2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

huu kızlarrrr nerdesiniz
yarın iş yok diye herkes gezmeye gitti galiba
bir benmiyim evde boşboş oturan yaaa:a015:

bende 8 ekımde yaptırıdmm asılamamıı 13.de tahlıl verdık 1.24 cıktıı bugun 17.gun beklıyorm hayla sonuc yukselmısmıı yoksa adetmı gecmıs dıye....

benimde ikinci aşılamam bugün oldum daha benim test günüme çok var inşallah herkez olumlu sonuçlarını alır

ınss canım ben 13 gunuu yaptırıdımm tahlılıı dusuk cıkınca bı guzell temızlık yaptımm bı oncekınde tahlıl verdım eve geldım adett oldumm bundada oyle olur dedımm camm kapıı halı bıle sıldımm haylada adette olmadımm bılmıyorm artıkk allah nasıpp ederse olur herhalde...

inşallah olurda güzel sonuçlar görürüz bi daha nezaman test yapmayı düşünüyosun ben ilk aşılamamda test yaptım ertesi gün adet olmuştum

bende ıstemıyorm tupbebek ama ıster ıstemez yıprnıysn oldumu olmadımıı asılamada oranda yuksek degıll ondann bırazda sabırsızım benn...

inşallah olurda güzel sonuçlar görürüz bi daha nezaman test yapmayı düşünüyosun ben ilk aşılamamda test yaptım ertesi gün adet olmuştum

aslında bugun gıdıcektımm dedımm bıraz daha gecsınn salı falan dusunuyrm oran yukselsınn bıde adet olucaksamda olıyımm dıye beklemeyı dusunuyrm...

bende ıstemıyorm tupbebek ama ıster ıstemez yıprnıysn oldumu olmadımıı asılamada oranda yuksek degıll ondann bırazda sabırsızım benn...

evet dogru bu şekilde yıpranıyoruz ama ben aşılamaya geçerken bile çok üzülmüştüm neden dogal yolla kalamıyorum diye onada alışırız elbet nasıl kısmetse öyle olacak bende sabırsızım ama her ay hüsran sabırsızlıgım başıma dert oluyo inşallah gerek kalmazda hamile haberlarini alırız

aslında bugun gıdıcektımm dedımm bıraz daha gecsınn salı falan dusunuyrm oran yukselsınn bıde adet olucaksamda olıyımm dıye beklemeyı dusunuyrm...

doktorunun haberi varmı daha olmadıgından inşallah olmasında bebişin vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…