2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende çıkayım bari. kimsecikler kalmadı.
zaten saat de geç olmuş...

iyi geceleeeerrr

reyhaaan sen gitmiyomusun dahaaa:)))

Son düzenleme:
valla az daha bi gaz verin ben bu akşam gider yaptırırım tüpü bu gazla

he he he
git git git yaptır yaptır yaptır

iyi geceler canım kociştende amma korkuyon:18:
şaka şaka neyse bende kaçar öpüyorum hepinizi:79:

sorma çok tırsıyorum.:18:
kocişime söz verdim.günde 2 saatten fazla girmeyecem diye.söz ağızdan çıktı.ama gel gör ki ben en aşağı 4 saat netteyim hergün.oda biliyor bunu ama bişey demiyo kız kocişim.arada sözünü tutmuyorsun diyor
bende bari kociş gelmeden neti kapatayımda öyle karşılayayım kocişi durduk yere verdiğim sözü hatırlatmanın bir anlamı yok dimi ama
diye düşünüyorum tatlım

ivet tatlım ya 5 ay olmuş.kimler geldi kimler geçti

olurmu hiç niye burdayız derdimizide sevincimizide paylaşmak için canım içine atma sakın varsa sıkıntı halledelim

eveeeeeeeeeeeet inşallah ayrılmayız canlar

işallah işallah
bu topikteki herkes tek tek hamiş haberini verene kadar hiç biyere gitmek yok
ona göre

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın semicim gitmek yok :13:
kocişlere gelince benimkide kızıyor yapacak bişeymi var iki insan yüzü gördüğüm mü var sen hep dışarıdasın evde kafayımı yiyeyim işimi gücümü yapıyom oturuyorum konuştuğum kişilerin kocası bişey diyomu bak sen hep kısıtla zaten diyorummmm iyi tamam bişey demiyom bari ben evdeyken oturma diyor:26nuda izlediği kanalı sevmediğimi söyleyip benim istediğim kanalı açmasını istiyorum bide durmadan soru soruyorum eee ben gidiyorum sonra reyhan niye bilgisayar bağımlısı niye olmasınki benle ilgilenenmi var diyorum heheh üste çıkıyorum

slm kızlar nasılsınız
akşam misafirlerim çok geç gitti gelemedim
sabahta geç kalktım
şimdi dışarı çıkcaktık hava bana soğuk geldi vazgeçtik...film seyredeceğiz
buralarda olurum hepinizi öpüyorum

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE

semi için 313 aye-tel kürsi
reyhan|83 |OKUNDU
orkide|50|OKUNDU
semi|70|OKUNDU
masalcan|50|OKUNDU
kalan 60

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız

Son düzenleme:
bugün hastanedeydim arkadaşım doğum yapacaktı yapamadı bi türlü kızcağız neyse en sonunda bugün sezeryana alacaklarını söyledilerde rahatladık bekliyorduk ben eve gelmek istedim içim burkuldu kendimi çok kötü hissettim gören inşallah sanada nasip etsin demesi içimi paraladı aynı rahatsızlıkları taşıyoruz oysa o ilk denemesinde hamile kaldı hep kaderimiz aynı derdik burda ayrıldı işte o artık bir anne ne kadar güzel bir duygudur eminin çevremdeki genel arkadaşlarım benimle evlenenler yada daha sonra evlenenler kavuştular yavrularına birer birer...ben iyice yalnız kaldım burdaki gizli dostlarımdan başka kimsem yok ben bu durmumu kime anlatabilirimki herkez kendi halinde olacak...kıskançlık degil düşündüklerim aksine çok sevindim sabahtan beri başındaydım ama duramadım kendimi erkek gibi hissettim allahım neolur bizi daha fazla bekletme bizde yaşayalım bu duguları yaşım küçük olabilir ama dayanamıyorum inanın bu belirsiz beklemeye... belirsizlik çok zor...

kıskanmak değil canım aynı duyguları hastanede bende yaşadım sen evlimisin çocuğun varmı hep çocukla ilgili konular doğal olarak hep o konu konuşuluyor o ortamda canım. ne yapalım rabbimde bizi sabrımızla sınıyor ne olur isyan etme sabret mükafatını alacağız hiç bir zamanda karamsarlığa kapılma hep umut taşı içindeki olsun gerçekten kalpten inanmak çok önemli tabi önce hayırlısı herşeyin diyelim atlatacaksın canım ilk biraa kötü oluyor insan suçu hiç bir zaman kendimizde aramamalıyız kimsede acıma üstünlüğüne sahip değil ALLAH acısın. kafana hiç bir şeyi takma canım çok şükür ben yendim çocuk fikrini attım aklımdan kendime başka uğraşlar buldum olursa olur diyorum artık, muhakkakki bu dünyada olmasada öteki dünyada alırız karşılığını canım böyle düşün.

