2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Saolun kızlar cevap için bende göbekten olacakmısım ama igneler hakkında dah bilgim yok eczacı bana sadece ilacları verdi ine vermedi nasıl iş anlamadım

kızlarr benden gelen lekelenme dahada fazla geldi ne olduğunu anlayamadım yaasanırım adet oluyorum ama daha çok erken değilmi 6-7 daha var benm olmam inanmak istemiyorum yaa

kızlarr benden gelen lekelenme dahada fazla geldi ne olduğunu anlayamadım yaasanırım adet oluyorum ama daha çok erken değilmi 6-7 daha var benm olmam inanmak istemiyorum yaa
üzülme canım çocuk yerleşirkende lekelenmeler oluyormuş öyle düşün öyle güçlü ol kendini bırakma.

Kızlar bende cıkıyorum iyi geceler bende cıkıyorum birazdan geri girerim işallah yarın engüzel haberlerinizi alırım

dollenen yumurta bolunerek 7-10 gunluk bi sure icinde tuplerden gecerek rahime yerlesir bu yerlesme sirasinda lekelenme ve kasiklarda kramp seklinde agri olabilir belki de hamilesindir canim

kızlar acayyip bişe jel le beraber geldi çok üzgünüm ne olduğunu anlamadım yada anlamak istemiyorum... ama anlmadığım ben 28-29 günde bi adet oluyodum ilaçlardan olabilirmi böle erken

sanmıyorum canım hiç umudum kalmadı inşllh diğer arkadaşlarımız veriri güzel haberleri....

kızlar acayyip bişe jel le beraber geldi çok üzgünüm ne olduğunu anlamadım yada anlamak istemiyorum... ama anlmadığım ben 28-29 günde bi adet oluyodum ilaçlardan olabilirmi böle erken

canım üzülme ama bir yerde okudum yine urdaki arkadaşlaran biriydi oda aşılama yaptırmıştı adetine 1 hafta kala adet olmuştu ama belki senin ki yerleşme kanamalarıdır doktorunu aradın mı

dollenen yumurta bolunerek 7-10 gunluk bi sure icinde tuplerden gecerek rahime yerlesir bu yerlesme sirasinda lekelenme ve kasiklarda kramp seklinde agri olabilir belki de hamilesindir canim

sanmıyorum canım hiç umudum kalmadı inşllh diğer arkadaşlarımız veriri güzel haberleri....

canım üzülme ama bir yerde okudum yine urdaki arkadaşlaran biriydi oda aşılama yaptırmıştı adetine 1 hafta kala adet olmuştu ama belki senin ki yerleşme kanamalarıdır doktorunu aradın mı

yok canım aramadım .aramamda sabah belli olur yapacak bişe yok üzülmemek elde değil ama güçlü olacam inşllh allahın takdiri sonuçda kısmet değilmiş bu aya inşllh bidahaki ay canım allahrazı olsun desteğiniz için

canım lütfen üzme kendini lütfen yerleşme kanaması olabilir. benim bir arkadaşımda olmuştu ama 2 gün içinde kesildi. tabi o anlamadı hamile olduğunu.. adet oldum sandı.. kesilince doktora gitti hastayım diye meğer hamileymiş... yani Allahtan umut kesilmez

canım benim neolur sakın ağlama tamam mı herşey Allahdan sen elinden geleni yaptın gerisi Allaha kalmış bişey sabret canım oldumu ben hep dua edicem senin için bu ay olmazsa önümüzde ki ay inşallah kız dur 2 ay dahada beraber hamiş olalım olmz mı bak ben şimdiden ikimiz içinde heyecanlandım ne güzel olur herşeyi beraber yaşarız

reyhan hiç öyle deme bence. yarın 16. günün değil mi??? yarını inan bende sabırsızlıkla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…