canım peki aşılama sonrası neler yapman gerektiğini söyledimi
merhaba kızlar
sonunda aşılamamı oldumalkisalkisalkis kondencim dediğin gibi kısa ve ağrısız bir işlem
işlem sırasında hiç problem yoktu ama şuan sağ ve sol yumurtalıklarım çok fazla acıyor
dr um 1 2 gün ağrın olbilir dedi, ben bunu sağ ve solda 4 er yumurtam olmasına baglıyorum
ağrı kesici kullanabilirsin dedi drum bende öyle yaptım
kızlar kafama takılanlar var
1 sizinde ağrınız olmuşmuydu
2 dr um bana neden jel vermedi herkese veriyormu
3 10 gün sonra gel dedi sonuç içinmi dedim hayır yumurtalıklara bakmamız lazım dedi sizide drunuz çağırmışmıydı
çok mu sordumkafamçokkarıştı
drum konusunda tereddüdlüydüm zaten artık hiç güvenim kalmadı
eşimin sperminde sorun yoktu 2 yıl önceki tahlilde
dr tekrar tahlil yaptırmadı
bugün ki sonuçlarıda doğum hanede öğrendi aa eşinin hareketli sayısı düşükmüş dedi
hani çok yakışıklı olmasa hemen bırakıcam bu dru
böyle işte kızlar bugün böyle geçti
duacınızım dualarınızı bekliyorum öpüyorum
herkese merhaba; bende yeni üyeyimm:) kısa bilgi vereyim ;
3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıoruz ama(( haşimatoluymuşum 4 ay önce öğrendim.. hsg çektirdim tüplerim açık ...tsh şimdi normal seviyede... artık aşılamaya karar verdik kasım ayı için...aşılama yaptıranlara sorularım olacak;
1-doktora ilk nezaman gitmeliyim (adetliykenmi?)?
2-ilaç kullanmaya transferden kaç gün önce başlanıo??
3-istanbul umut tüp bebek nasıl???
kondencim
bugün ayaklarımın altına yastık koyup yatmamı kalkmamamı söyledi
uzan al kumandayı bütün saçma sapan dizileri izle dedikaydirigubbakcemile3
yarın akşam için mutlaka ilişki olsun dedi
ağrın olacak ağrı kesici alabilirsin dedi
10 . günde kontrole gel dedi
bu kadar canımopuyorumnanaktan
vuvuzelacım aşılaman ekimde mi kasımda mı olacak? çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.bende adetin 3.günü diycem sana. ama doktorunla ön görüşme yap aşılama konusunda konuş önce. çünkü sperm için 3gün önceden boşalmasını söylecek ve belki başka tahliller isteyebilir. ben ilaç kullanmadım. doktorun gerekli görürse. umut tüp bebek hakkında da benimde bilgim yok. aşılamanı bize bildirirsen sevinirim.herkese merhaba; bende yeni üyeyimm:) kısa bilgi vereyim ;
3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıoruz ama(( haşimatoluymuşum 4 ay önce öğrendim.. hsg çektirdim tüplerim açık ...tsh şimdi normal seviyede... artık aşılamaya karar verdik kasım ayı için...aşılama yaptıranlara sorularım olacak;
1-doktora ilk nezaman gitmeliyim (adetliykenmi?)?
2-ilaç kullanmaya transferden kaç gün önce başlanıo??
3-istanbul umut tüp bebek nasıl???
