2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tamam canım görüşürüz.. ben de buralardayım.. öptüm canım

valla kociş koltukta uyukluyo... bende mutfağı topladım. oturdum gene buraya
kız yazık kaldır da adam yerinde yatsın rahat rahat..

ben bu erkekleri anlamıyorum maslcım.. benimki de öyle..

gidip rahat rahat yataklarında uyumak varken koltukta rahatsızca yatmayı pek bir seviyorlar

neyse masalcım.. ben çıkıyorum canım.. dün gece de geç yattım.. erken yatacağım biraz.. gözlerim kapanıyor valla

kendine iyi bak canım iyi geceler

valla tumecim kalk yatağımıza yat diyorum.. burda azcık şekerleme yapayım sonra yatarız diyo kıvrılıp yatıyo...bizde değil onlarda sorun. koltuk daha rahat heralde şekerleme için
tamam tatlım iyi geceler bitanem allah rahatlık versin... öpüyorum seni

geçmişe daldım masalcım
bitli şeyler sizi kaşındırdınız benide.:44::44::44::44:
ay masalcım şimdi gönderdim misafirlerimi.2 tane yeni yeni yürüyen bebek vardı.biri kumral yeşil gözlüğ biri sapsarı mavi gözlü.resimlerini çektim valla yükleyip göstericem size.
ama çok yaramazlar dağıttılar heryeeri.
mutfak desen aldı başını gidiyor.
1 makine yıkandı 2.ciyi atmam gerekiyor ama yorgunuımmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy ne tatlııdır şimdi onlar...
amaaaan yarın yaparsın işin yoksa yarın.. senden önemlimi??
nasılsın ,iyimisin tatlım? sorma bizde kaşındık durduk.hala kaşınıyo benim kafa

topikte çok az kişiyiz.başlığımız sınırlı olduğu için sanırım.
2010 ekim ayı deyince kimse gelmiyor.yada aşılama yöntemlerinde aşılama için çok topik var.bizim topik yanlış yere açılmış belkide o yüzden:26::26:
öyle oluncada kimse kimseyle denk gelemiyor müdavimler hariç
şöyle geniş zamanlı bir topik açsakta orayamı taşınsak diye düşünmüyor değilim.
atıyorum aşılama ile şansını deneyenlertarzı yani zaman sınırlaması olmayan.
neyse msjımı okuyan arkadaşların fikirlerini bekliyorum

olabilir aslında.. pek gelen olmuyo gelse bile çok takılmıyo bize

ayyy ne tatlııdır şimdi onlar...
amaaaan yarın yaparsın işin yoksa yarın.. senden önemlimi??
nasılsın ,iyimisin tatlım? sorma bizde kaşındık durduk.hala kaşınıyo benim kafa

gerçekten çok tatlılardı.servisten vakit bulduğum ber saniye onları sevdim desm yeridir.
sabahta dağınık bir mutfaga uyanmak hiç hoş olmuyor ama bakalım.:97::97:
gerçi kocişte hadi hadi deyip duruyor şimdiden toplayana kadar hayatta beklemez.

evet sabah hiç hoş olmuyobende hiiiiç sevmem,akşamda mutfağı hiç bırakmam o yüzden eşimle papaz oluyoruz sırf mutfak yüzünden. kim görecek diyo ama benim göz zevkimi bozuyo yetmezmi diyince susuyo

olabilir aslında benimde aklımdan geçiyordu bide bu topingte pek hamişte çıkmadı belki yeni toping açarsak ugurlu gelir:26::26::26::26:

canlar ben çıkıyorum bugün yorucu bi gündü çooook uykum geldi.
adet ağrımda var fıtık ağrımda var zor duruyorum yatayım belki uyurum....

