2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicim bizim topikte yakalayamadım seni pür dikkat kanıtı seyrediyorumda reklam olunca gördüm cevap yazdım ama sen çıkmışsın..

teşekkür ederim pericim.. darısı isteyen herkesin başına olsun

merhaba arkadaşlar bende bebek özlemi çekenlerdenim 5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım ilk aşılamam tutmadı dün 2 inci aşılamamamı oldum innşallah tutar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Amin canım inşallah,rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.Bu sefer inşallah bebişin gelir hayırlısıyla..

semicim bizim topikte yakalayamadım seni pür dikkat kanıtı seyrediyorumda reklam olunca gördüm cevap yazdım ama sen çıkmışsın..

önemli değil canım ben hamişiniz çok mu diye merak etmiştim sadece bayaa eski bir topikte

canım öncelikle hoşgeldin. veee tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Aklına kötü şeyler getirme pozitif düşün ki bebeğin etkilenmesin. Kitap oku, gez, dolaş. ya düşerse diye bekleme. inş. ben de güzel haberler veririm. ben de 3 yıllık evliyim. 9 ekimde ilk aşılamam oldu. ben hala test için gidemedim. yarın randevu alabilirsem giderim belki. görüşmek üzere.

kızlarrr günaydınn.. sabah ilk işim dr.u aramak oldu. ve dr.um pazartesiye kadar doluymuş. çok şaşırdım bu kadar yoğun değildi aslında. pazartesiye aldım arrtık. eşime de başka bi dr. a mı gitsem dedim?ne gereği var diyor...bekleyeceğim artık.

günaydın kızlar basımda felaket bır agrı var karnımda agrıyo, bıde kahverengı lekelenmem var,bıde kasıklarım acıyo yanı bunların hpsını toplayınca sonuc ne cıkıyo kocaman bır negatıf, en gec 1-2 saat ıcınde reglı olurum, ama tuhaf olan bırsey daha var ben uzulemıyorum aglayamıyorum o tür duygularım alınmıs sankı tek bır uzuntu cok ıcımde var bundada bır hayır deyıp 2. aşılama ıcın dr yolunu tutuyorum, sonuc bekleyen arkadaslardan ıyı haberler beklıyoruz ınsallahhhh, ben sıramı saldım :))

günaydın ..........bende aynıyım bugun 9.günüm dün sağ kasığımda sabahtan yatana kadar zonklama kramp şeklinde ağrı vardı sabah kalkınca gitti fakat acayip adet sancısı çekiyorum sanırım akıntımda var heran bekliyorum 12 .gün kesin olurum çünkü diğer aşılamamda 13.gün olmuştum bende üzülemiyorum ama çok sinirliyim gece uykudan uyanıp duruyorum sadece sonucu bekliyorum bukadar sancıyla hamile kalabileceğime inanmıyorum evet diğer arkadaşlardan hayırlı haber bekliyorum onlar sevindirsin bizi bende saldım sıramı:)gene dr yoluna düşmek kaldı bize desene:)hayırlısı olsun ne diyelim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum .ekim ayında aşımala yaptıranların içinde olacağımı hiç tahmin etmiyordum çünkü yumurtalarım çok yavaş büyüyordu artık bu ay geçti derken cumartesi bi mucize oldu ve ve istenilen büyüklüğe ulaştı.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum neredeyse her başlığı okudum öncelikle size tavsiyelerim sigara kullanan arkadaşlar varsa mutlaka bıraksın ve bol bol kuru incir yeyin.ben faydasını gördüm bal çörekotu tarçın karşımı yaptım onuda yedim.adetimin 12.günü yumurtam 10mm di doktor bir tane gelişen var ama çok küçük dedi takibe aldı sonra 16mm oldu cumarteside 18mm sanki içimde bi mucize gerçekleşiyordu cumartesi gecesi çatlatma iğnemi yaptırdım pazartesi sabahta aşılama oldu.bu aşamaya gelmek bile beni çok mutlu etti.mucizelere inanalım arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.benimde 12.günümde 116dı.bu akşam tekrar yaptırıcam.son bir haftadır eşime diyorum ki ben adet olucağım.kasıkklarımda inanılmaz bir ağrı bir batar.her dadika gidip bakıyordum bir şey varmı diye.hepimiz çok uzuun ve yorucu,hatta zaman zaman psikolojimizin bozulduğu bir dönemden geçiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah çok güzel haberler alırızolumunekankayizsmile

benim mayıs ayında gittiğim doktor.artık çok umudumuz yok.taşıyıcı annelik düşün dedi,bir hafta ruh gibi dolaştım.sonra farklı doktorlara gittim.en son gittiğim doktor sen hiç korkma histereskopi yapalım soınra bana bile ihtiyacan kalmayacak dedi.ağustos ayında yaptı.bir ay ilaç kullandım ve ekim ayında aşılamam oldu.bu değere göre hamileyim ama kötü deneyimler yaşadığım için sevinemiyorum bile.ama bir doktorun dediği ile dünyam karardı,diğer doktor beni ışığa çıkardı.

butun umutlarımızı dr tüketiyor dr değiştirmen çok iyi olmuş güvenemiyorsun dr lara senin adına çok sevindim mutluluğunu paylaşıyorum sevin canım hemde çok sevin bütün emeklerin boşa gitmemiş moralini yüksek tut allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

bencede tumecim kesinleşmeden söyleme bende ikinci aşılamamda hamile olduğumu öğrenince sevinçten hemen herkese söyledim öğrendiğimde 4 haftalıktı iki hafta sonra düştü herkes bildiğinden hemen ahlara vahlara başlıyolar ben zaten kötüyüm bide onların tavırları benim gerçekten psikolojimi bozmuştu en doğru karar kesinleşmeden söylememen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…