reyhancım canım duygularıma tercüman olmuşsun.. inan korkumdan sevinemedim bile.. içimden sürekli ağlamak geliyor. rabbime hep dua ediyorum.. Allahım tamamına erdir diye.Yüce Allahım tez zamanda isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah... şu an kimseye bişey söylemedik. sadece benim iki arkadaşım biliyor. tabi bir de buradaki arkadaşlarım...ne annem ne de kayınvalidem bilmiyor.. herşey kesinleşsin öyle söyleyeceğiz.. böyle bir karar aldık eşimle...
:gitmehihoyyythihoyyythihoyyyt
ikiz mi????? bu hiç aklıma gelmedi.. bu ay üç yumurta oluşmuştu.. ikisi kist olan taraftan diğeri sağlıklı taraftan.. kist olan taraftakiler yeterli büyüklüğe ulaşmadı. ayyyyy yoksa 3 yumurtada tuttu mu ki???????
kızlarrr günaydınn.. sabah ilk işim dr.u aramak oldu. ve dr.um pazartesiye kadar doluymuş. çok şaşırdım bu kadar yoğun değildi aslında. pazartesiye aldım arrtık. eşime de başka bi dr. a mı gitsem dedim?ne gereği var diyor...bekleyeceğim artık.
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.benimde 12.günümde 116dı.bu akşam tekrar yaptırıcam.son bir haftadır eşime diyorum ki ben adet olucağım.kasıkklarımda inanılmaz bir ağrı bir batar.her dadika gidip bakıyordum bir şey varmı diye.hepimiz çok uzuun ve yorucu,hatta zaman zaman psikolojimizin bozulduğu bir dönemden geçiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah çok güzel haberler alırızolumunekankayizsmile
connetcim canım merak ettim seni nasılsın
umarım geçmiştir sanciların
en doğrusunu yapmışsınız canım hatta birazda geçsin derim ben canım sen sevin yinede gülüm bizim içinde dua et biliyorsun hamilelerin duası kabul olurmuş opuyorumnanaktan
adet oldum canım :))) napalım kısmet degılmıs ama 2.aşılamayı olup olmama konusunda karasızım aksam esımle oturup konusmam lazım cunku benım kafam bıraz karısık
tek yumurta ikizi olamazmı yani neden yumurtalarını sayıyorsun canım genelde aynı yumurta ikizi oluyor diye biliyorum
arkadaşlar ben bugün internette bir linke girdim tesadüfen ve duyduklarım çok ilginç geldi. Sizlere bu linki göndermek istedim ama malesef linl gönderme hakkım yokmuş. Kısaca anlatayım ama. Adet zamanı gelmeden önce yapılan kan testleri, oluşmaya başlayan gebeliğin kanda yok olmasına neden oluyormuş. Ve adet gecikmesi dönemine bile ulaşmadan yok olan bu gebeliklerin miktarı %50 imiş. Kan testlerini sadece tüp bebek tedavilerinde, dış gebelik geçirenlerde ve mol gebeliklerde önerdiklerini anlatıyor. Uzman tv'nin bir linki bu. Ben google a gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı diye sorduğumda çıktı bu. Belki aramızda bu bilgilerin birilerine faydası dokunur. Belki bazılarımızın aklına takılan kimi sorulara cevap olur.
Bugün benim 13.günüm. Ve inanılmaz kasık ve bel ağrım var. Ama yine de öğrendiklerimden sonra biraz daha sabredip kan testini doktorumun bana randevu verdiği 1 kasım günü yaptıracağım, tabi o zamana kadar adet olmazsam. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Lütfen bana da dua edin.
arkadaşlar ben bugün internette bir linke girdim tesadüfen ve duyduklarım çok ilginç geldi. sizlere bu linki göndermek istedim ama malesef linl gönderme hakkım yokmuş. kısaca anlatayım ama. adet zamanı gelmeden önce yapılan kan testleri, oluşmaya başlayan gebeliğin kanda yok olmasına neden oluyormuş. ve adet gecikmesi dönemine bile ulaşmadan yok olan bu gebeliklerin miktarı %50 imiş. kan testlerini sadece tüp bebek tedavilerinde, dış gebelik geçirenlerde ve mol gebeliklerde önerdiklerini anlatıyor. uzman tv'nin bir linki bu. ben google a gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı diye sorduğumda çıktı bu. belki aramızda bu bilgilerin birilerine faydası dokunur. belki bazılarımızın aklına takılan kimi sorulara cevap olur.
bugün benim 13.günüm. ve inanılmaz kasık ve bel ağrım var. ama yine de öğrendiklerimden sonra biraz daha sabredip kan testini doktorumun bana randevu verdiği 1 kasım günü yaptıracağım, tabi o zamana kadar adet olmazsam. Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen bana da dua edin.
Canım ya güldürdün beni:)
Ben de baktım o videoya hatta Dr.Kağan Kocatepe konuşuyor.
Adet gecikmesinden önce gebelik kan testi ile belirlenir ancak erken saptanan gebeliklerin devam etmeme ihtimali olduğu için hayal kırıklığı yaşanabileceğinden bahsediyor.O nedenle hekimler erken kan testini önermemektedir diyor.
Kan testi gebeliği yok ediyor diye bir durum olabilir mi?
Neyse kimsenin aklı karışmasın diye yorum yapmak istedim.
Erken kan testi yaptıranlar zaten bu ihtimali biliyor beta hcg takip ediyor canım.
İçin rahat olsun:))
merhaba tume. nasılsın. senin de ağrıların devam ediyor mu. bugün 13.günümüz ve hala ağrılarım devam ediyor benim. ama adet olmadığım hergüne mutluyum :)
Zaten öyle birşey olsa dr.larımız uyarır mutlaka.Senin için rahat olsun şuan ihtiyacın olan tek şey huzur ve mutluluk:)Sen huzurlu olacaksın ki bebişin(yada bebişlerin) de huzurlu olsun:)aynen öyleymiş.. videoyu aradım ve buldum.. moral bozukluğu olmaması açısından öneriyor doktor.. neyseki içim rahatladı
Zaten öyle birşey olsa dr.larımız uyarır mutlaka.Senin için rahat olsun şuan ihtiyacın olan tek şey huzur ve mutluluk:)Sen huzurlu olacaksın ki bebişin(yada bebişlerin) de huzurlu olsun:)
Tume birşey soracağım ateşini kontrol ediyor musun?Eğer yumurta döllenmemiş olsa vücut ısısı yumurtlamadan sonra düşüyor.Hamile olunca yumurtlamadan sonra yüksek kalmaya devam ediyormuş.Varsa dijital termometren senden ricam bir ölçer misin?Bu bekleyiş çoookk zor..Biz beklemede olanlar en azından vücut ısılarımızı kontrol edelim bakalım döllenmeye işaret var mı?
canım şu an dil altından ölçtüm 37.4...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?