2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba arkadaşlar
dün akşam yoktum ben..
iş çıkışı kayınvalidemlere gittik, görümcemde vardı. sonra görümcemin kızı rahatsızlandı.
çocuk neresinin ağrıdığını da bilmiyor tam olarak.. gece 3e kadar hastanedeydik.. serumler iğneler falan..

sonra eve geldik.. yattık ama benim inanılmaz ateşim çıktı... sanırım hastanede üşüttüm. çok soğuktu acil girşi..
sabah 8de bir kalktımda dudağımda kocaman bir uçuk

offf ne zaman ateşim çıksa uçuğum çıkar hemen..tabi dünkü uykusuzluk ve bugünün yorgunluğu birleşince mahvoldum iyice..

işten yeni gedim ve geçmişi okudum

reyhancım hasta olmuşsun sende canım geçmiş olsun hayatım.. ensen ağrıyorsa tansiyon olabilir şekerim..

semicim bu arada senin ayetel kürsi bu akşam biter..
biter bitmez yazarım.. hemen başkasına başlarız..

bu arada bu akşam benim kocişim yok
burda olursanız bol bol sohbet ederiz

ben son 1 senedir dr gidiyorum.. 1 senede kendi çabamla hamile kalmaya uğraştım olmadı.. ee 1 sene kendim 1 senede drya rağmen olmadıysa ben artık doğal beklemiyorum canım...
ben kendimi öyle hazırladım...tek ümidim eğer tüp olacaksa rabbim ikiz verir inşallah diyorum..
( birini buldumda ikinciyide istıyorum sen bana bak... işte umut dünyası ))

geçmiş olsun bitanem.. senin için zor bi gece ve gün olmuş...
inşallah burdayız bu gece sohbet ederiz valla... bende kaç günlerdir doğru dürüst giremedim topiğe...
özledim sizlerle sohbeti

cnm ümidini kırmak istemem ama 35yaşın altındakilere tek embriyo transfer ediliyomuş.eğer 2 negatif tüp bebk olursa 3.de 2 embriyo transferi oluyomuş... falan filan

hee ama tek yumurta ikizleri var o da ayrı bidurum.rabbim yazarsa olur yani..

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

tumecim hoşgeldin bitanem...

benimde eşim gelmek üzere çıkarım birazdan..

hoşbulduk canım... sen çıkmışsın bile:2::2:

geçmiş olsun bitanem.. senin için zor bi gece ve gün olmuş...
inşallah burdayız bu gece sohbet ederiz valla... bende kaç günlerdir doğru dürüst giremedim topiğe...
özledim sizlerle sohbeti

sağol şekerim.. kociş şehir dışında kalacak bugün.. aslında kalmayacak gelecekti ama dünden o da yorgun.. gelme kal dedim.. Allah korusun araba kullanıyor..

kızlar bu arada 60 ayetel kürsi bitti..ALLAH KABUL ETSİN

uzun zamandır giriş yapamamıştım.evet,tüp bebek yaptırdık.süreç çok zor ve yorucu.transferim yapılalı 4.günüm.haftaya perşembe sonucu öğrenicem.32 yaşındayım.özelde yaptırdığımız için 2 embriyo yerleştirdiler.form imzalattılar 2 embriyo için.devlette 35 yaşa kadar tek embriyoymuş.10 gün boyunca günde 3 iğne yapıldı.15 yumurta geliştirildi fakat 3 tane birinci sınıf 2 tane ikinci sınıf çıktı.gerisi işe yaramazmış.2 tane birinci sınıf yerleştirildi bir kutu donduruldu.içinde 1 tane birinci sınıf 2 tane ikinci sınıf var.ben günlük hayatıma devam ediyorum,işe de gidiyorum.sadece ilk gün yattım.bugün de dahil her iki kasığımda bıçak saplaması şeklinde ağrılarım var ,karnım 4 aylık hamile gibi şiş(iğnelerden tabi),sabahları 2 gündür midem bulanıyor(sanırım psikolojik)bunun dışında bir belirtim yok.aşılama yaptırdığım için hala çok pişmanım.inşallah tüp bebekte allah yardımcım olur.benim için lütfen dua edin..

CANIM HAYIRLI OLSUN..

