2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

iyisayılırım kardelencim
grip olmuşum yatıyorum sabahtan beri kocişe naz apıyorum kendime baktırıyorum
onu işe gönderdim hemen pcyi açtım görmesin vallaklava:
boğazımda yanma var ne iyigelir kızlar acaba yapsamda içsem

canım hemen bal ve çörek otunu karıştır bir güzel ye bakalım biraz karabiberde katabilirsin biliyosundur çörek otu her derde deva

semi nasılsın canım yarin test yapcaz canım ya ben dün dayanamayıp evde yaptım ama tık yok bıktım kızmızı çizgiyi tek başına orda öylece hareketsiz görmekten

canım çok geçmiş olsun ılık sütle balı karıştırıp iç iyi geliyor.

gerçekten mi ya bu benim 2. dr um inan çok yorumdum ama eşim çok istiyor kıyamıyorum o yüzden tam gaz devam diyorum biraz bahsedermisin senin durumun ney?

canım ben evlendikten 3 ay sonra hamileyim diye sevinirken dış gebelik yaşıyomuşum 13 gün hastanede yattım ilaç tedavisi gördüm 6ay korundum sonra tekrar hamile kaldım bu kezde 9 haftalıkken karnımda öldü kanımda pıhtılaşma varmış daha sonra 1 yıl içinde çeşitli tedaviler gördüm rahim filmi flan derken tekrar hamile kaldım bu seferde tekrar dış gebelik oldum şimdiki doktorum amaeliyat etti ve tıkalı tüpümü aldı şimdde 3 ay korundum tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz Allahtan tek tüp sağlıklı bakalılm 2 ay daha olmazsa aşılama yapılacak ya şüküret haline güzelim

sunasaycım idrar testine güvenme canım
biliyosun normal adet gününü 3 4gün gecmesi gerekiyor canım o testlerin doüru sonuç verebilmesi için daha adet günün bile gelmemiştir ki senin canım yani sakın tek çizgi çıktı diye moralini bozmayasın
bit topik te okumuştum ordaki hamile kalan kızlar bu tek çizgilerin acısını çıkartmak için sürekli test yapıyorlarmış canım çift çizgiyi görmek için
bizde öyle yapıcaz işallah hamiş kalınca bol bol test tek çizgilerin intikamını almak için:lepi:

kardelencim sen tek tüple 2 defa hamilemi kaldın yoksa tüpün sonradan mı kapandı yani kürtajda falanmı zarar gördü

canım ya çok üzüldüm güzel allahım gönlüne göre verir inşallah inan hepimizin ayrı ayrı hikayeleri tabi çeken bilir ama umarım sonumuz hayırlı olur ,

canım inşallah benim adet günüm geçti düzensiz oluyor zaten bide bikaç ilaç kullandığım için mi bilemiyorum aşırı kasık ağrım var yarin kanda çıkar nası olsa rabbim bizlerinde yüzünü güldürecek inşallah en kısa zamanda

kardelencim sen tek tüple 2 defa hamilemi kaldın yoksa tüpün sonradan mı kapandı yani kürtajda falanmı zarar gördü

yok canım tek tüple daha yeni hamile kalmaya çalışıyorum diğer tüp bir şekilde tıkanmış doktor tam bişey söylüyemiyo o tıkalı tüp yüzünden dış gebelik geçirdim işte en sonunda aldırdım bidaha olmaz inşallah

desene benimde dış gebelik ihtimalim çok fazla
hamile kalsam bile hemen sevinemeyecem demek kaçıncı hafta yada ay belli oluyor dış gebelik olduğu

desene benimde dış gebelik ihtimalim çok fazla
hamile kalsam bile hemen sevinemeyecem demek kaçıncı hafta yada ay belli oluyor dış gebelik olduğu

denesene canım benimde dış gebelik ihtimalim fazla
kaçıncı ayda yada haftada belli oluyor dış gebelik olduğu

denesene canım benimde dış gebelik ihtimalim fazla
kaçıncı ayda yada haftada belli oluyor dış gebelik olduğu

bunlarda ne:bbo:
msj göderilmedi dedikçe yazıyorum bende

semi canım ya döktürüyosun :) sitede onarım çalışması varmış bende ara ara giremiyorum sende de oluyor mu

kızlar selammmm.. şimdi işten geldim.. kociş gelmeden ocağa yemeği koyayım geliyorum tekrar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…