servisde aynı şeyi söyledi canım bu bana ders oldu bişey değil kocişin ne suçu varsa aradım hıncımıda ondan çıkardımyazık adama :78:
kız yazık kocişlerimize.. bizler bütün hıncımızı onlardan alıyoruz
bende öyle yapıyorum bazen... eeee katlanacaklar bize ne yapalım
sinirlenince gözümüz kararıyor işte
neyse canım ben mutfağa geçiyorum.. dolap falan silicem.. görüşürüz hayatım
:95:çok sinirliyim :99:sabahın 6 sından beri mutfakla uğraşıyorum şeytan dürttü sanki suyu azalmış az açayım dedim basıncı yükselmiş 5dk da bir kap boşaltıyorum tezgahın üzerindeki sular hariç tabi başıma ağrılar girdi buradada kimse yok kendi kendime yazıyom:126:yani herkes uykuda
reyhancım naptın kuzum hallettinmni??
Peteklerden birinin havasını al cnm düşer ozaman basınç..
canım şimdi yaptım sanırımPeteğin kenarında tornavidayla çevirdim vidayı başka bir yer yoktu suratıma fışkıırdı su ne gün yarabbim düşüyor evet
Evet oldu yaşasınşimdi ben uykusuz kaldığımamı yanayım,bu saate kadar su boşalttığımamı arkadaşımla buluşamadığımamı en kötüsüde bu kadar basitken:84::84::84:
Evet oldu yaşasınşimdi ben uykusuz kaldığımamı yanayım,bu saate kadar su boşalttığımamı arkadaşımla buluşamadığımamı en kötüsüde bu kadar basitken:84::84::84:
nese cnm bundada vardır bi hayır diyip kendini rahatlatcanım şimdi yaptım sanırımPeteğin kenarında tornavidayla çevirdim vidayı başka bir yer yoktu suratıma fışkıırdı su ne gün yarabbim düşüyor evet
geldim tekrar...
neyseki işlerim bitti..
yemeği de koydum fırına..
evim de tertemiz, ütümü de yaptım...
ohhhhhh kahvemi de aldım şimdi..
keyif yapıyorum
ohhh misss gibi ne güzelll.. ben bugün hiç bişe yapamadım gezmekten.artık yarına kaçışım yok eve girişicem
valla febecim mis gibi oldu.. yoruldum ama değdi..
sen de ne güzel gezmişsin..
ben pazartesileri çıkmam evden.. izin günüm ama yine de evdeyimdir...
özlüyorum ben evimiii:90::90:
ayy tatlım bende çalışmıyorum ama 2 gün çıktıysam 3 gün çıkmam bende.
bende evimi çok özlerimmm..
febecim ben çalışmak istemiyorum aslında ama borcumuz var biraz. en azından onlar bitene kadar çalışmalıyım..
offff yaz gelse, okullar kapansa, üniversite sınavı olsa bitse de rahatlasamm
ooohhh misss kıskandım vallageldim tekrar...
neyseki işlerim bitti..
yemeği de koydum fırına..
evim de tertemiz, ütümü de yaptım...
ohhhhhh kahvemi de aldım şimdi..
keyif yapıyorum
olsun tatlım çalışma iyi aslında ,kendini dinlemeye daha az zamanın oluyo.aslında ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyo maalesef...borcumuzda yok çok şükür napim çok mücadele ettim ama yok ikna olmadı
olsun tatlım çalışma iyi aslında ,kendini dinlemeye daha az zamanın oluyo.aslında ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyo maalesef...borcumuzda yok çok şükür napim çok mücadele ettim ama yok ikna olmadı
ooohhh misss kıskandım valla
tüm gün evde miskinlik yaptım
şimdide pişmanım :))
yarın bende erken kalkacağım ve işlerimi bitireceğim inş.
ilginç neden çalışmanı istemiyormuş, sebep ne söylüyor canım..
sana şimdiden kolay gelsin hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?