valla tumecim bana mutfak versinler gerini de başka biri yapsın :)) temizlik olayını çok sevmiyorum hele de ütü(
ama mutfakta yemek yapsam pasta yapsam yesemyani tam bana göre...
ama yarın bende ii bi temizlik düşünüyorum bu ara misafirin arkası kesilmiyo
dosbacım ben ikisini de severim valla.valla tumecim bana mutfak versinler gerini de başka biri yapsın :)) temizlik olayını çok sevmiyorum hele de ütü(
ama mutfakta yemek yapsam pasta yapsam yesemyani tam bana göre...
ama yarın bende ii bi temizlik düşünüyorum bu ara misafirin arkası kesilmiyo
geldim tekrar...
Neyseki işlerim bitti..
Yemeği de koydum fırına..
Evim de tertemiz, ütümü de yaptım...
Ohhhhhh kahvemi de aldım şimdi..
Keyif yapıyorum
değme keyfine tadını çıkar canım
benim eşimde 4 sene yalvardım çalıştırmadı sonra bir şekilde ikna ettim 3 sene çalıştım iyide oldu
borç yoktu ama araba aldık kendim istediğim gibi harcadım şimdi çıkınca zor geldi neyse kıslar ben gesmeğe gidiyom byy
değme keyfine tadını çıkar canım
benim eşimde 4 sene yalvardım çalıştırmadı sonra bir şekilde ikna ettim 3 sene çalıştım iyide oldu
borç yoktu ama araba aldık kendim istediğim gibi harcadım şimdi çıkınca zor geldi neyse kıslar ben gesmeğe gidiyom byy
(kıskançlıkkkkk..)
ihtiyacımız yokmuşmuşşş.. aslında ben para için değil sevdiğim için çalışmak istiyodum 5yıl gurbete okudum kolay değil.nese sinirlerim zıplamısn şimdi.
evde oturmayada alıştım artık.bebiş olsun ona bakarım o benim işim gücüm olur inşşş
iyi gezmeler şekerimmm
febecim inşallah en kısa sürede göbişin bebişle dolarda bebişine bakarsın tüm gün:))Eki Görüntüle 148574
ayyy çok teşekkür ederim şekerimtumecim
şaka gibi ama bugün deneme tahtası bölümünü bende ziyaret etmiştim
mausem olmadığından yükleyemedim resimleri
aslında 2 gündür uğraşıyorum ama
mausesiz sürükleyemedim
neyse şimdi olacak galiba ama benim resimler neden hareket etmiyor anlamadım:26::26::95::95::95:
bunlar senin için canım
ay niye kimse yok bu akşam. masal vardı az önce ama o da gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?