2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

en doğrusunu yapmışsınız canım hatta birazda geçsin derim ben canım sen sevin yinede gülüm bizim içinde dua et biliyorsun hamilelerin duası kabul olurmuş opuyorumnanaktan

tek yumurta ikizi olamazmı yani neden yumurtalarını sayıyorsun canım genelde aynı yumurta ikizi oluyor diye biliyorum

hadi hayırlısı canım seninle birlikte bizde merakla bekliyoruzopuyorumnanaktan

merhaba hoşgeldin bilgen
sen zaten güzel haberi almışsın neden stres yapıyorsun hala canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaşadıkların beni çok şaşırttı taşıyıcı annelik düşün diyen drun nasıl bir drdu anlayamadım doğrusu
bak işte hamilesin iyiki drunu değiştirmişsin korkmaya başladım ben bu drlardaneyvahedigeldismile

connetcim canım merak ettim seni nasılsın
umarım geçmiştir sanciların

connetcim canım merak ettim seni nasılsın
umarım geçmiştir sanciların

adet oldum canım :))) napalım kısmet degılmıs ama 2.aşılamayı olup olmama konusunda karasızım aksam esımle oturup konusmam lazım cunku benım kafam bıraz karısık

en doğrusunu yapmışsınız canım hatta birazda geçsin derim ben canım sen sevin yinede gülüm bizim içinde dua et biliyorsun hamilelerin duası kabul olurmuş opuyorumnanaktan

canım dualarım hepiniz için.. rabbim inşallah herkese en kısa sürede nasip eder bu duyguyu

adet oldum canım :))) napalım kısmet degılmıs ama 2.aşılamayı olup olmama konusunda karasızım aksam esımle oturup konusmam lazım cunku benım kafam bıraz karısık

canımm seninde dediğin gibi kısmet değilmiş.. üzülme demekle olmuyor ama yapacak bir şey de yok.. inşallah bir daha ki sefere olumlu sonuç alırsın

arkadaşlar ben bugün internette bir linke girdim tesadüfen ve duyduklarım çok ilginç geldi. sizlere bu linki göndermek istedim ama malesef linl gönderme hakkım yokmuş. kısaca anlatayım ama. adet zamanı gelmeden önce yapılan kan testleri, oluşmaya başlayan gebeliğin kanda yok olmasına neden oluyormuş. ve adet gecikmesi dönemine bile ulaşmadan yok olan bu gebeliklerin miktarı %50 imiş. kan testlerini sadece tüp bebek tedavilerinde, dış gebelik geçirenlerde ve mol gebeliklerde önerdiklerini anlatıyor. uzman tv'nin bir linki bu. ben google a gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı diye sorduğumda çıktı bu. belki aramızda bu bilgilerin birilerine faydası dokunur. belki bazılarımızın aklına takılan kimi sorulara cevap olur.
bugün benim 13.günüm. ve inanılmaz kasık ve bel ağrım var. ama yine de öğrendiklerimden sonra biraz daha sabredip kan testini doktorumun bana randevu verdiği 1 kasım günü yaptıracağım, tabi o zamana kadar adet olmazsam. Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen bana da dua edin.

tek yumurta ikizi olamazmı yani neden yumurtalarını sayıyorsun canım genelde aynı yumurta ikizi oluyor diye biliyorum

ay reyhan senin ikizlerin olacak diyen bir sürü kişi var.. eşimin ailesinde de var ikiz.. benim ailede yok ama.. kısmet bakalım.. hem iyi bile olur.. ikisi birden büyür. çıkar gider aradan

umarım böyle bir şey gerçek değildir.. Yoksa çok üzülürüm

merhaba tume. nasılsın. senin de ağrıların devam ediyor mu. bugün 13.günümüz ve hala ağrılarım devam ediyor benim. ama adet olmadığım hergüne mutluyum :)

