parolamı sandınBu da ilginçmiş
bende bir sürü nick girdim
hepsi daha önce kullanılmış.rast gele yazıyorum artık o kadar sıkıldım yani.
Sonunda semiyi kabul etti.bende öylesine yazmıştım bir fikrim yoktu kk hakkında.konu araştırmak için girmiştim
bilseydim böyle olacağını daha fiyakalı bir nick yazardım
günaydınnnn kıslarrr
iyiyim canım sağol
bence ön yargılı davranma canım demeleri gerekiyor tabi ama ben bile bazen diyemediğim zamanalar oluyor acısını tekrar yaşatacağım hatırlatacağım nasıl tepki alırım bilemediğim için bazen çekiniyorum açıkçası. Ama senin acını sen yaşıyorsun bitanem senin gibi olmayanlar anlamaz belkide o anda gülmesini sen yanlış anladın belki birbirinizden haz etmiyorda olabilirsiniz ama bak mevlam vermiş acıyı onada öyle bile olsa kendine oluyor insanın o yüzden sana yakışanı yap derim yani onun gibiler olma canım en azından geldiğinde geçmiş olsun de ve şu anda seni en iyi ben anlayabilirim yaşamak gerek anlamak için de o ona kapak olur zaten üzerine düşenide yapmış olursun canım bu benim fikrim yinede sen bilirsin tabi
günaydınnnn kıslarrr
:95:çok sinirliyim :99:sabahın 6 sından beri mutfakla uğraşıyorum şeytan dürttü sanki suyu azalmış az açayım dedim basıncı yükselmiş 5dk da bir kap boşaltıyorum tezgahın üzerindeki sular hariç tabi başıma ağrılar girdi buradada kimse yok kendi kendime yazıyom:126:yani herkes uykuda
reyhancım o kişinin bana geçmiş olsun dememesi beni üzmemek için değil xcanım.
ben zaten o insanla konuşmuyorum.
bu konuda aslında o kadar doluyum ki...
neyse hayatım uzun mevzular bunlar..
takmıyorum artık bu kişileri..
günaydın febecim... nasılsın kuzum?
reyhancım sinirlenme şekerim. ne oldu anlamadım ben.
neyin suyu azalmış, neyin basıncı yükselmiş??
sanırım kombiden falan bahsediyorsun...
uyandır evdekileri hayatım..
bas çığlığı valla:84::84::84::84::84: yardım etsinler sana
takmadığın kişiler için içinide doldurma bence canım salla gitsinya saat 11 buçuk oldu hala akıtıyor evet kombi canım nerden geliyor okadar su anlamadım arkadaşımla buluşacaktım onada gidemedim az gecikeyim tezgah göl oluyor offfffffffff yaaaaaaaaaa evde kimse yokki eşim 7 de gitti işe çok uykum varrrr akşama kadar bunlamı uğraşağım ben :84::84::84::84::84::84:
reyhancım.. servisi ara canım. olmaz böyle.. başında bekleyemezsin ki her daim
günaydın.
reyhancım daha büyük bir kabın yokmu.kombiden hiç anlamam ama suyu nasıl bitmedi 6 saatte
tume nasılsın canım iş yokmu bugün
hımm belki servis suyun daha çabuk boşalmasını sağlayabilir
seviye 3 ün altına düşse akmayacakta inmiyoda 2 balkonu yıkadım çıkan suyla düşün.:26:
günaydın.
reyhancım daha büyük bir kabın yokmu.kombiden hiç anlamam ama suyu nasıl bitmedi 6 saatte
tume nasılsın canım iş yokmu bugün
günaydıııınnnn
reyhancım geçmiş olsun canım
hemen bi tavsiyede bulunayım :)) banyoda yada wc de tahliye borusu vardır hayatım... küçük bi musluk şeklinde....onu azıcık aç suyu ordan boşalt...servis çağırmana gerek yok... bi dene istersen
canım bence servisi bekle canım.. kombi bu şakaya gelmez..dosba öyle muslığa benzer bişey göremedim canım
canım bence servisi bekle canım.. kombi bu şakaya gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?