2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semi canım ya döktürüyosun :) sitede onarım çalışması varmış bende ara ara giremiyorum sende de oluyor mu

valla bende giremiyorum girsem yazamıyorum yazsam gönderemiyorum
sonrada 4 tane birden gidiyo işte bir tuhaflıkı var bu aksam

aşk olsun berfin merak ettim seni ya bide haber vermeden çıktın kızdım sana

özürdilerim cnm ama elektirikler gitti , işler üst üste bindi fırsatım olmadı inanki eve geldik yemekti felan derken anca kuzumm kısma ya parmak kadar çocuğa bilmiyorumkismile

valla bende giremiyorum girsem yazamıyorum yazsam gönderemiyorum
sonrada 4 tane birden gidiyo işte bir tuhaflıkı var bu aksam

evet canım sana aynen katılıyorum bi tuaflık var bu akşam nolacak bu domates fiyatları böylekaydirigubbakcemile3

özürdilerim cnm ama elektirikler gitti , işler üst üste bindi fırsatım olmadı inanki eve geldik yemekti felan derken anca kuzumm kısma ya parmak kadar çocuğa bilmiyorumkismile

neyse hadi affettim şaka bir yana canım gerçekten merak ettim bişey mi oldu diye Allahım bu parmak çocuğun gönlündekini ver yarabbim stres yapma tammam mı ben dua edicem senin için olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

amin cnm cülemizin gönlündekini versin rabbim ... inşllh stres yapmamaya çalışacam ... biraz kocamıın yanına geçeyim opuyorumnanaktan kızlar gelirim gene ara ara

ya kardelen benim içinde dua et kıskandım şimdi şaka şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…