iyiyim canım sağolnasılsın reyhancım
canım ya okurken mesajını inan ağladım..
Inan seninle aynı duyguları hepimiz paylaşıyoruz..
Ben şuna inanıyorum herkesin bu dünyada bir sınavı var: Kimi yoksullukla sınanır, kimi kimsesizliklerle, kimi de hastalıklarla sınanır vs.... Bizim de sınavımız bu.. Ama allahım o kadar büyükk ki bize de anneliği tattıracak.. Lütfen üzme kendinii ve hiçbirşeyi içinde tutma.. Gel buraya anlat bize...
Içinde tuttukça sıkıntı daha da büyüyor..
Evet canım sana katılıyorum
etme zaten dosbacım...bana geçmiş olsun demeyen iş arkadaşlarım bile oldu.
Geçmiş olsun demeyenlerden birisi ameliyat oldu raporlu olduğundan işyerine gelemiyor..
şimdi bu arkadaşlardan bazıları beni kınıyorlarmış.. Halini merak edip de sormuyorum diye..
Sormayacağım ve geldiğinde geçmiş olsun demeyeceğim.
Can kaybettim ben... Sıradan bir şey yaşamadım.
Canımdan bir parça gitti ama bu insanlar bana bir geçmiş olsun bile demedi..
Inan şu an hepsinin suratına tükürmek istiyorum.
Ameliyat olan bu arkadaşın yumurtalığını almışlar.
Ben kürtaj sonrası ilk işe gittiğimde kahkalarla gülen bu insanın başına işte bu geldi.
üstelik birden bire. Hiç bir rahatsızlığı yokken
beni sevmeyebilir ama en azından acıma saygı gösterebilirdi..
üzülmedim mi tabi ki üzüldüm.. Keşke böyle bir şey yaşamasaydı..
Neyse uzun yazdım sanırım ama rahatladım
alm iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli baakalımm
valla hayatım ben Allah a bırakıyorum... elimden bişi gelmiyo peşimide bırakmayan bi tip...
boşverdim ben...ama aklıma gelince sinirleniyorum
canım ben Allah a bıraktım...bak en kısa zamanda çıkıyor...
bizi üzmeye hakları yok ki... çok canım yanıyor...onlar geçmiş olsun desede geçmiyor ama insan bi destek bekliyo bi saygı bekliyo....
hıııımmm tıp'ı ben bozdum o zaman
hoşgeldin reyhancığım.. Nasılsın??
hoşbulduk canımda bişey soracağım bu aşağıda benim bişey çıkıyor eflatun renk facebook twitter falan yazıyor bide hani virüslü sayfalarda göz çıkarya oda var sizdede varmı merak ettim yenimi eklendi o şey
evet canım var bendede.. Sağ en köşede ok işareti var oraya tıkla küçülüyo ama iptal olmuyo
evet küçülttüm ama benmi bişey yaptım sandım neyse sağol canım. Zaten kullanıcı adımıda değiştirmek istiyorum google adımı yazıyorum bende çıkıyorum artık ünlü oldum adresim belli yaniHemen değiştirmem lazım direk bu sayfa çıkıyor adımı yazdıklarında nasıl değiştiricem onuda bilmiyorum
tekrar kayıt olman lazım diye biliyorum reyhancım ama
sayfanın en başındaki bilgilendirme ile ilgili bölümleri oku istersen vardır belki birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?