2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım peki aşılama sonrası neler yapman gerektiğini söyledimi

kondencim
bugün ayaklarımın altına yastık koyup yatmamı kalkmamamı söyledi
uzan al kumandayı bütün saçma sapan dizileri izle dedikaydirigubbakcemile3
yarın akşam için mutlaka ilişki olsun dedi
ağrın olacak ağrı kesici alabilirsin dedi
10 . günde kontrole gel dedi
bu kadar canımopuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun aşılaman inşallah tutmuştur. bende salı gideceğim doktora yumurtaya bakacak.. ekim ayı hepimize uğurlu gelir inşallah

merhaba canım.. öncelikle hoşgeldin... bende 3 yıllık evliyim. neredeyse 1,5 senedir gebelik için uğraşıyorum..aşılama için tüplerden en az birinin açık olması gerekiyor..
şimdi sorularını yanıtlamaya çalışayım:

ben doktora adetin 3. günü gittim aynı gün doktor vajinal ultrasonla baktı.. yumurta geliştirici ilaç verdi. adetin 3 günü başla. 5 gün boyunca günde bir tane iç dedi. sonra tekrar yumurtaya bakmak için gel dedi. bundan önceki doktorum adetin 5. günü başlatmıştı..

son soruna cevap veremeceğim canım..mutlaka bu merkezi bilen arkadaşlar vardır.. hakkımızda hayırlısı olsun

Tşk ederim canım bu doktorlarında dedikleri tutmuyo valla:) benimkide 10 dk sonra normal hayatına devam et dediCADIARZU

kız bades bende aşılama düşündüğüm için hemşire bi arkadaşa danıştım işlemi.dediki güvendiğin yer ve hekime yaptır.başkalarının spermlerini kullananlarda varmış.bilerek veya bilmeyerekohaoldumsmile

vuvuzelacım aşılaman ekimde mi kasımda mı olacak? çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.bende adetin 3.günü diycem sana. ama doktorunla ön görüşme yap aşılama konusunda konuş önce. çünkü sperm için 3gün önceden boşalmasını söylecek ve belki başka tahliller isteyebilir. ben ilaç kullanmadım. doktorun gerekli görürse. umut tüp bebek hakkında da benimde bilgim yok. aşılamanı bize bildirirsen sevinirim.
bence bu aşılaman tutmazsa ki inşaaaaallah tutar:Saruboceq::Saruboceq: 2. aşılamadan önce kesinlikle sperm tahlili yaptırın ve üroloğa gidin semicim. nolur stres yapma çok düşününce çok stres oluo. sen dinlen ve artık keyfine bak.opuyorumnanaktan
Tşk ederim canım bu doktorlarında dedikleri tutmuyo valla:) benimkide 10 dk sonra normal hayatına devam et dediCADIARZU
benim kiside dinlen demişti kondencim. hatta bide ayağı kalktığımda içimden akıo gibi geliodu. sizlerde oldumu böle bişey?

kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
geçmişte yaşandı bu tür şeyler ve profu hapse ttılar. izmirde olmuştu canım. çok büyük bi suç bu nah cesaret ederler artık bide düşün onların hiç bi karı yok böle bişeyden.tabi hamile kalırsan şukadar para alırım demezsekaydirigubbakcemile3. sen üni hastanesine sor bence. heryerde yapılamıo.ben yinede tembih ediom sakın karıştırmayın die:bbo:
sana baktım sakallı topiğindeydinkaydirigubbakcemile3

ben hatta bilerek koyu renk giydim çamasırımı akarsa bileyim diye durmadan baktım akmadı

ya badescim bende hiç heyecan yok yani bişey hissetmiyorum(

ayyyyy en güzeli maşallah ben ilkin de çok heyecanlandım adet gelince çok kötü olmuştum. 2.de olmuycam dedim kendime ama bende de hafiften var yine:bbo::bbo::bbo:

e uyarmak lazım tabi.bide tırstığımı anlayıp şantaj yaparlarsa.avukatım var ama de mi.:jeyyar:

canım bir sperm yeterli hamile kalmamız için rabbim verecek olduktan sonra verir inş hiç endişe etme
haklısın inşallah rabbim haırlısını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
e uyarmak lazım tabi.bide tırstığımı anlayıp şantaj yaparlarsa.avukatım var ama de mi.:jeyyar:
walla herseferinde uyarıom kasıt olmasada yanlışlık olursa die. ama o gün hastane de bi ben oluom aşılama yaptıran. herkez hamile kontrole gelio. karıştıramıolardır doğal olarakkaydirigubbakcemile3
mıhlarım onları kevokum ama allah gerekli kılmasın:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…