bence bu aşılaman tutmazsa ki inşaaaaallah tutar:Saruboceq::Saruboceq: 2. aşılamadan önce kesinlikle sperm tahlili yaptırın ve üroloğa gidin semicim. nolur stres yapma çok düşününce çok stres oluo. sen dinlen ve artık keyfine bak.opuyorumnanaktançok sağol cAnım inan rahatlattın beni
badescim benim 7 yumurtam var hepside olgunlaşmıştı
iptal durumu vardı hatta aşılamamın ama etmedi drum
sağ da 3 solda 4 yumurtam
herkes çok diyor ama bende tahmin yürütüyorum benim sol tüpüm tıkalı olduğundan
yani döllenme ihtimali olmadığından sadece sağdaki yumurtaları dikkate aldı va aşılamayı yaptı sanırım drum diyorum
badescim sperm sonucunu görünceşok oldum ben son 2 sene önce yaptırmıştık herşey gayet iyi
idi hareketlilik %90 dı bugünki testte ise hızlı haraketli %35 çıkmış
mademsperm sonuçları bu kadar degişken oluyor drum neden 2 sene önceki tahlile bakıp aşılama yaptıki tekrar yapmak çokmu zordu
demekki jel verilmeyen tek kişi ben değilim sevindim
10 gün sonra çağırmasına gelince hala bir fikrim yok acaba yumurtalar kistleşmiş diyemi bakıcakbilmiyorumkismile
kafam biraz karışık ama drumun vardır bir bildiği
öpüyorum
benim kiside dinlen demişti kondencim. hatta bide ayağı kalktığımda içimden akıo gibi geliodu. sizlerde oldumu böle bişey?Tşk ederim canım bu doktorlarında dedikleri tutmuyo valla:) benimkide 10 dk sonra normal hayatına devam et dediCADIARZU
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
geçmişte yaşandı bu tür şeyler ve profu hapse ttılar. izmirde olmuştu canım. çok büyük bi suç bu nah cesaret ederler artık bide düşün onların hiç bi karı yok böle bişeyden.tabi hamile kalırsan şukadar para alırım demezsekaydirigubbakcemile3. sen üni hastanesine sor bence. heryerde yapılamıo.ben yinede tembih ediom sakın karıştırmayın die:bbo:kız bades bende aşılama düşündüğüm için hemşire bi arkadaşa danıştım işlemi.dediki güvendiğin yer ve hekime yaptır.başkalarının spermlerini kullananlarda varmış.bilerek veya bilmeyerekohaoldumsmile
vuvuzelacım aşılaman ekimde mi kasımda mı olacak? çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.bende adetin 3.günü diycem sana. ama doktorunla ön görüşme yap aşılama konusunda konuş önce. çünkü sperm için 3gün önceden boşalmasını söylecek ve belki başka tahliller isteyebilir. ben ilaç kullanmadım. doktorun gerekli görürse. umut tüp bebek hakkında da benimde bilgim yok. aşılamanı bize bildirirsen sevinirim.
bence bu aşılaman tutmazsa ki inşaaaaallah tutar:Saruboceq::Saruboceq: 2. aşılamadan önce kesinlikle sperm tahlili yaptırın ve üroloğa gidin semicim. nolur stres yapma çok düşününce çok stres oluo. sen dinlen ve artık keyfine bak.opuyorumnanaktan
benim kiside dinlen demişti kondencim. hatta bide ayağı kalktığımda içimden akıo gibi geliodu. sizlerde oldumu böle bişey?
badeeeeeeeesssssss
canımmmmmmmmopuyorumnanaktan
ben hatta bilerek koyu renk giydim çamasırımı akarsa bileyim diye durmadan baktım akmadı
ya badescim bende hiç heyecan yok yani bişey hissetmiyorum(
benden akdı azcık azcık sanki eşim huylanıosun dedi ama inşallahhh ben huylanmışımdırsenağlama
opuyorumnanaktan
geçmişte yaşandı bu tür şeyler ve profu hapse ttılar. izmirde olmuştu canım. çok büyük bi suç bu nah cesaret ederler artık bide düşün onların hiç bi karı yok böle bişeyden.tabi hamile kalırsan şukadar para alırım demezsekaydirigubbakcemile3. sen üni hastanesine sor bence. heryerde yapılamıo.ben yinede tembih ediom sakın karıştırmayın die:bbo:
sana baktım sakallı topiğindeydinkaydirigubbakcemile3
kevoooooooooooook
haklısın inşallah rabbim haırlısını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım bir sperm yeterli hamile kalmamız için rabbim verecek olduktan sonra verir inş hiç endişe etme
walla herseferinde uyarıom kasıt olmasada yanlışlık olursa die. ama o gün hastane de bi ben oluom aşılama yaptıran. herkez hamile kontrole gelio. karıştıramıolardır doğal olarakkaydirigubbakcemile3e uyarmak lazım tabi.bide tırstığımı anlayıp şantaj yaparlarsa.avukatım var ama de mi.:jeyyar:
sakallı topiği demişsin :sm_confused::uhm:kocişe yemek ısıtacam gelirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?