evet bakılmadı
ultrasonda bakmayacakmısınız dedim
hayır dedi hemşire
valla çok haklısın neden bakılmadı bizim yumurtalara
kurt düştü içime şimdi
gerçekten çok mantıksız yaptıkları
stresten o an ısrar etmek hiç aklıma gelmedi keşke etseydim
üstelik o an benim çok ağrım vardı
yumurtaların çatlıyorda ondan dedi dr um
uzaktan bakınca anlıyor galiba benim dr
godescim benim yumurtlamamıda drum takip etti
sadece dr o an odasında olmadığı için ben hemşiresine sormuştum
ultrasonda bakacak mı diye yoksa hemşirenin yaptığı birşey yok
dr ları sıkıştırma konusuna katılıyorum sormasak doğrudürüst birşey söylemiyorlar
kerpetenle laf alıyoruz
onlar biliyorlarya durumu aktarmak zor geliyor sanırım hastalarına beyinlerini okuyabilmemizi umuyorlar sanırım
şu an çok pişmanım:çok üzgünüm: neden baktırmadım çatlamaya diye.acemilik oldu buı sefer 2.ye imini cimini soracam valla ama yinede çok umutsuz değilim
iğneden 36 saat sonra oluyormuş çatlama benim 38. saatte yapıldı aşılamam ve yumurtalıklarımda müthiş bir acı vardı ben bunu çatlamaya yoruyorum umarım öyledir
ya bu drlar umutlarımızla oynayacak kadar imansız değillerdir umarım :uhm:
selamlarr ekim ayının güzel anne adayları..ben aranıza nisan ayınada aşılam yaptıracaklar topiğinden katılıyorum:)yaklaşık 3 senedir evliyim ve bunun en az 2 senesinde bebel yapma faaliyetleriyle geçirdik.ilkin sadece korunmadan hemen hamiş olabileceğimi samıştım.korunmadığım her ay yumurta günü falan hesapamadan hamileyim diye düşünürdüm..baktım olmadı..en riskli günlerde yani yumurtalama günlarinde ilişkiye ağırlık verdim yine tık yok.ilişki sonrası saatlerce yatmalar,aykları tepeye dikip beyni sulandırmalar,incir kürü,soğan kürü ne varsa denedim tık yok..artık doktor takibine karar verdik...ve sonrasında sperm hareketlerinde sıkıntı nedeniyle aşılamaya..nisanda ilk aşılamamı oldum..aşılamayı öyle büyütmüştü ki gözümde ilk aşılamamda oooooo hamileyim kesin die baktmıştım..ama sonuç kocaman bi hüsran..bilen bilir o duyguyu çok zor..arkasından kendimi toplayıp bi aşılamaya daha karar verdim mayısta ..o da ne 2. aşılamadanda hüsranla ayrldım..gerçekten çok zor..ardından rahim filmi vs çekildi ve temiz çıktı.bi kaç ay yumurta takibiyle denedim ama ümitle ve büyük hayallerle başladığım her ayın macerası kıpkırmızı hayal kırıklığıyla sonuçlandı..
içinizi kararttım biliyorum..bu yaşadığım yorucu süreçten sonra aşılamaya da inancımı tamamen yitirmişken 3. aşılamaya karar verdim..aşılamaya inancımı öyle yitirmiştim ki aşılama sabahı yataktan kalkarken uzuuuun uzun düşündüm aman gitmsemmiki die.uyku daha cazip geldi anlayın yani..3. aşılamada endometrium biraz inceydi,kocamın sperm değerleri gelmiş geçmiş en düşük değerde çıktı,yumurtalarımın büyüklüğü daha ideal boyuta gelmemişti ama doktor pazar gününe denk gelmesin die çatlatma iğnesini vurdurup ctesi aşıladı beni..bu kadar olumsuzluktan sonra test günüm gelip çattığında şoktan şoka girdim..bi haftayı geçmesine rağmen o dünden sonra hala şoku atlatabilmiş değilim..çünkü hamileyim:)bu kelimeyi yazarken inanamayarak yazıyorum..hala...ben de hamileyim:)
sizlere diyeceğim o ki elinizden geleni yapın ümidi kaybetmeyin sürekli dua edin kendinizi çok kaptırmayın ama bi gün olacağına muhakkak inanın.nasipten öteye yol yok..rabbim verecekse veriyo işte eninde sonunda.. hepinize çok dua ediyorum..inşallah rabbim sizi fazlaca bekletmeden bebişlerinize kavuşturur..ama unutmayaın biz farklı anneler olacağız çünkü biz onlar öyle kolaycacık elde edemiyoruz..o yüsden rabbimizin bu güzell ve kıymetli emanetlerinidaha bilinçli yetiştirip eğiteceğiz..ve biz bebişlerimzin rabbimizden bir mucize ve bizim için birer hediye olduğunu diğer bütün annelerden daha derinden hissedeceğiz...biz farklıyız....biz aslında daha şanslıyız:)
bende bugün aşılamamı oldum,başlamadan önce doktora ultrasonda bakıcakmısınız çatlamışmı yumurtalar dedim,hayır bakmıyoruz biz dedi,şu an çatlamamış olabilir belki 3 saat sonra çatlayacak bilemeyiz o yüzden biz çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılamayı yaparız dedi..