İNŞALLAH BEBEĞİNE KAVUŞURSUN BU SEFER...
ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI BİR BEBEĞİNİZ OLUR İNŞALLAH
ÖZELDE YAPTIRDIM DEMİŞSİN MALİYETİ NE KADAR OLDU CANIM SİZE...

hayırlısı olsun bitanem.. inşallah bebişine kavuşursun. yoksa bebişlerine mi demeliydim???
zor bi süreçten geçmişsin bitanem allah yardımcın olsun. allah sesını duysun bitenem inşallah bu ay pozitifleri görürsün bizede umut olursun canım...dualarım senınle bitanem

ececim kasıklarındaki sancılar inşallah bebişinin rahime tutunması ile ilgilidir..

forumdan bu kadar uzak kalma.. sık sık gel ok?

masalcancım kaldık yine başbaşa kuzum ece gitmişş..
sen neler yaptın canım bugün???
günün nasıl geçti?

masalcancım kaldık yine başbaşa kuzum ece gitmişş..
sen neler yaptın canım bugün???
günün nasıl geçti?

evet bitanem gitmiş.. bende yaptırıcam ya tüp bebek soracaktım neler yaşadı nasıl oldu diye ama gitmiş...
iyiyim valla bende.. bugün benım meleğimin doğum günüydü okulda kutladık bende gittim allahım bu kadarmı mutlu olur bi çocuk yaa. valla çooook tatlılar. allah annelerine babalarına bağışlasın hepsini..
hepsi çok tatlılar 23 canavarın arasında bende çok mutlu oldum. çok eğlendim...
gülmekten karnıma ağrılar girdi valla...
sonra eve geldim yemek yaptım işte, şimdide bi makarna yapayım canım çekti.
sonrada kociş gelsin diye bekliyicem.. acıktımda valla gelsede yesek yemeğimizi

gelir belki tekrardan canım ya.. benimde soracak sorularım vardı ama gitti..belki acil işe falan çıkmıştır

ne güzel sende eğlenmişsin bugün..ben doğum günlerini çok severimm.. ben seviyorsam küçücük çocukları düşünemiyorum.
ben yemeğimi yedim şekerim kociş olmadığı için öyle atıştırdım...çay keyfi yapacağım ben de..

Son düzenleme:

valla sorma ya çok tatlıydı... sordum ne istiyosun d.günü hediyesi ne alayım sana diye..
geçen hafta çarşıya gittik aldık bikaçbişey ama bugün ya d.günü hadi dedim bişey daha alayım diye.
hala nolur bana ayıcıklı ev papusu istiyomuş. aaa dedim çok pahalı onu alamam sana. sustu yazık bişey demedi tamam hala alma başka zaman alırız dedi.
bende sürpriz olsun diye aldım bugünde götürdüm alahııım havalara uçtu havalara...
ay çocuk sevindirmek kadar iyi bişey yok yaa valla.

sanada afiyet olsun bu arada.. ooo valla çay bende demleyip içicem ama önce yemeeeekkk

öyle masalcım... çocukları mutlu etmek kolay:)))

gel beraber çay ieçelim diyeceğim ama diyemiyorum kii....

bir kaç gündür saçlarımda inanılmaz bir kaşınma var masalcım... benim cildim saçım kurudur canım. ama iki günde saçlarım hemen yağlanıyor.. dipleri kaşınıyor, kepekleniyor...

yoksa bitlendim mi acaba diyorumm.. :18::18::18::18::18:

valla olur mu olur...
köyden gelen bir sürü öğrencim var...

ama bit olsa sürekli kaşınır değil mi?

benim 2. gün saçımı yıkamasam kaşınıyor..

sence ben bitlendim mi????:26::26::26::26::26::26:

msalcım saç diplerime yakından baktım şimdi.. bit falan görünmüyor.. ama kepek var canım..

hiç yağlanmayan saçım 2 güne yağlanıyor..
ay deli olacağım

canım bit olsa ki allah korusun sürekli kaşıntı olur hiç durmadan kaşınırsın..
saçında boya varmı canım boya zamanı gelincede çok kaşınıyo yanı benım öyle oluyor..
eğer kuruysa kuruluktanda kaşıntı ve kepek olur bitanem... ama başka bişey söyleyemeyeceğim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…