2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşgeldin berfin

UOTE=semi;15791431]yok kullanmadım drum gerek yok demişti
ama çoğu dr variyor canım

evet benimkide verdide kasıklarımdaki ağrı ondanmı acaba merak ettim de canım[/QUOTE]

canım benim şuan da pek olmuyo ama bi 10 gün oldu hemen hemen sen jelini ne zaman kullanıyon ben akşamları 7-30 gibi bide kahverengi lekelenmen felan oldu mu hiç ??

canım ben ayrıyetten almıştım iğneleri ama yerimseniben

kızlar ordamısınız

canım ben ayrıyetten almıştım iğneleri ama yerimseniben

canım bildiğim kadarıyla seninkiler normal iğneler gibi onlardan benm hastanemdeki hastanın biride almış eczacı vermiş sanırım dr. hayır dedi git kalem gibi olanını al onu sen vuramazsın demişti ona şahit oldum ..kalem gibi çok kolay oluyo

evet benimkide verdide kasıklarımdaki ağrı ondanmı acaba merak ettim de canım

canım benim şuan da pek olmuyo ama bi 10 gün oldu hemen hemen sen jelini ne zaman kullanıyon ben akşamları 7-30 gibi bide kahverengi lekelenmen felan oldu mu hiç ??[/QUOTE]

canım bana jel vermedi yumuşak kapsül ilk üç gün ağızdan aldım s1 ö1 a1 diye sonra vajinal al dedi ağızdan aldığımda çok uyku veriyodu ama benim hep ağrım vardı son günlerde şiddetlendi ama sabah ola hayrola diyorum canım yaopuyorumnanaktan

ben kalem şeklinde olanı nı almıştı 515 tuttu jel felanda vardı yanında tabi çatlatma iğneside devlet 300 karşıladı ben 200 ödedim

walla benimki de kalem gibiydi seker hastalarinin ignelerine cok benziyor
cok ince karindan yapiyorsun cok hafif hissediyorsun kolay yani..

canım benim şuan da pek olmuyo ama bi 10 gün oldu hemen hemen sen jelini ne zaman kullanıyon ben akşamları 7-30 gibi bide kahverengi lekelenmen felan oldu mu hiç ??

canım bana jel vermedi yumuşak kapsül ilk üç gün ağızdan aldım s1 ö1 a1 diye sonra vajinal al dedi ağızdan aldığımda çok uyku veriyodu ama benim hep ağrım vardı son günlerde şiddetlendi ama sabah ola hayrola diyorum canım yaopuyorumnanaktan[/QUOTE]

hımm.. biliyorum progeston kapsül ewet onu alttanda verebiliyosun....hayırlısı canım benm şuan hiç bi ağrım yok vallaha bende artık sağlıklı düşünemiyorum açıkcası kendimi dinler oldum iyice kısmetse olacak bekleyip görecez başka yapacak bişe yok stres yapma canım benm ::::)))))

saol canım igneler cok can yakıyomu

ilk dr kendin yapacaksın dediğini hatırlıyorumda hayatta yapamam demiştim ama iş başa düşünce herşey nasılda yapılıyor canım inan çok kolay gerçi dr un tarif etmiştir. canın pek yanmıyor ama kendini kasma olur mu :CüvCüv:nü düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…