üzülme canım çocuk yerleşirkende lekelenmeler oluyormuş öyle düşün öyle güçlü ol kendini bırakma.kızlarr benden gelen lekelenme dahada fazla geldi ne olduğunu anlayamadım yaasanırım adet oluyorum ama daha çok erken değilmi 6-7 daha var benm olmaminanmak istemiyorum yaa
kızlarr benden gelen lekelenme dahada fazla geldi ne olduğunu anlayamadım yaasanırım adet oluyorum ama daha çok erken değilmi 6-7 daha var benm olmaminanmak istemiyorum yaa
berfin nasıl durum kanaman var mı canım
kızlar acayyip bişe jel le beraber geldi çok üzgünüm ne olduğunu anlamadım yada anlamak istemiyorum... ama anlmadığım ben 28-29 günde bi adet oluyodum ilaçlardan olabilirmi böle erken
dollenen yumurta bolunerek 7-10 gunluk bi sure icinde tuplerden gecerek rahime yerlesir bu yerlesme sirasinda lekelenme ve kasiklarda kramp seklinde agri olabilir belki de hamilesindir canim
canım üzülme ama bir yerde okudum yine urdaki arkadaşlaran biriydi oda aşılama yaptırmıştı adetine 1 hafta kala adet olmuştu ama belki senin ki yerleşme kanamalarıdır doktorunu aradın mı
sanmıyorum canım hiç umudum kalmadı inşllh diğer arkadaşlarımız veriri güzel haberleri....
yok canım aramadım .aramamda sabah belli olur yapacak bişe yok üzülmemek elde değil ama güçlü olacam inşllh allahın takdiri sonuçda kısmet değilmiş bu aya inşllh bidahaki ay canım allahrazı olsun desteğiniz için
reyhan sende kanama flan yok demi canım
daha bişey yok canım.ama benden ümitlenmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?