tume cim canım hayırlıolsın allah c.c. tamamına erdirsin .... hepimize umut oldun arkadaşım kendine çok dikkat et allaha emanet ol..allahın izniyle sonuçların çok iyi çıkacak stres yapma kendine...öptüm :))
slm arkadaşlar bu toiği yeni gördüm ve hemen yazayım dedim.ben on yıllık evliyim.6 düşük bi dış gebeliğim var.genetik ve rahim yapısı olarak bozukluk vardı.iki defa opurasyon geçirdim.13 ekimde aşılamam yapıldı.dün dayanamadım betahcg yaptırdım.değerim 116 çıktı.ama ben hala karamsar ve ümitsizim sevinemedim bile ya düşerse,ya dış gebelikse diye,yarın tekrar tahlil yaptırıcam.rabbim isteye herkese nasip etsin
slm arkadaşlar bu toiği yeni gördüm ve hemen yazayım dedim.ben on yıllık evliyim.6 düşük bi dış gebeliğim var.genetik ve rahim yapısı olarak bozukluk vardı.iki defa opurasyon geçirdim.13 ekimde aşılamam yapıldı.dün dayanamadım betahcg yaptırdım.değerim 116 çıktı.ama ben hala karamsar ve ümitsizim sevinemedim bile ya düşerse,ya dış gebelikse diye,yarın tekrar tahlil yaptırıcam.rabbim isteye herkese nasip etsin
bende iyiyim canım
inan bikaç gündür topiğe girmek bile gelmiyordu içimden negatif sonuç duymaktan moralim bozulmuştu şükür güzel bir haber aldık işallah degerleride yükselir
selam bende aranıza katılmak istiuorum yarın sabah 10:30 da aşılamam var benimde olgunlaşan 2 adet yumurtam var. pazar gecesi çatlatma iğne mi yaptım kızlar dua edelim allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin benimde ismimi yazın lütfen
selam bende aranıza katılmak istiuorum yarın sabah 10:30 da aşılamam var benimde olgunlaşan 2 adet yumurtam var. pazar gecesi çatlatma iğne mi yaptım kızlar dua edelim allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin benimde ismimi yazın lütfen
tumecim stres yapma canım rahat ol insan sevinemiyor bile dimi korkusundan
korkma canım allahım sabrın sonu selamettir der inşallah seniniçinde bizim içinde,inan kendimin olmuş gibi çok sevindim canım umarım yüce rabbim tamamına erdirir.tüm evlat isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder vakti zamanı geldiğinde.
tumecim aşılamanın 12.gününde hcg 5 ve üzeri çıkarsa hamiş oluyorsun sanırım senin 83 falandı sanırım
ikiz mi geliyor ne dersin
.KIZLARRRRRRR SİZE BİR HABERİM VAR.. şimdi eve geldim kan sonucumu aldım b-hcg 80 çıktı:))) doktor şu anki değere göre hamilesin dedi...çarşamba tekrar gideceğim.. değerin yükselmesi gerekiyormuş.. lütfen kızlar dua edin değerim yükselsin.. gözyaşlarımı tutamıyorum şu an....
sağlıklı olsun canım sağlıkla doğsun yeterki:Saruboceq:
ayy çok güzel oldu böyle güzel haberleri alınca allahım inşallah bizlerede böyle güzel haberler vermek kısmet eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?