka yaptığını söyleyen misafirinin gırtlağına hepimiz için sarılıverseydin canım
etme zaten dosbacım...bana geçmiş olsun demeyen iş arkadaşlarım bile oldu.
geçmiş olsun demeyenlerden birisi ameliyat oldu raporlu olduğundan işyerine gelemiyor..
şimdi bu arkadaşlardan bazıları beni kınıyorlarmış.. halini merak edip de sormuyorum diye..
sormayacağım ve geldiğinde geçmiş olsun demeyeceğim.
can kaybettim ben... sıradan bir şey yaşamadım.
canımdan bir parça gitti ama bu insanlar bana bir geçmiş olsun bile demedi..
inan şu an hepsinin suratına tükürmek istiyorum.
ameliyat olan bu arkadaşın yumurtalığını almışlar.
ben kürtaj sonrası ilk işe gittiğimde kahkalarla gülen bu insanın başına işte bu geldi.
üstelik birden bire. hiç bir rahatsızlığı yokken
beni sevmeyebilir ama en azından acıma saygı gösterebilirdi..
üzülmedim mi tabi ki üzüldüm.. keşke böyle bir şey yaşamasaydı..
neyse uzun yazdım sanırım ama rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?