2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

nasılsın reyhancım
iyiyim canım sağol

bence ön yargılı davranma canım demeleri gerekiyor tabi ama ben bile bazen diyemediğim zamanalar oluyor acısını tekrar yaşatacağım hatırlatacağım nasıl tepki alırım bilemediğim için bazen çekiniyorum açıkçası. Ama senin acını sen yaşıyorsun bitanem senin gibi olmayanlar anlamaz belkide o anda gülmesini sen yanlış anladın belki birbirinizden haz etmiyorda olabilirsiniz ama bak mevlam vermiş acıyı onada öyle bile olsa kendine oluyor insanın o yüzden sana yakışanı yap derim yani onun gibiler olma canım en azından geldiğinde geçmiş olsun de ve şu anda seni en iyi ben anlayabilirim yaşamak gerek anlamak için de o ona kapak olur zaten üzerine düşenide yapmış olursun canım bu benim fikrim yinede sen bilirsin tabi

iyi akşamlar arkadaşlar elektrikler gitti karanlık ta kaldım

alm iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli baakalımm

iyi akşamlar handancım ben iyiyim... sen nasılsın

kesinlikle.. Allah o kadar büyük ki...

febe naber tatlım
nasılsın.görünmedin bugün.gezmeyemi gididi yoksa.

soğuktan herhalde bugün herkes evde
bizde gidecektik
ama dedim çok soğuk hiçbiryere gidemem

hoşgeldin canım
bizde tıp oynuyorduk
tvyi bile açmamışım meğer nuri varmış.gitti dizinin yarısı

hoşgeldin reyhancığım.. Nasılsın??

hoşbulduk canımda bişey soracağım bu aşağıda benim bişey çıkıyor eflatun renk facebook twitter falan yazıyor bide hani virüslü sayfalarda göz çıkarya oda var sizdede varmı merak ettim yenimi eklendi o şey

evet canım var bendede.. sağ en köşede ok işareti var oraya tıkla küçülüyo ama iptal olmuyo

evet canım var bendede.. Sağ en köşede ok işareti var oraya tıkla küçülüyo ama iptal olmuyo

evet küçülttüm ama benmi bişey yaptım sandım neyse sağol canım. Zaten kullanıcı adımıda değiştirmek istiyorum google adımı yazıyorum bende çıkıyorum artık ünlü oldum adresim belli yani Hemen değiştirmem lazım direk bu sayfa çıkıyor adımı yazdıklarında nasıl değiştiricem onuda bilmiyorum

nasıl çıkıyo kız anlamadım...
değiştirme oluyomu bilmiyorum ama yeniden kayıt yapabilirsin heralde

tekrar kayıt olman lazım diye bİliyorum reyhancım ama
sayfanın en başındaki bilgilendirme ile ilgili bölümleri oku istersen vardır belki birşeyler

tekrar kayıt olman lazım diye biliyorum reyhancım ama
sayfanın en başındaki bilgilendirme ile ilgili bölümleri oku istersen vardır belki birşeyler

canım site yöneticisine söylüyormuşssun o değiştiriyormuş üye olurken parola gibi sandım yazdım adımı ne bileyim böyle olacağını

parolamı sandın bu da ilginçmiş
bende bir sürü nick girdim
hepsi daha önce kullanılmış.rast gele yazıyorum artık o kadar sıkıldım yani.
sonunda semiyi kabul etti.bende öylesine yazmıştım bir fikrim yoktu kk hakkında.konu araştırmak için girmiştim
bilseydim böyle olacağını daha fiyakalı bir nick yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…