2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

konden senin yaş kaçtı? üni hastanesinde mi yaptırdın aşılamanı?

badescim üroloğu neden tavsiye ettin varikosel için falan mı

geç kaldım pardon çayı döktüm. oraları sildim. üroloğu sperm hareketinin say. neden az olduğunu anlaması için tavsiye ettimcanım. kevok toz kuşburnu nsl onuda mrk ettim şimdi?

ne diyosunuz ya..... olurmu öle şeyler yapmayın kızlar ya.. valla şok oldum ve korktum ılk kez duydum, aşılamanın bu yonunu hıc dusunmemıstım, ALLAHIM sen koru yarabbım...:çok üzgünüm:

ne diyosunuz ya..... olurmu öle şeyler yapmayın kızlar ya.. valla şok oldum ve korktum ılk kez duydum, aşılamanın bu yonunu hıc dusunmemıstım, ALLAHIM sen koru yarabbım...:çok üzgünüm:

connetcim bu bi kez yaşandı adam çatlak çıktı ve hapiste. bunu yapmak demek hastanelerinin kapanması demek. ksrışıklı içinse de olmaz ama yinede uyarmak ta fayda var.allah korusun kötü düşünme.

canım 26 yasındayım başkentte yaptırdım

başkent derken ankaradaki başkent ünisinde mi?
eğer ankarada yaptıran varsa 2 arkadaşım fatih üni hastanesinde yaptırdı ve tuttu. labaratuarları ayrıştırma yönünden de çok başarılıymış. ben inşallah tutar ama öle olmazsa 3. ye orayı düşünüorum:kedi:

yok canım adana

Merhaba kızlar,benimde yarın sabah aşılamam var.İlk denememiz olacak..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..

hayırlım uğurlu olsun hpericim. inşallah sonuç pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizede sonucu hbr verirsen çok seviniriz

kasım ayında ilk aşılamam olucak ...umut tüp bebek merkezinde aşılama 750 tl miş.. ilk muane 150 tl... süleyman v eya ulu bey bakalım hayırlısı...

ya kızlar içimde olcak olmıycak hiç bir his yok sanki aşılama yaptıran ben değilim yaaa( sadece sağ kasığımda biraz ağrısı var ne olur dua edlim bir birimize:Saruboceq:

ya kızlar içimde olcak olmıycak hiç bir his yok sanki aşılama yaptıran ben değilim yaaa( sadece sağ kasığımda biraz ağrısı var ne olur dua edlim bir birimize:Saruboceq:

kondencim bende aynı durumdayım ya.sanki aşılama yaptırmamış gibiyim
şans fazla olmadığından fazla bir beklentiye girmedim ben sanırım ondan
hani testim pozitif çıkarsa şaşırıcam
o kadar yani:uhm:

hayırlı olsun canım
bende dün ilk aşılamamı yaptırdım
yanibebişlerimizi 1gün arayla doğurucaz kondenle sonrada senkaydirigubbakcemile3

Al bendende okadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…