2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

gül sen gül Bende o zaman aşılama yaptıracaktım bu yorumları görünce yazayım dedim onun içinde üye olmak gerek yazdım işte ne olmuş Düzeltince görürsün.:86:

günaydınnnn kıslarrr

:95:çok sinirliyim :99:sabahın 6 sından beri mutfakla uğraşıyorum şeytan dürttü sanki suyu azalmış az açayım dedim basıncı yükselmiş 5dk da bir kap boşaltıyorum tezgahın üzerindeki sular hariç tabi başıma ağrılar girdi buradada kimse yok kendi kendime yazıyom:126:yani herkes uykuda

reyhancım o kişinin bana geçmiş olsun dememesi beni üzmemek için değil xcanım.
ben zaten o insanla konuşmuyorum.
bu konuda aslında o kadar doluyum ki...
neyse hayatım uzun mevzular bunlar..
takmıyorum artık bu kişileri..

günaydınnnn kıslarrr

günaydın febecim... nasılsın kuzum?

reyhancım sinirlenme şekerim. ne oldu anlamadım ben.
neyin suyu azalmış, neyin basıncı yükselmiş??

sanırım kombiden falan bahsediyorsun...
uyandır evdekileri hayatım..
bas çığlığı valla:84::84::84::84::84: yardım etsinler sana

takmadığın kişiler için içinide doldurma bence canım salla gitsinya saat 11 buçuk oldu hala akıtıyor evet kombi canım nerden geliyor okadar su anlamadım arkadaşımla buluşacaktım onada gidemedim az gecikeyim tezgah göl oluyor offfffffffff yaaaaaaaaaa evde kimse yokkieşim 7 de gitti işe çok uykum varrrr akşama kadar bunlamı uğraşağım ben :84::84::84::84::84::84:

reyhancım.. servisi ara canım. olmaz böyle.. başında bekleyemezsin ki her daim

günaydın.
reyhancım daha büyük bir kabın yokmu.kombiden hiç anlamam ama suyu nasıl bitmedi 6 saatte

tume nasılsın canım iş yokmu bugün

günaydın.
reyhancım daha büyük bir kabın yokmu.kombiden hiç anlamam ama suyu nasıl bitmedi 6 saatte

canım belli bir su seviyesi var 1in altına düşmeyecek 3de geçmeyecek karanlıkta anlayamadım heralde sabah az geçmiş akıtıyor seviye aşağıda düşmüyor bakalım servisi çağıracağım sanırım ama ne yapabileceklerki akacak o hapis kaldım evde

günaydıııınnnn
reyhancım geçmiş olsun canım
hemen bi tavsiyede bulunayım :)) banyoda yada wc de tahliye borusu vardır hayatım... küçük bi musluk şeklinde....onu azıcık aç suyu ordan boşalt...servis çağırmana gerek yok... bi dene istersen

seviye 3 ün altına düşse akmayacakta inmiyoda 2 balkonu yıkadım çıkan suyla düşün.:26:

ay çok akıtıyormuş bu ya..
inşallah servise çabuk gelir reyhancım

günaydın.

merhaba semicim iyiyim canım
evdeyim bugün.. benim izin günüm ben pazartesi tatilim

temizlik yapıyorum arada da buraya bakıyorum..
sen nasılsın şekerim

bir bakayım canım ay çok sağol valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…