oh be nihayet bu kadar negatif sonrası umudumuzu kaybetmememiz için ihtiyacımız olan motivasyonu sağladın
Çok sevindim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hihoyyyt hihoyyyt
Amin canım inşallah,rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.Bu sefer inşallah bebişin gelir hayırlısıyla..merhaba arkadaşlar bende bebek özlemi çekenlerdenim 5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım ilk aşılamam tutmadı dün 2 inci aşılamamamı oldum innşallah tutar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
semicim bizim topikte yakalayamadım seni pür dikkat kanıtı seyrediyorumda reklam olunca gördüm cevap yazdım ama sen çıkmışsın..
slm arkadaşlar bu toiği yeni gördüm ve hemen yazayım dedim.ben on yıllık evliyim.6 düşük bi dış gebeliğim var.genetik ve rahim yapısı olarak bozukluk vardı.iki defa opurasyon geçirdim.13 ekimde aşılamam yapıldı.dün dayanamadım betahcg yaptırdım.değerim 116 çıktı.ama ben hala karamsar ve ümitsizim sevinemedim bile ya düşerse,ya dış gebelikse diye,yarın tekrar tahlil yaptırıcam.rabbim isteye herkese nasip etsin
günaydın kızlar basımda felaket bır agrı var karnımda agrıyo, bıde kahverengı lekelenmem var,bıde kasıklarım acıyo yanı bunların hpsını toplayınca sonuc ne cıkıyo kocaman bır negatıf, en gec 1-2 saat ıcınde reglı olurum, ama tuhaf olan bırsey daha var ben uzulemıyorum aglayamıyorum o tür duygularım alınmıs sankı tek bır uzuntu cok ıcımde var bundada bır hayır deyıp 2. aşılama ıcın dr yolunu tutuyorum, sonuc bekleyen arkadaslardan ıyı haberler beklıyoruz ınsallahhhh, ben sıramı saldım :))
benim mayıs ayında gittiğim doktor.artık çok umudumuz yok.taşıyıcı annelik düşün dedi,bir hafta ruh gibi dolaştım.sonra farklı doktorlara gittim.en son gittiğim doktor sen hiç korkma histereskopi yapalım soınra bana bile ihtiyacan kalmayacak dedi.ağustos ayında yaptı.bir ay ilaç kullandım ve ekim ayında aşılamam oldu.bu değere göre hamileyim ama kötü deneyimler yaşadığım için sevinemiyorum bile.ama bir doktorun dediği ile dünyam karardı,diğer doktor beni ışığa çıkardı.
reyhancım canım duygularıma tercüman olmuşsun.. inan korkumdan sevinemedim bile.. içimden sürekli ağlamak geliyor. rabbime hep dua ediyorum.. Allahım tamamına erdir diye.Yüce Allahım tez zamanda isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah... şu an kimseye bişey söylemedik. sadece benim iki arkadaşım biliyor. tabi bir de buradaki arkadaşlarım...ne annem ne de kayınvalidem bilmiyor.. herşey kesinleşsin öyle söyleyeceğiz.. böyle bir karar aldık eşimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?