günaydın kıssslar
connetcim bende gögüs agrısıda vardı sık idrara çıkmada sonuç adet oldum
herkeste farklı oluyor belirtiler kendini dinleme canım
pericim listemizi tekrar yaparmısın canım bugün gelecek sonuçlara göre
işallah hamiş yazmak nasip olur bugün sna
gunaydın canım, yanlıs hatırlamıyosam ıkımızde 11 ekımde yaptırdık asılamayı, gunumuz yaklastıkca heyecanımız artıyor dıger arkadaslar gıbı, sen ne gıbı seyler yasıyosun, ben 8.-9. gune kadar hafıf hafıf kasık agrısı yasadım ama dun hıcbırseyım yoktu bugun tekrardan kasıklarımda ınce ınce agrı basladı ama goguslerımde hıcbır degısıklık yok,sık ıdrara cıkma yok, sende yasadıklarından bahsedersen sevınırım..
merhabalar connet nasılsın
merhaba canım evet benim asılamamda 11 ekimdeydi ama ben senden tecrübeliyim benim ikinciside tutmuştu ama düştü bu ücüncü aşılamam belirtilerim ikincisiyle aynı belirtilerim şunlar:sık idrara çıkma var aşılama yaptırdığım günden beri hafif ara ara bel ağrım var üç dört gündürde kasıklarıma ani keskin bi ağrı girip çıkıyo bazen bacaklarıma yayılıyo iki gündür mide bulantısıda var hatta kusmada ama tabi yinede ben her ikisinede hazırladım kendimi çünkü strestende olabilir bunlar
gunaydın canım, yanlıs hatırlamıyosam ıkımızde 11 ekımde yaptırdık asılamayı, gunumuz yaklastıkca heyecanımız artıyor dıger arkadaslar gıbı, sen ne gıbı seyler yasıyosun, ben 8.-9. gune kadar hafıf hafıf kasık agrısı yasadım ama dun hıcbırseyım yoktu bugun tekrardan kasıklarımda ınce ınce agrı basladı ama goguslerımde hıcbır degısıklık yok,sık ıdrara cıkma yok, sende yasadıklarından bahsedersen sevınırım..
ınsallah ücüncü aşılaman tutar ve devamı gelır bebegını saglıkla kucagına alırsın arkadasım, hakkında hayırlısı olsun
merhaba canım, benı ufak ufak heyecan sarmaya basladı benı onun harıcınde ıyıyım, sen nasılsın
kızlar meraba ben dün gece adet oldumkan testine gitmedim yarın gidecem formaliteden verecem işte ..üzülmemeye çalışıyorum kısmet değilmiş ne diimki.inşllh diğer kalan arkadaşlarımız güzel haberler doldurur topiğimiizi.
canım benim neolur sakın ağlama tamam mı herşey Allahdan sen elinden geleni yaptın gerisi Allaha kalmış bişey sabret canım oldumu ben hep dua edicem senin için bu ay olmazsa önümüzde ki ay inşallah kız dur 2 ay dahada beraber hamiş olalım olmz mı bak ben şimdiden ikimiz içinde heyecanlandım ne güzel olur herşeyi beraber yaşarız
canım çok sağol allahrazıolsun iyiki varsınızz....
kızlar meraba ben dün gece adet oldumkan testine gitmedim yarın gidecem formaliteden verecem işte ..üzülmemeye çalışıyorum kısmet değilmiş ne diimki.inşllh diğer kalan arkadaşlarımız güzel haberler doldurur topiğimiizi.
hadi bakalım hayırlısı Allah yüzünü güldürür inşallah senin aşılama yaptırmanda ki sebeb neydi canım
benım sebebsız canım ne esımde, nede bende hıcbır sorun yok ama olmuyor, butun testler tahlıller yapıldı ama sorun yok, tabı bazen cok streslı oldugum donemde bazen adetım ve umurtlamamda şaşmalar olabılıyo ama genel olarak sebebsız canım ve bu benı dahadacok korkutuyo...
anladım canım benim ozaman bol bol dua et ALLAHa yalvar inşallah olur en kısa zamanda
kardelen çok üzüldüm bende korkmaya başladım şimdi ağrılarım var sanki hasta olcakmışım gibi aşılama yaptıralı daha 4 gün oldu beklemek stresi bile yetiyor allah hayırlısını nasip etsin olacaksa bişekilde olacak olmayacaksa hiç olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?