2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

slm arkadaşlar bu toiği yeni gördüm ve hemen yazayım dedim.ben on yıllık evliyim.6 düşük bi dış gebeliğim var.genetik ve rahim yapısı olarak bozukluk vardı.iki defa opurasyon geçirdim.13 ekimde aşılamam yapıldı.dün dayanamadım betahcg yaptırdım.değerim 116 çıktı.ama ben hala karamsar ve ümitsizim sevinemedim bile ya düşerse,ya dış gebelikse diye,yarın tekrar tahlil yaptırıcam.rabbim isteye herkese nasip etsin

teşekkürler berfincim.. darısı senin başına olsun..inşallah sonuçlar iyi çıkar çarşambaya kadar 200-300 arası bir değer olmalıymış.. inşallah yükselir.. sende kendine dikkat et berfincim bende öptüm

slm canm hoşgeldin sağlıkçı bi arakadaşımızn olması ne güzel inşllh hamilesindir allah gönlüne göre versin .. dualarımız sizlerel arkadaşlar tume ve bilgen hadi topiğimizi neşelendirin güzel haberlerinizle :))

canım üzme kendini ve kafana takmadan git kan vermeye.. ben bugün zaten yine tutmadı diye gittim.. beta hcg 80 çıktı.. bugün aşılamamnın 12. günüydü.. hiç bir zaman ümitsizliğe düşmemek lazım.. senin değerin de çok iyi çıkmış.. inşallah değerin daha yükselir...

yeni arkadaşlarımız var sanırım hepiniz hoşgeldinizzzza.s.
sanırım uğurunuzla beraber geldiniz şenlendi topik

bende iyiyim canım
inan bikaç gündür topiğe girmek bile gelmiyordu içimden negatif sonuç duymaktan moralim bozulmuştu şükür güzel bir haber aldık işallah degerleride yükselir

bende iyiyim canım
inan bikaç gündür topiğe girmek bile gelmiyordu içimden negatif sonuç duymaktan moralim bozulmuştu şükür güzel bir haber aldık işallah degerleride yükselir

inşallah canım inşallah dualarımız onlarla bize umut oluyolar darısı bizlerin başına allahın izniyle

selam bende aranıza katılmak istiuorum yarın sabah 10:30 da aşılamam var benimde olgunlaşan 2 adet yumurtam var. pazar gecesi çatlatma iğne mi yaptım kızlar dua edelim allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin benimde ismimi yazın lütfen

canım aşılaman hayırlı olsun güzel sonuçlanır işallah:Saruboceq:

tumecim stres yapma canım rahat ol insan sevinemiyor bile dimi korkusundan
korkma canım allahım sabrın sonu selamettir der inşallah seniniçinde bizim içinde,inan kendimin olmuş gibi çok sevindim canım umarım yüce rabbim tamamına erdirir.tüm evlat isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder vakti zamanı geldiğinde.

Aşılamada bol şans diliyorum.Senin de iyi haberlerini alırız umarım..

tumecim aşılamanın 12.gününde hcg 5 ve üzeri çıkarsa hamiş oluyorsun sanırım senin 83 falandı sanırım
ikiz mi geliyor ne dersin

reyhancım canım duygularıma tercüman olmuşsun.. inan korkumdan sevinemedim bile.. içimden sürekli ağlamak geliyor. rabbime hep dua ediyorum.. Allahım tamamına erdir diye.Yüce Allahım tez zamanda isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah... şu an kimseye bişey söylemedik. sadece benim iki arkadaşım biliyor. tabi bir de buradaki arkadaşlarım...ne annem ne de kayınvalidem bilmiyor.. herşey kesinleşsin öyle söyleyeceğiz.. böyle bir karar aldık eşimle...

tumecim aşılamanın 12.gününde hcg 5 ve üzeri çıkarsa hamiş oluyorsun sanırım senin 83 falandı sanırım
ikiz mi geliyor ne dersin

:gitmehihoyyythihoyyythihoyyyt
ikiz mi????? bu hiç aklıma gelmedi.. bu ay üç yumurta oluşmuştu.. ikisi kist olan taraftan diğeri sağlıklı taraftan.. kist olan taraftakiler yeterli büyüklüğe ulaşmadı. ayyyyy yoksa 3 yumurtada tuttu mu ki???????

ayy çok güzel oldu böyle güzel haberleri alınca allahım inşallah bizlerede böyle güzel haberler vermek kısmet eder

oh be nihayet bu kadar negatif sonrası umudumuzu kaybetmememiz için ihtiyacımız olan motivasyonu sağladın
Çok sevindim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…