kaza ile hamiş kalmak ve biz:26::26::26::26::26::26:
zor be
hamiş olsam bebeğimin geleceği kadar 9 ay ohhhhh yatıcam diye de hayal kurmaya başladım ben
artık bunları düşünür oldum
evet yaaa bir gitti pir gitti kız...
o kahveyi ne için içiriyodu sorsam ayıp olurmu?? sperm içinmi??
valla semicim benimde hayalim...
bir naz yapacam ki dillere destan olacak... bütün sülale beni konuşacak...
herşeye aşerecem inletecem herkezi... rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bebek versin inşallahhh...
bak gör valla....bi tek anneme kıyamam... ama geri kalan herkeze yapıcam...
hele k.valdem ve k.pederime ooooohhhhooooo
neden ayıp olsun
yanlış hatırlamıyorsam sperm hareketini hızlandırmak içindi.
masalcım ayıp falan kalmadı bizim için.bunları konuşurken amacımız aynı.
geçenlerdebir ortamda muhabbet ediyoruz.konu hamileliğe geldi ama konu ben değilim neyse.utana sıkıla spoerm tahlilinden bahsediyorlar.
ben başladım yok sayı şöyle olacak yok hareket böyle olacak.bakakaldılar.sonra anladım nasıl bu kadar frahatlıkla telafuz edebildiğime şaştılar mahrem konuları
ne bileyim ben kendimi burda zannettim sanırım.
ooo geçende bizde bizim gibi tüp bebek yaptıran bir çift vardı bide normal bir çift :26:anladınız sanırımneden ayıp olsun
yanlış hatırlamıyorsam sperm hareketini hızlandırmak içindi.
masalcım ayıp falan kalmadı bizim için.bunları konuşurken amacımız aynı.
geçenlerdebir ortamda muhabbet ediyoruz.konu hamileliğe geldi ama konu ben değilim neyse.utana sıkıla spoerm tahlilinden bahsediyorlar.
ben başladım yok sayı şöyle olacak yok hareket böyle olacak.bakakaldılar.sonra anladım nasıl bu kadar frahatlıkla telafuz edebildiğime şaştılar mahrem konuları
ne bileyim ben kendimi burda zannettim sanırım.
nereye gittim manevi kızımın yanına çok tatlı olmuş sanki beni tanıdı daha 1.5 aylık falan ama laf istiyor şebek :76: sevdim sevdim geldim miniğimi tabi ablalarıda kıskanıyor ee onlarda elimden geçti küçüklükleri ALLAH razı olsun hiç bir çocuğunu kıskanmadı ilkinde bile çok rahat sevdim bu arada korunarak hamile kalan ve 3. doğuran 26 yaşındaki akrabam hatırlatayım.:26:hemencikte öslüyommm yaaaaaa mis kokusunureyhan tatlım söyle bakim nerelere gittin gezmeye
ondan sonra çıkayım
bende kaçıyorum acaip uykum geldi... oturduğum yerde uyuyup kalıcam şimdi...
reyhancım sanada iyi geceler kuşuuummm
saol canımmm
bi şu kanamalar bitsin başlayacaz ama şimdilik tık yok(
hadi bakalım kıslarrrr mart ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun.. çalışmalarda başarılar...
saol canımmm
bi şu kanamalar bitsin başlayacaz ama şimdilik tık yok(
teşekkürler canım herkese başarılar
dosbacım benim kanama bitti.. ben çalışmalara başladım canım darısı başına olsun....
bu arada kızlar ayetel kürsi okuyorsunuz ya.. varsa kalan söyleyin bu akşam okurum
tamam canım reyhan gelince günceller işten gelince bakarım ne kaldıysa kalanı okurum ben..cnm bende hasta olduğum için emin değilim ama sanırım 60tane kalmıştı.sen okuyabildiğin kadar oku reyhanda gelip günceller inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?