2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar genel soruyorum sigara kullanan varmı aranızda ?

ben aşılamadan önce içiyordum.. aşılama günü yaklaştıkça azalttım. ama şimdi içmiyorum sayılır... sayılır diyorum çünkü akşamları eşimin sigarasından bir nefes çekiyorum... bebeşim benimle olsun o da olmayacak bilmiyorumkismile

ya kardelen benim içinde dua et kıskandım şimdi şaka şaka

canım benim etmezmiyim Allahım gönlündekini versin inşallah al işte sana dua ediyorum ALLAHIM sunasaycıma hayırlısını ver ikizde olabilir koşturup dursun öyle bir kıza bir oğlana:Saruboceq:

Kızlar bende kullanıyorum hemde günde 10 taneden fazla bile oluyor ve bırakamıyorum

tekrar merhaba kızlar
bende genel bişey sorayım yaşlar kaç
ben 27

Kızlar sancılarım var sanırım 3 güne kalmaz adetolacagım sonunda sükür olsamda versek su asılama startına kasımda asılama olacak varmı aranızda

sanırımsenin aşılaman kasımın ilk günlerine denk gelecek canım
benimde 2. aşılamam kasımın sonunda olacak işallah

sanırımsenin aşılaman kasımın ilk günlerine denk gelecek canım
benimde 2. aşılamam kasımın sonunda olacak işallah

CANIM SANA DOKTORUN HANGİ İLACLARI VERDİ BANA PUREGON VE OVİTRELLA 23DE ADET OLMAYI BEKLİYORUM OLSAMDA BASLAK ARTIK ASILAMAYA

inşallah canım inşallah

yok kız genç kızız daha be
bu arada kg kaçtı kardelencimalsanaalsanasmile

ben merional ve ovitrella kullandım canım ama arkadasların çoğu puregon kullanmış
cok sey sordum kusura bakma canım ama aralarındaki farkı biliyormusun hangisi daha etkili bide puregon kullanan arkadaslarının sun an durumları needir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…