yok kız genç kızız daha be
bu arada kg kaçtı kardelencimalsanaalsanasmile
Kızlar bende kullanıyorum hemde günde 10 taneden fazla bile oluyor ve bırakamıyorum
ne kusuru ceydacım istediğini sorcok sey sordum kusura bakma canım ama aralarındaki farkı biliyormusun hangisi daha etkili bide puregon kullanan arkadaslarının sun an durumları needir
yok kullanmadım drum gerek yok demiştisemi canım sen progestan kullanıyomuydun ?
reyhancım sen neyaptın ya sonuç öğrenecektin dimi
ne kusuru ceydacım istediğini sor
öncelikle aralarında fiyat farkı var ben 100tlye falan aldım
puregon kullanan arkadaşlar daha ii bilir ama oda 600 700 civarı tutuyor sanırım
etki olarak aynıdırlar sanırım drun benim parama acıdığını hiç sanmıyorum
reyhan canım sonucunu sormuştum ben ama
kızlar ben geldim :)) ben 1,5 senedir içiyodum ama 15 gündür içmiyorum inşllh hamiş kalırım da bidaha da hiç içmem ... çünkü sadece yaşadklarımdan içmeye baladım ne tesellisi oluyosa saçma işte...
kızlar ben geldim :)) ben 1,5 senedir içiyodum ama 15 gündür içmiyorum inşllh hamiş kalırım da bidaha da hiç içmem ... çünkü sadece yaşadklarımdan içmeye baladım ne tesellisi oluyosa saçma işte...
reyhancım ne sporu ne kg vermesi umarım daha kg alırsın canım
öyle olursa tabi ama birden aldım işte kiloyu alışamadım halime bir türlü ben trafik kazası geçirmiştim 5 sene önce motorsikletten uçtum çatım çatladı 2 yerden o yüzden fazla kilo almamam lazım taşıyamam o ağırlığı yürürken zorlanıyorum biraz.
reyhancım çok geçmiş olsun canım
sağol canım evet yaprak dökümünü izlicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?