2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşbuldum canım.eve gelirgelmez açtım pcyi.şimdi kociş ister.
neyse gelince kızlarayapalım çok ihmal ediyorlar topiğimizi
arkadaşın ölüyodu akşam sen anca anlayıp dinlemeden dil çıkar bir sor bakalım ne oldu acaba gelmeden duramazdı bu kız diye ama nerdebaş ağrısı desem değil kafamı taşıyamadım sol tarafımda uyuşma beraberinde ağrı ama öyle bir şiddetliki kafamı duvarlara vursam ağrımaz bütün gecede uyuyamadım.bunun üzerine eşim ne dese beğenirsiniz ? hep bu bilgisayardan sabahtan akşama kadar başındasın ondandır demezmi hiç bir fırsatı kaçırmıyor yani neyse işte böyle sormadınız ama söyleyeyim bir dr gidicem

işin gücün reyhanla dalga geçmekte ondan büyük kapta olsa yetmezdi canım zaten onların dediğinide yapıncadüştü sonra yine çıktı muhakkk biyerlerden akacak yani en son vanasını kapadımda kurtuldum kökten çözüm sabah açınca düzelmişdelüüüüüüüüüüüüüü şey nolcak

febeciiim hoşgeldin tatlım... naber nasılsın??
kaç gündür görüşemedik, özledim kuzuuuummm..
gel seni bi öpeyım bitanem
bitanem benim valla bende özledim seni,gündüzleri gelmez oldun bende akşamları pek gelemiyorum.öyle fırsat bulursam bakıp kaçıyorum hemen

ayy kız semi çok yaşa emiiiii ne güzel kafiyeli yazdım senin için bebeğimmm kız güldürdün beni vallaaaaaa

reyhancımm geçmiş olsun bitanemmmm

slm kızlar nasılsınız.??
minecim hakkından hayırlsıı olsun hayatım... hazirana kadar inş. kendiliğinden oluverir...
tumecim hala kanamam var ama çook az günde 1 defa falan oluyo ama ilişki için mani tabiikide...
dün ilk defa dışarı çıktım yemeğe gittik bebek mağazaları gördüm çok kötü oldum (
sonrada arkadaşım aradı ona gidip bi emanet verdim benden 1 ay önce hamile kalmıştı karnı kocaman olmuş çok tatlı olmuş valla kendimi çok kötü hissettim Rabbim onu ve bebeğini korusun
bende akşam ağladım eşim kızdı yedin bitirdin kendini diye...
valla dosba böle işte sizler neler yapıyosunuz

kızlarrr.yine pek kimse gelmemiş hımm neyse
benim iki ayağım girmiş bir pabuca ama yinede bir bakayımdedim
neyse akşama yemeğe misafirim var.
sabah kalktım elektrikler yok.izmitin yarısında yok yani
sonracığıma ben ufo ile ısınıyorum.ee bu durumda ev buz totom dondu.soğuk moğuk ev işlerinin yaptım.ama misafirlerimi iptal edecektim neredeyse ufo olmayınca nasıl oturucaz evde diye neyseki geldi.daha 1 kaşık yemek bile yok
jet hızıyla mutfaga gitmem lazım
ama önce reyhana iki laf yetiştirmem lazım
REYHANCIM çok geçmiş olsun. migren olmasın o şiddetteki, bir ağrı.bakalım drun ne diyecek.iyi haberlerle gel işallah

hem ben senle değil tatlım kendimle dalga geçtim bi kerem.ne süper zekayım diye
neyse öpüldünüz kızlar
görüşürüz

cnm benim rabbim bizede yaşatsın inşş o güzel hamilelik duygusunu.. en kısa zamanda hayırlısıyla olur inşşşş

kolay gelsin tatlımmm

semicim sağol canım biliyorum ama hala ağrı var migren olamaz çünkü arka tarafımda ağrı ve migrende karanlık odada yatınca uyuyabiliyon yok bacım bende ne uykusu tansiyonummu çıktı dicem bişeyde yemedim bakalım yarın gidecem geçmezse

reyhancım geçmiş olsun bitanem...inşallah önemli bişey yoktur tatlım

semicim sanada çooook kolay gelsin tatlım misafirin varmış...

febecim bende aslında gündüz hep burda oluyorum ama bu hafta yoğun bi haftaydı..
hemk.pederimin doğum günü hmde yeğenimin doğum günü kaç günlerdir evdede yoktum.
daha yeni eve girebildim, şimdide yemek yapmaya çalışıyorum.. inşallah kociş gelmeden ayarlıyıcam yemeği alnımın akıyla

kolay gelsin tatlım..benim dünden yemeğim var kocişimi bekliyorum.bugün dışarıda çıktım ama hala canım sıkılıyo düşünmekten sıkıldım artık yaaa.

bende iyiyim kızlar sağolun... adet belirtileri başladı..karnım ve belim ağırıyo bu ay ne zamandır böyle belirtiler yaşamıyodum. göğüslerimde ağrı var, ve her tarafımda sivilceler var hiç bu kadar çoook çıkmamıştı. göğsümde, suratımda, sırtımda, kollarımda her yerımde valla....
utanmasa malum yerdede çıkacak yakında...

desene tatlım bu ay bağıra bağıra geliyo senin kırmızlar.. bu aymı başlıyosun tatlım sen teadviye???
ay rüyamda buzdolabuını açıyorum içi yumurta dolu belki 80-90tane yani.şimid netten baktım.evli kadın yumurta görürse çocuğu olur.aynen böle 3 farklı siteye baktım üçündede aynııı

yok canım nisanda başlıyorum bu ayıda atlatayım sonra..
oooohhh hadi hayırlısı inşallah çifter çifter gelir bebişler kuzum

yok canım nisanda başlıyorum bu ayıda atlatayım sonra..
oooohhh hadi hayırlısı inşallah çifter çifter gelir bebişler kuzum

inşş hepimiz göbüşünü bebişler şişirsin inşşşş

bende artık bişeler yapıcam son aşılamadan sonra 3kez adet oldum.yeterince bekledim sanırım.. ama eşime bişe oldu konuyu bile açtırmıyo bana

benim eşimde tam tersi.. kendi diyo artık tüp bebek yapalım daha fazla beklemeyelim diye..bana kalsa ben temmuza kadar beklemek istiyorum ama eşimde beklemek istemiyor...
bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canım..

aşılmadan sonra adet olunca eşim hemen dr gidip konuşalım tüpe başlayalım dedi bende gittim görüştüm falan.hatırlarsın belki.ama şimdi tık yok.geçen gün bi kadın doğumcu varmış dedim hemen bana kendimizi mahvettik boşver lütfen dedi.susup kaldım bende.bende gizli giderim dermişim

evet hatırlıyorum bitanem.. belki onunda düşündüğü bişey vardır canım..
haklıda bi yandan mahvettik kendimizi... ama uğraşmazsakta geleceği yok bu meleklerin

evet hatırlıyorum bitanem.. belki onunda düşündüğü bişey vardır canım..
haklıda bi yandan mahvettik kendimizi... ama uğraşmazsakta geleceği yok bu meleklerin

ayyy yok bencede ben anladım bunların kendiliğinden geleceği yok.yalandan bekleyip duruyoruz olsaydı olurdu şimidiye kadar.dr bile üst üste sordu bana hiçmi gebelik gerçekleşmedi hayır dedim durdum.nisanda harekete geçebilirim bende ama eşimin desteği lazım bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…