canım kimde hikaye sen benimkilerini bir bilsen oooooooooooooooo
iyisayılırım kardelencim
grip olmuşum yatıyorum sabahtan beri kocişe naz apıyorum kendime baktırıyorum
onu işe gönderdim hemen pcyi açtım görmesin vallaklava:
boğazımda yanma var ne iyigelir kızlar acaba yapsamda içsem
iyisayılırım kardelencim
grip olmuşum yatıyorum sabahtan beri kocişe naz apıyorum kendime baktırıyorum
onu işe gönderdim hemen pcyi açtım görmesin vallaklava:
boğazımda yanma var ne iyigelir kızlar acaba yapsamda içsem
gerçekten mi ya bu benim 2. dr um inan çok yorumdum ama eşim çok istiyor kıyamıyorum o yüzden tam gaz devam diyorum biraz bahsedermisin senin durumun ney?
canım ben evlendikten 3 ay sonra hamileyim diye sevinirken dış gebelik yaşıyomuşum 13 gün hastanede yattım ilaç tedavisi gördüm 6ay korundum sonra tekrar hamile kaldım bu kezde 9 haftalıkken karnımda öldü kanımda pıhtılaşma varmış daha sonra 1 yıl içinde çeşitli tedaviler gördüm rahim filmi flan derken tekrar hamile kaldım bu seferde tekrar dış gebelik oldum şimdiki doktorum amaeliyat etti ve tıkalı tüpümü aldı şimdde 3 ay korundum tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz Allahtan tek tüp sağlıklı bakalılm 2 ay daha olmazsa aşılama yapılacak ya şüküret haline güzelim
sunasaycım idrar testine güvenme canım
biliyosun normal adet gününü 3 4gün gecmesi gerekiyor canım o testlerin doüru sonuç verebilmesi için daha adet günün bile gelmemiştir ki senin canım yani sakın tek çizgi çıktı diye moralini bozmayasın
bit topik te okumuştum ordaki hamile kalan kızlar bu tek çizgilerin acısını çıkartmak için sürekli test yapıyorlarmış canım çift çizgiyi görmek için
bizde öyle yapıcaz işallah hamiş kalınca bol bol test tek çizgilerin intikamını almak için:lepi:
kardelencim sen tek tüple 2 defa hamilemi kaldın yoksa tüpün sonradan mı kapandı yani kürtajda falanmı zarar gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?