iyi geceler öpüyorum eeeeeeennnn kocamanından

gelenleri çiçeklerle çikolatalarla karşılayalım bari.datlum diyelim canum diyelim.gitmezler belki

of ya bu kocişten rahat yok bana çıkıyorum ben masalcım görüşürüz canım

olabilir aslında benimde aklımdan geçiyordu bide bu topingte pek hamişte çıkmadı belki yeni toping açarsak ugurlu gelir:26::26::26::26:

bencede topiğimide çok seviyorum ama.
tüm kızlar fikrini söylesin.herkes isterse ortak bir isim bulur ve açarız topiğimizi

ececim hşg tüp bebek aşamalrını anlatırmısın ya çok merak ediyom bu gidişle bizde o yoldan geçcez öyle görünüyo

bana cevap yazan ve dualarda bulunan bütün herkese teşekkür ederim.gündüz çalıştığım için akşamları uzanıyorum.genelde de uyuyakalıyorum.uyku olayı psikolojikmi bilmiyorum.sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.yarın gündüz işyerindeyken açık tutarım yazışırız.iyi geceler arkadaşlar.

mine.cim aşama zor ve uzun,yorucu.önce 21 gün doğum kontrol hapı kullndım.aşılamadan yeni çıkmıştım çünkü.ilaç bitince 3 gün içinde adet oldum ve adetimin 2.günü muayene başladı.iğneler o gün başladı.ilk 4 gün günde 2 adetti,5.gün günde 3 adet iğne,tabi ağızdan da birkaç ilaç devam etti..3 gün arayla ultrason muayenesi oldu.amaç çok sayıda yumurta toplamaktı.tutmazsa dondurulmuşları transfer etmek için.15 yumurta oldu fakat beklenenden 1 gün önce 5 tanesi çok hızlı büyüdü ve 10.gün toplama işlemi yapıldı.tabi karnım davul gibi şişti.genel anesteziyle olduğu için birşey anlamıyorsun ama uyanınca adet sancısı gibi karnın ağrıyor.hipersitümülasyon denen bir olay varmış o olmaması için günde 3 litre su iç dediler.bu olay çok yumurta gelişirse olurmuş,karnın çok şişermiş,nefes darlığı olurmuş.kanda enfeksiyon çıkarmış.o zaman 1,5 ay sonra transfer oluyor.allah.a şükür bende olmadı ve herşey normal gittiği için toplamadan sonraki 2.gün transfer yapıldı.o beklediğimiz günlerde lab.koşullarında yumurtaların döllenmesi gözleniyor.tabi toplama günü eşin de tahlil veriyor.bizim 15 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenebilmiş .3 tane 1.sınıf.2 tane 2. sınıf.1 tanesi yine gitmiş.kala kala 5 tane kaldı.2 tane 1.sınıf transfer edildi.1 tane 1.sınıfla 2 tane 2.sınıf bir kutu şeklinde donduruldu.dondurma işlemine o gün yani transfer günü karar vermek zorundasın onun için de ayrıca ücret alıyorlar.transferde aşılama gibi yatıyorsun ve dr seninle muhabbet ederek ve ultrasonda embriyoları yerleştirme işlemini göstererek oluyor.çok heyecan verici.aslında o andan itibaren hamilesin.önemli olan embriyoların sonraki günlerde bölünmelere devam edip etmemesi,yani bizim dilimizde tutunma olayı.ben özelde yaptırdım o yüzden 2 embriyo yerleştirildi.toplam maliyeti 4.100 civarı tuttu.tabi aşılamada çıkan raporlar ilaç hakkımın yarısını bitirmiş.toplam 3000 üniteymiş.aşılamada benim 1400 ünitem kullanıldığı için 1600 ünitelik rapor işe yaradı.tabi yine ayrıca rapor çıkartıyorsun.ve ben sağlıkçıyım bununda indirimi yapıldı işlemde.eğer sağlıkçı olmasaydım ve aşılamada ilaç hakkımın tamamı bitmiş olsaydı sanırım 5000 civarı tutar.aşılamayla çok zaman harcadım ve moralimi bozdum.dr keşke hiç yaptırmasaydın dedi.gerçekten yaptırdığım 2 aşılama için çok pişmanım.umarım aklınızdaki sorulara cevap verebilmişimdir arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…