canımmmm ( seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...
dün bana gelen misafirimde ilk bebeğini 3 ay önce düşük yaparak kaybetmişti... bana geldiğinde oturdu ağladı ( çünkü en iyi halimi o anlıyordu...diğer gelenler çok basit bi geçmiş olsun deyip geçiştirdiler...
hatta cuma günü gelen çocuğun yok ya anlamazsın dedi... sonrada şaka yapıyorum kırılma diyo... dengesiz!!! böylelerine hakkımı helal etmiyorum

üzülme bizimde olacak Rabbim dualarımızı kabul edecek...
offf ağlamayacaktım (

kafamdan tamamen çocuk düşüncesini kaldırmıştım ben kaldırıyorum böyle doğumdu hamilelikti aklıma geliyor sonra ama rabbim şükür sabrını veriyor ayaktayım yine bana eşim gitme böyle ortamlara diyor ama kendimi alamıyorum çünkü en samimi arkadşalrım nasıl gitmem herzamanki gibi hayırlısı demekten başka diyecegimiz yok

orkidecim yakın arkadaşındı sanırım doğum yapan.bu kadar üzüyorsa seni biraz uzak kalmayı deneyebilirsin belki.bak sana diyorum ama bu kadar takmayla olacağı varsada olmaz.senin zamanın vardaha.at kafandan canım ya birazcık bebek düşüncesini
eskidendi o 18 de evlenip 19da doğurmak.benimle yaşıt daha bekar ve çocuk sahibi olmamış arkadaşım dolu benim.
hem kime ne bizim çocoğumuz varmı yokmu.onlar soruyorlar dk da unutuyorlar sonra derdini tasasını biz çekiyoruz.
salla gitsin biraz bu kadar düşünceyla işin içinden çıkamazsın canım.
en korktuğumda senin adına stersinin hamile kalmanı engelleyebilecek olması.

dosba tatlım
şu'çocuğu yopk onun o anlamaz tabi'diyen sonrada şaka yaptığını söyleyen misafirinin gırtlağına hepimiz için sarılıverseydin canım

ama iyiki sizler varsınız derdime dermansınız sizinle konuşmak çok güzel hepinizi çok seviyorum

canım ya okurken mesajını inan ağladım..
inan seninle aynı duyguları hepimiz paylaşıyoruz..
ben şuna inanıyorum herkesin bu dünyada bir sınavı var: kimi yoksullukla sınanır, kimi kimsesizliklerle, kimi de hastalıklarla sınanır vs.... bizim de sınavımız bu.. ama Allahım o kadar büyükk ki bize de anneliği tattıracak.. lütfen üzme kendinii ve hiçbirşeyi içinde tutma.. gel buraya anlat bize...
içinde tuttukça sıkıntı daha da büyüyor..

etme zaten dosbacım...bana geçmiş olsun demeyen iş arkadaşlarım bile oldu.
geçmiş olsun demeyenlerden birisi ameliyat oldu raporlu olduğundan işyerine gelemiyor..
şimdi bu arkadaşlardan bazıları beni kınıyorlarmış.. halini merak edip de sormuyorum diye..
sormayacağım ve geldiğinde geçmiş olsun demeyeceğim.
can kaybettim ben... sıradan bir şey yaşamadım.
canımdan bir parça gitti ama bu insanlar bana bir geçmiş olsun bile demedi..
inan şu an hepsinin suratına tükürmek istiyorum.
ameliyat olan bu arkadaşın yumurtalığını almışlar.
ben kürtaj sonrası ilk işe gittiğimde kahkalarla gülen bu insanın başına işte bu geldi.
üstelik birden bire. hiç bir rahatsızlığı yokken
beni sevmeyebilir ama en azından acıma saygı gösterebilirdi..

üzülmedim mi tabi ki üzüldüm.. keşke böyle bir şey yaşamasaydı..

neyse uzun yazdım sanırım ama rahatladım

dosba tatlım
şu'çocuğu yopk onun o anlamaz tabi'diyen sonrada şaka yaptığını söyleyen misafirinin gırtlağına hepimiz için sarılıverseydin canım

valla hayatım ben Allah a bırakıyorum... elimden bişi gelmiyo peşimide bırakmayan bi tip...
boşverdim ben...ama aklıma gelince sinirleniyorum

canım ben Allah a bıraktım...bak en kısa zamanda çıkıyor...
bizi üzmeye hakları yok ki... çok canım yanıyor...onlar geçmiş olsun desede geçmiyor ama insan bi destek bekliyo bi saygı bekliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…