Üzülme lütfen moralini yüksek tutman lazım,kendini üzerek hormonlarını etkileme,biliyorsunki stres herşeyin nedeni.
Kendinle konuş rahatlat,pazartesi çatlamış olacak aşılamamı olacağım de,buna inan lütfen..
ınsallah canım dedıgın gıbı olur cok uzuluyorum cunku, buzamana kadar sorun yoktu sımdı bunlarla karsılacında yıkıldım resmen, sende asılamanı yaptırmıssın umarım guzel sonuclar alırsın canım...
Tebrik ediyorum,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.selamlarr ekim ayının güzel anne adayları..ben aranıza nisan ayınada aşılam yaptıracaklar topiğinden katılıyorum:)yaklaşık 3 senedir evliyim ve bunun en az 2 senesinde bebel yapma faaliyetleriyle geçirdik.ilkin sadece korunmadan hemen hamiş olabileceğimi samıştım.korunmadığım her ay yumurta günü falan hesapamadan hamileyim diye düşünürdüm..baktım olmadı..en riskli günlerde yani yumurtalama günlarinde ilişkiye ağırlık verdim yine tık yok.ilişki sonrası saatlerce yatmalar,aykları tepeye dikip beyni sulandırmalar,incir kürü,soğan kürü ne varsa denedim tık yok..artık doktor takibine karar verdik...ve sonrasında sperm hareketlerinde sıkıntı nedeniyle aşılamaya..nisanda ilk aşılamamı oldum..aşılamayı öyle büyütmüştü ki gözümde ilk aşılamamda oooooo hamileyim kesin die baktmıştım..ama sonuç kocaman bi hüsran..bilen bilir o duyguyu çok zor..arkasından kendimi toplayıp bi aşılamaya daha karar verdim mayısta ..o da ne 2. aşılamadanda hüsranla ayrldım..gerçekten çok zor..ardından rahim filmi vs çekildi ve temiz çıktı.bi kaç ay yumurta takibiyle denedim ama ümitle ve büyük hayallerle başladığım her ayın macerası kıpkırmızı hayal kırıklığıyla sonuçlandı..
içinizi kararttım biliyorum..bu yaşadığım yorucu süreçten sonra aşılamaya da inancımı tamamen yitirmişken 3. aşılamaya karar verdim..aşılamaya inancımı öyle yitirmiştim ki aşılama sabahı yataktan kalkarken uzuuuun uzun düşündüm aman gitmsemmiki die.uyku daha cazip geldi anlayın yani..3. aşılamada endometrium biraz inceydi,kocamın sperm değerleri gelmiş geçmiş en düşük değerde çıktı,yumurtalarımın büyüklüğü daha ideal boyuta gelmemişti ama doktor pazar gününe denk gelmesin die çatlatma iğnesini vurdurup ctesi aşıladı beni..bu kadar olumsuzluktan sonra test günüm gelip çattığında şoktan şoka girdim..bi haftayı geçmesine rağmen o dünden sonra hala şoku atlatabilmiş değilim..çünkü hamileyim:)bu kelimeyi yazarken inanamayarak yazıyorum..hala...ben de hamileyim:)
sizlere diyeceğim o ki elinizden geleni yapın ümidi kaybetmeyin sürekli dua edin kendinizi çok kaptırmayın ama bi gün olacağına muhakkak inanın.nasipten öteye yol yok..rabbim verecekse veriyo işte eninde sonunda.. hepinize çok dua ediyorum..inşallah rabbim sizi fazlaca bekletmeden bebişlerinize kavuşturur..ama unutmayaın biz farklı anneler olacağız çünkü biz onlar öyle kolaycacık elde edemiyoruz..o yüsden rabbimizin bu güzell ve kıymetli emanetlerinidaha bilinçli yetiştirip eğiteceğiz..ve biz bebişlerimzin rabbimizden bir mucize ve bizim için birer hediye olduğunu diğer bütün annelerden daha derinden hissedeceğiz...biz farklıyız....biz aslında daha şanslıyız:)
nsl yaniii???? canım e hadi çatlamazsa??? nerde oldun aşılamanı devlet hastanesimiydi?
seni tedirgin etmek istemem ama uyarmak istedim.yani bana çok garip geldi. çatlamayı kesinlikle kontrol etmesi gerekir aşılama için. aşılamanın bi nedeni de çatlamanı takip içindir. yoksa sen de evde kontrol etmeden yaparsın. herşeyi rabbim bilir. inşallahh bu ay göbişinden el sallar. rabbim dilerse olur benimkisi boşa konuşmak belki ama önlemini almak lazım.senin ilk miydi bu aşılaman hpericim?
merhaba bayanlar bende polikistikover hastasıyım ilk asılamamı martta ikincisini nisanda yaptırdım nisanda olan asılamam tuttu ama bir buçuk aylıkken düştü cok üzüldüm o yüzden ara verdim ve üçüncü aşılamamı da ekimde yani yarın yaptırıcam inş tutar ve bebeüimi kucağıma alırım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarınızı bekliyorum şimdiden tşkler.....
adetime dokuz gün var, kasığımda bacağıma doğru vuran ağrılar var
acaba bu bu ayda tutmadığı anlamınamı geliyor,
hamile olmasına rağmen yumurtalıklarında ağrısı olan oldumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?