bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumhadi bakalım kıslarrrr mart ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun.. çalışmalarda başarılar...
bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
semi için 313 aye-tel kürsi
kalan 60reyhan|83 |OKUNDU
orkide|50|OKUNDU
semi|70|OKUNDU
masalcan|50|OKUNDU
MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
febe naber tatlım
kimse yok bugün.canım sıkılıyor benim
of ya bugün evde oturmaktan çok sıkıldım.kendime yeni bir hobi bulmalıyım
ya da çalışıp para mı kazansam.ama havada çok soğuk sabah sabahta işe gidilmez ki:82::82::82:
merhaba kızlar bende bugün doktora gittim konuştum doktorumla bu ayda klomen tedavisi cevap vermesse tüp yaptırmak istiyorum diycektim ben demeden o dedi ama ara vermek istiyorum diyemedim ağzımdan çıkmadı bi türlü bi de yardımcısı kahve getirdi dr o da benim dosyamın üstüne dökülmesinmi doktor kıbrıslı ama hemen la havle diye basladı çok tatlı bi dr bakalım eşimle konuşcam geldiğinde herşey hakkında detaylı bilgi aldım büyük ihtimalle bu ay olmassa nisanda tüp yaptırıcam sizden baska kimseylede paylaşmıycam bu arada doktorum takvim gazetesinde kısırlık ve tüp bebekle ilgili yazıyı hergün türker kavas adı
merhaba kızlar bende bugün doktora gittim konuştum doktorumla bu ayda klomen tedavisi cevap vermesse tüp yaptırmak istiyorum diycektim ben demeden o dedi ama ara vermek istiyorum diyemedim ağzımdan çıkmadı bi türlü bi de yardımcısı kahve getirdi dr o da benim dosyamın üstüne dökülmesinmi doktor kıbrıslı ama hemen la havle diye basladı çok tatlı bi dr bakalım eşimle konuşcam geldiğinde herşey hakkında detaylı bilgi aldım büyük ihtimalle bu ay olmassa nisanda tüp yaptırıcam sizden baska kimseylede paylaşmıycam bu arada doktorum takvim gazetesinde kısırlık ve tüp bebekle ilgili yazıyı hergün türker kavas adı
bugün canımsıkılıyor demiştim ya.kocişi aradım dedim gezelim akşam tama dedi.giyindim süslendim.hem yamak yiyecek hemde alışveriş yapacaktık.yolda giderken aklıma görümcem geldi.arayayım dedim.içime doğdu galiba.baktım ağladı ağlayacak zor konuşuyor.kanaması vardı.hemoroiddir demiştik.ilaç vermişti dr geçmezse gel demişti.geçmemiş.2 gündür hastanalerdeymiş.sonuç bağırsak ucunda kitle ve yara.acil ameliyat demiş dr.hem ameliyat öncesi tahlilleri yapılıyor hemde ne tür bir kitle anlaşılması için tahlil yaptırıyor.kolonoskopi yaptıracak v.s
çok üzüldüm.hayatta tanıdığım en temiz kalpli insandır diyebilirim rahatlıkla.evliliğim boyunca bir kere bile ne benim nede herhangi birinin kalbini kırmışlığı yoktur.görmedim.
neyse kızlar.dua edin.tahlilleri temiz çıksın
hoşbuldum canım.eve gelirgelmez açtım pcyi.şimdi kociş ister.
neyse gelince kızlarayapalım çok ihmal ediyorlar topiğimizi
minecim hayırlısı olsun bitanem...
inşallah bu ay sonuç alırsın canım bu ay klomenle... yoksa tüp bebek ikimizin nerdeyse aynı tarıhte olacak..bende bu ay sonuna doğru gidip tüpe başlıyıcam canım. adet olmayı bekliyorum dr arayıp ne zaman geleyim de tüp bebeğe başlayalım dıye sorucam nasip tabi herşey canım....
rabbim inşallah en yakın zamanda göbeğimizi doldurmamızı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?