2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kaza ile hamiş kalmak ve biz:26::26::26::26::26::26:
zor be

hamiş olsam bebeğimin geleceği kadar 9 ay ohhhhh yatıcam diye de hayal kurmaya başladım ben
artık bunları düşünür oldum

valla semicim benimde hayalim...
bir naz yapacam ki dillere destan olacak... bütün sülale beni konuşacak...
herşeye aşerecem inletecem herkezi... rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bebek versin inşallahhh...
bak gör valla....bi tek anneme kıyamam... ama geri kalan herkeze yapıcam...
hele k.valdem ve k.pederime ooooohhhhooooo

evet yaaa bir gitti pir gitti kız...

o kahveyi ne için içiriyodu sorsam ayıp olurmu?? sperm içinmi??

neden ayıp olsun
yanlış hatırlamıyorsam sperm hareketini hızlandırmak içindi.

masalcım ayıp falan kalmadı bizim için.bunları konuşurken amacımız aynı.
geçenlerdebir ortamda muhabbet ediyoruz.konu hamileliğe geldi ama konu ben değilim neyse.utana sıkıla spoerm tahlilinden bahsediyorlar.
ben başladım yok sayı şöyle olacak yok hareket böyle olacak.bakakaldılar.sonra anladım nasıl bu kadar frahatlıkla telafuz edebildiğime şaştılar mahrem konuları
ne bileyim ben kendimi burda zannettim sanırım.

üç kağıtçı seni

bende öyle diyordum ama benim kadar kocişimde çekiyor.ona kıyamam yaa
ama şımarık bir hamile olacağımdan hiç şüphen olmasın

burda rahatız tabide...açılınca konu bende bilen bilmeyenin yanında konuşuyorum...
sonra birden aklıma geliyo frenliyorum kendimi..
ama benim meslekten dolayı bu kadar bildiğimi sanıyolar anlamıyo kımse... benim o avantajım var yani

masalcım ben çıkyorum canım
iyi geceler görüşürüz tatlım

reyhan tatlım söyle bakim nerelere gittin gezmeye
ondan sonra çıkayım

ooo geçende bizde bizim gibi tüp bebek yaptıran bir çift vardı bide normal bir çift :26:anladınız sanırımtüp yaptıranların eşi (erkek)başladı anlatmaya biz konuşuyoz falan adam adetten girdi yumurtadan çıktı oooh gayet rahat artık 4. tüp tıbbi açıdan düşünüyor öteki normal olan çift şokta tabi hele kızın eşi ne diyo bu adam diye bakakaldı biz artık normal karşılıyoruz ama bunları yaşamayanlar şaşırıp kalıyor konuşmalarımıza bayağı bir gülmüştüm dikkat edince
reyhan tatlım söyle bakim nerelere gittin gezmeye
ondan sonra çıkayım
nereye gittim manevi kızımın yanına çok tatlı olmuş sanki beni tanıdı daha 1.5 aylık falan ama laf istiyor şebek :76: sevdim sevdim geldim miniğimi tabi ablalarıda kıskanıyor ee onlarda elimden geçti küçüklükleri ALLAH razı olsun hiç bir çocuğunu kıskanmadı ilkinde bile çok rahat sevdim bu arada korunarak hamile kalan ve 3. doğuran 26 yaşındaki akrabam hatırlatayım.:26:hemencikte öslüyommm yaaaaaa mis kokusunu

hadi bakalım kıslarrrr mart ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun.. çalışmalarda başarılar...

hadi bakalım kıslarrrr mart ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun.. çalışmalarda başarılar...

teşekkürler canım herkese başarılar

saol canımmm
bi şu kanamalar bitsin başlayacaz ama şimdilik tık yok (

dosbacım benim kanama bitti.. ben çalışmalara başladım canım darısı başına olsun....

bu arada kızlar ayetel kürsi okuyorsunuz ya.. varsa kalan söyleyin bu akşam okurum

Son düzenleme:

cnm bende hasta olduğum için emin değilim ama sanırım 60tane kalmıştı.sen okuyabildiğin kadar oku reyhanda gelip günceller inş.

cnm bende hasta olduğum için emin değilim ama sanırım 60tane kalmıştı.sen okuyabildiğin kadar oku reyhanda gelip günceller inş.
tamam canım reyhan gelince günceller işten gelince bakarım ne kaldıysa kalanı okurum ben..
kocişte geç gelecek zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…