2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

reyhan hiç öyle deme bence. yarın 16. günün değil mi??? yarını inan bende sabırsızlıkla bekliyorum..

EVET AMA SİZ ÖYLE SÖYLEYİNCE DAHA ÇOK UMUTLANIYORUM KENDİMİ İNANDIRACAĞIM BAK OLMAZSA AALAYIIMM SONYAA:gitme::gitme:

kızlar ben kaçar.. yarın iş var.. uyku tutmazsa gelirim....

iyi geceler

Günaydın kızlar desolet kullandık dan ne kadar sonra adet olunuyor bilen varmı bu gün sonuncu desoleti içecegimde

reyhancım doktordan gelmeni ve müjdeli haberi vermeni sabırsızlıkla bekliyom dualarım seninle canım çokkkkkkkk merak ediyorum benimde günüm yaklaştı:))))

merhaba bu ikinci aşılamam birincisi negatif ikinci aşılamada 4 günümdeyim diğer aşılamam ağrılı ve sancılı geçmişti şimdiki aşılamam diğerinden daha az ağrılı aşılama günü dr pek umut vermedi sperm kalitesi düşükmüş biz şansımızı deneyelim dedi hiç umudum yok doğal şeyler yediriyorum eşime keçi boynuzu gibi kürler yapıyorum 2 hafta içinde gebelik olmazsa bir daha aşılama yapılacak bizim gibi olupta hamile kalanlar varsa yazsın lütfen

reyhancım doktordan gelmeni ve müjdeli haberi vermeni sabırsızlıkla bekliyom dualarım seninle canım çokkkkkkkk merak ediyorum benimde günüm yaklaştı:))))

gunaydın canım, yanlıs hatırlamıyosam ıkımızde 11 ekımde yaptırdık asılamayı, gunumuz yaklastıkca heyecanımız artıyor dıger arkadaslar gıbı, sen ne gıbı seyler yasıyosun, ben 8.-9. gune kadar hafıf hafıf kasık agrısı yasadım ama dun hıcbırseyım yoktu bugun tekrardan kasıklarımda ınce ınce agrı basladı ama goguslerımde hıcbır degısıklık yok,sık ıdrara cıkma yok, sende yasadıklarından bahsedersen sevınırım..

Benim bugün 12.günüm karnım hastalanıcakmış gibi ağrımaya başladı ara sıra.Göğüslerimde acıyor ve şişti.Cumartesi günü kan testi yaptırmam lazım ama emin değilim sanırım regli günümü bekleyeceğim..Pazartesi günüde hastalanmazsam salı sabahı test yaptırırım.Ama umudum söndü niyeyse..Bir yanım acaba tuttumu derken öbür yanım olmadı diyor..

günaydın kıssslar
connetcim bende gögüs agrısıda vardı sık idrara çıkmada sonuç adet oldum
herkeste farklı oluyor belirtiler kendini dinleme canım
pericim listemizi tekrar yaparmısın canım bugün gelecek sonuçlara göre
işallah hamiş yazmak nasip olur bugün sna

yayınlarım tabi ama ben uzun süre takip edemediğim için son değişiklikler yok.
olan hali ile koyuyorum o zaman sizler söylersiniz ben düzeltirim yeniden güncel hale getiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…