Canım ya güldürdün beni:)
Ben de baktım o videoya hatta Dr.Kağan Kocatepe konuşuyor.
Adet gecikmesinden önce gebelik kan testi ile belirlenir ancak erken saptanan gebeliklerin devam etmeme ihtimali olduğu için hayal kırıklığı yaşanabileceğinden bahsediyor.O nedenle hekimler erken kan testini önermemektedir diyor.
Kan testi gebeliği yok ediyor diye bir durum olabilir mi?
Neyse kimsenin aklı karışmasın diye yorum yapmak istedim.
Erken kan testi yaptıranlar zaten bu ihtimali biliyor beta hcg takip ediyor canım.
İçin rahat olsun:))

aynen öyleymiş.. videoyu aradım ve buldum.. moral bozukluğu olmaması açısından öneriyor doktor.. neyseki içim rahatladı

merhaba tume. nasılsın. senin de ağrıların devam ediyor mu. bugün 13.günümüz ve hala ağrılarım devam ediyor benim. ama adet olmadığım hergüne mutluyum :)

iyiyim canım bende şu an ağrı falan yok.. sabah uyandığımda karnım ağrıyordu şu an ağrım sancım yok.. arada kasığıma sızlama şeklinde ağrı giriyor o kadar

aynen öyleymiş.. videoyu aradım ve buldum.. moral bozukluğu olmaması açısından öneriyor doktor.. neyseki içim rahatladı
Zaten öyle birşey olsa dr.larımız uyarır mutlaka.Senin için rahat olsun şuan ihtiyacın olan tek şey huzur ve mutluluk:)Sen huzurlu olacaksın ki bebişin(yada bebişlerin) de huzurlu olsun:)
Tume birşey soracağım ateşini kontrol ediyor musun?Eğer yumurta döllenmemiş olsa vücut ısısı yumurtlamadan sonra düşüyor.Hamile olunca yumurtlamadan sonra yüksek kalmaya devam ediyormuş.Varsa dijital termometren senden ricam bir ölçer misin?Bu bekleyiş çoookk zor..Biz beklemede olanlar en azından vücut ısılarımızı kontrol edelim bakalım döllenmeye işaret var mı?

bende bu ay aşılama yaptırdım ama tutmadı o kadar rahattım o kadar emindim ki olduğuna şok oldum olmadığını öğrenince her ay ümitlerim tükeniyo hyallerim yıkılıyo bitiyorum ölüyorum sanki adetim bitincede kaHROLASI ÜMİT GENE HERYANIMI SARIYO NASIL BİŞİ BU RABBİM YA HER AY HAMİLE KALIP DOĞURAMIYORUM HER AYIN 15 GÜNÜ aman iş yapmayım bişi olur aman ilişki saatiyle olsun tutsun aman onu yapmıyım bişi olur aman yorulmuyayım gb hamile oluyorum sonraki 15 günde harıl harıl temizlik falan yapıyorum bütün işleri yapıyorum eeeeee neden bidahaki dönemde bişi yapmıcamya ondan hayatım karardı ya bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hep dua ediyorum doktorda yatıp kalkıyorum her hafta her hafta daha ne yapayım hayırlsını diliyorum rabbimden demekki değil de vermiyo işte elimden bişi gelmiyo daha yaşım 21 ama oldum 40 50 ................3 senelik evliyim eşimden çok doktoru gördüm allahım acı bize bidaha o masada o pozisyonda iğrenç mudahaleler istemiyorum çalışıyorum anaokulunda öğretmenim çok yoruluyorum belkide ondan olmadı bi dinlenemedim bu süreçte bu sefer ara vericam 15 tatilde yapıcam aşılamayı hep yatıcam inşallah gerek kalmadan o zaman a kadar kendi gelir meleğim çok üzülüyorum ama herşey allahtan isyan etmiyorum hep dua hep dua

canım şu an dil altından ölçtüm 37.4...

Son düzenleme:
canım şu an dil altından ölçtüm 37.4...

Sağol tume canım ya.bak evet vücut ısın yüksek.Demek hamile olanların yüksek kalıyor.
Test gününü bekleyenler bakabilir, vücut ısısı hamilelikte erken dönemde araştırdığıma göre önemli bir parametre..Gerçi progesteron hap yada fitil alımına göre değişir mi vücut ısısı bilmiyorum.Bilenler varsa paylaşabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…