2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hadi bakalım kıslarrrr mart ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun.. çalışmalarda başarılar...
bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE

semi için 313 aye-tel kürsi
reyhan|83 |OKUNDU
orkide|50|OKUNDU
semi|70|OKUNDU
masalcan|50|OKUNDU
tume|60|?

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız

Son düzenleme:

reyhancım kalan 60ıda ben alıyorum canım

febe naber tatlım

kimse yok bugün.canım sıkılıyor benim
of ya bugün evde oturmaktan çok sıkıldım.kendime yeni bir hobi bulmalıyım
ya da çalışıp para mı kazansam.ama havada çok soğuk sabah sabahta işe gidilmez ki:82::82::82:

iyiyim bitanem sen nasılsın? evi temziledim bugün off çok yorucuydu ama mis gibi oldu her yer .temiz eve bayılıyorummm hiç kirlenmeseeeee :)

cnm aynen bende senin gibi düşünüyorum.bişe yapmamız lazım ama neeee?????

merhaba kızlar bende bugün doktora gittim konuştum doktorumla bu ayda klomen tedavisi cevap vermesse tüp yaptırmak istiyorum diycektim ben demeden o dedi ama ara vermek istiyorum diyemedim ağzımdan çıkmadı bi türlü bi de yardımcısı kahve getirdi dr o da benim dosyamın üstüne dökülmesinmi doktor kıbrıslı ama hemen la havle diye basladı çok tatlı bi dr bakalım eşimle konuşcam geldiğinde herşey hakkında detaylı bilgi aldım büyük ihtimalle bu ay olmassa nisanda tüp yaptırıcam sizden baska kimseylede paylaşmıycam bu arada doktorum takvim gazetesinde kısırlık ve tüp bebekle ilgili yazıyı hergün türker kavas adı

cnm rabbim hayyırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder inş..

minecim hayırlısı olsun bitanem...
inşallah bu ay sonuç alırsın canım bu ay klomenle... yoksa tüp bebek ikimizin nerdeyse aynı tarıhte olacak..bende bu ay sonuna doğru gidip tüpe başlıyıcam canım. adet olmayı bekliyorum dr arayıp ne zaman geleyim de tüp bebeğe başlayalım dıye sorucam nasip tabi herşey canım....
rabbim inşallah en yakın zamanda göbeğimizi doldurmamızı nasip eder

hakkında hayırlısı olsun.umarım tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın
bugün dikkatimi çekmişti o reklam.hatta gazateden ne kadar ne öğrenebiliriz internet var ya diye içimden geçirmiştim
meger senin drunmuş

bugün canımsıkılıyor demiştim ya.kocişi aradım dedim gezelim akşam tama dedi.giyindim süslendim.hem yamak yiyecek hemde alışveriş yapacaktık.yolda giderken aklıma görümcem geldi.arayayım dedim.içime doğdu galiba.baktım ağladı ağlayacak zor konuşuyor.kanaması vardı.hemoroiddir demiştik.ilaç vermişti dr geçmezse gel demişti.geçmemiş.2 gündür hastanalerdeymiş.sonuç bağırsak ucunda kitle ve yara.acil ameliyat demiş dr.hem ameliyat öncesi tahlilleri yapılıyor hemde ne tür bir kitle anlaşılması için tahlil yaptırıyor.kolonoskopi yaptıracak v.s
çok üzüldüm.hayatta tanıdığım en temiz kalpli insandır diyebilirim rahatlıkla.evliliğim boyunca bir kere bile ne benim nede herhangi birinin kalbini kırmışlığı yoktur.görmedim.
neyse kızlar.dua edin.tahlilleri temiz çıksın

hoşbuldum canım.eve gelirgelmez açtım pcyi.şimdi kociş ister.
neyse gelince kızlarayapalım çok ihmal ediyorlar topiğimizi

ayyy kıyamam semiciğim çok üzüldüm tatlım.. inşallah bütün tahlileri kalbinin güzelliği kadar güzel çıkar bitanem... allah yardımcısı olsun canım...

tatlım benim çıkmam lazım kociş istiyor pcyi.gelirim yine

febeciiim hoşgeldin tatlım... naber nasılsın??
kaç gündür görüşemedik, özledim kuzuuuummm..
gel seni bi öpeyım bitanem

inş canım inş eşimle konuştuk ince detayına kadar tüp bebek işini hazirana kadar ertelemeye karar verdik bu ayda klomen tedavisi olmassa bi kaç ay oluruna bırakcaz salı kontrol var haftaya doktorumlada paylaşcam bakalım ne diycek

kendi kendime konuşup kendimede güleyim bari
ben ne harika bir kişiliğim yaa

reyhanın kombisi akıttığında herkes mantıklı işe yarayan çözümler sunmuş.
ama ben ben ne demişim.en harika fikir benden gelmiş
reyhan demiş kombim su akıtıyor 5 dk da bir kap doluyor bıktım diye
dosba gider musluğunu açdemiş diğeri servis çağır
ben ne demişim
daha büyük bir kabın yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…