2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]
İsim​
|Kaçıncı Aşılama|
Tedavi​
|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|Negatif
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|Negatif
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]

evet canım haklısın, bu tür seyler dusunupte kendımızı dınlememek gerekıyo ama ıste ınsanın elınde olmadan heyecan yapıyo, gercı kendımı kaptırmıyorum ama heyecan yapmadanda duramıyorum, senın ıcınde hayırlısı olsun arkadasım, umutsuzluga kapılmak yok elbet bırgun bızlerde anne olacagız (allah kısmet ederse)

merhaba canım evet benim asılamamda 11 ekimdeydi ama ben senden tecrübeliyim benim ikinciside tutmuştu ama düştü bu ücüncü aşılamam belirtilerim ikincisiyle aynı belirtilerim şunlar:sık idrara çıkma var aşılama yaptırdığım günden beri hafif ara ara bel ağrım var üç dört gündürde kasıklarıma ani keskin bi ağrı girip çıkıyo bazen bacaklarıma yayılıyo iki gündür mide bulantısıda var hatta kusmada ama tabi yinede ben her ikisinede hazırladım kendimi çünkü strestende olabilir bunlar

ınsallah ücüncü aşılaman tutar ve devamı gelır bebegını saglıkla kucagına alırsın arkadasım, hakkında hayırlısı olsun

ınsallah ücüncü aşılaman tutar ve devamı gelır bebegını saglıkla kucagına alırsın arkadasım, hakkında hayırlısı olsun

inşallah canım tutar umutsuz olmak istemiyorum ama olmazsa pes etmiycem tedaviye devam bebeğim bana gelene kadar....

reyhan gelmedimi acab a daha sabah 10 da doktora gitcekti sonucunu çok merak ediyorum inş pozitiftir bizimde moralimiz olur

kızlar meraba ben dün gece adet oldum kan testine gitmedim yarın gidecem formaliteden verecem işte ..üzülmemeye çalışıyorum kısmet değilmiş ne diimki.inşllh diğer kalan arkadaşlarımız güzel haberler doldurur topiğimiizi.

canım benim üzülme sakın önümüzdeki aylara bakıcaz artık bak ben nediyorum sana 2 ay beklede beraber hamiş olalım inşallah olmaz mı

canım çok sağol allahrazıolsun iyiki varsınızz....

berfincim hakkında hayırlısı canım
gönül istiyorki hepimizin sonuç pozitif olsun ama daha güzel haber alamadık malesef
topiğimizdeki arkadaşların çoğunluğun 1. aşılaması olmasından kaynaklanıyor belki bu durum
ağlama demem ağlayalım üzülelim içimizdeki stresi atalım ve 2. aşılama için yeni umutlarla moralle başlayalım canım taki bebeğimiz gelene kadar
bidahaki ay yine beraber gün sayarız işallah canım bu sefer olumlu sonuçlar için işallah

canım ya çoook üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma daha ilk aşılaman bak benim üçüncüsü halimize şükredelim inş ikinci aşılaman tutar..

hadi bakalım hayırlısı Allah yüzünü güldürür inşallah senin aşılama yaptırmanda ki sebeb neydi canım

benım sebebsız canım ne esımde, nede bende hıcbır sorun yok ama olmuyor, butun testler tahlıller yapıldı ama sorun yok, tabı bazen cok streslı oldugum donemde bazen adetım ve umurtlamamda şaşmalar olabılıyo ama genel olarak sebebsız canım ve bu benı dahadacok korkutuyo...

anladım canım benim ozaman bol bol dua et ALLAHa yalvar inşallah olur en kısa zamanda

kardelen çok üzüldüm bende korkmaya başladım şimdi ağrılarım var sanki hasta olcakmışım gibi aşılama yaptıralı daha 4 gün oldu beklemek stresi bile yetiyor allah hayırlısını nasip etsin olacaksa bişekilde olacak olmayacaksa hiç olmayacak

daha 4 gün olmuş canım dur bakalım bol bol dua et stres yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…