2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım ben aşılama sonrası hiç bir şey kullanmadım.. jel duphaston hap kullananlar varmış ama doktor bana öyle bir şey vermedi..

kısslar benim vücut ısısı hakkın da bilgim yok
ne zaman kaç çıkmalı ki hamilelik belirtisi olsun:uhm:

canım ben aşılama sonrası hiç bir şey kullanmadım.. jel duphaston hap kullananlar varmış ama doktor bana öyle bir şey vermedi..

Rahim duvarın ve progesteron seviyen yeterli demek ki canım sana vermemiş.Bazı dr. da her ihtimale karşı veriyor.Bana progesteron fitil verdi 1 adet geceleri yatarken uyguluyorum.
Hatta bazı dr. lar hamilelik oluştuktan sonra 10.haftalara kadar kullandırıyorlar.Tüp bebek de galiba hem ösrojen hem progesteron destek veriliyor.Hamile miyim değil miyim diye kendini yiyip bitirenler en azından vücut ısısı ölçebilirler.Aslında sabah yataktan kalkmadan önce bakılacakmış.Ben yine de baktım biraz önce 36.7.Aşılamanın 7.günümdeyim düşük benimki zaten umutlu değilim Döllenme varsa seninki gibi 37 nin üstünde çıkması lazım..Başka hamilemiz de yok ki ona da baktıralım.
Test günü için geri sayımda olanlar hadi vücut ısılarımıza bakalım.
Hem şimdi bakın bakalım hem usulüne uygun yarın sabah yataktan kalkmadan:)
Bakalım başka bebişler geliyor mu bu ay:))

Dil altından ölçünce 36.9 çıktı.
Ama yine de düşük galiba
Yarın sabah yatakta ölçeceğim bakalım..

merhaba ben yeni üye oldum.dün ilk aşılamamı yaptırdım.okadar gözünde büyütecek kadar zor değil normal jinekolojik muayene gibi. yarım saat yatıyosun ve hemen çıkıp normal hayatına dönüyosun.allah banada nasip ederse 15 güne belli olucak umuyorum olur.olumlu düşünün olumlu olsun kızlar....

kızlar benim bu 2. günüm dün yaptırdım.dr bana hiç demedi ateşini ölç diye.ölçsem belli olurmu yaa....

tumecim kaçıncı aşılamanda tuttu hayırlı olsun dualarım seninle.

kızlar benim bu 2. günüm dün yaptırdım.dr bana hiç demedi ateşini ölç diye.ölçsem belli olurmu yaa....
Yumurtlamadan dolayısıyla aşılamadan sonra zaten vücut ısısı yüksek olur.
En az 1 hafta sonra döllenme yoksa adet gününe kadar düşüşe geçer ve adetle birlikte en düşük seviyeye ulaşır.
Senin için 2. gün çok erken.
Şimdiden ölçerek not edebilir gidişatı kontrol edebilirsin.
Dr. ların doğrudan hamilelik için kontrol yöntemi değil.
Doğrudan gebelik tespiti için kullanılması yanıltıcı olabilir.
Aşılamada test için gün sayanların meraklarını gidermek için deneyebileceği bir yöntem sadece..
Aşılaman hayırlı olsun umarım tutar ve bebeğine kavuşursun arkadaşım:)

Bir de ek bilgi;
Ovulasyondan sonra ısı takibi yapanlar muhtemel döllenmeden sonra 3 ile 7 gün arasında oluşan rahime yerleşme(implantasyon) gününü tespit edebilirler.
Döllenen yumurta rahime yerleştiği gün bazal vücut ısısı önce düşer sonra aynı gün tekrar yükselir ve diğer günler aynı yükseklikte devam eder.
Hergün sabah kalkmadan ve akşam yatarken yapılacak ölçümlerle implantasyon düşüşünü yakalayabilirler.

kızlar bugün tahlili tekrarladım.değerim 246 olmuş çok mutlu oldum.darısı tüm aşılama yaptıran ve isteyenlerin başına

verdiğiğn bilgi için çok teşekkür ederim canım.ölçtüm ve 36,4 çıktı bakalım yarın sabah kaç çıkıcak.inşallah sende bebişini kucağına alırsın.kaçıncı günündesin.ne zaman sonuç alıcaksın.

bilgencim çok sevindim canım
ne güzel bir hamiş daha hihoyyyt
senin kaçıncı aşılamaydı canım

Bugün 1.aşılamanın 7.günündeyim canım.Beklemedeyim bakalım ama pek umudum yok ağrım filan kalmadı benim.Hayırlısını dileyim Allahtan.Evlat isteyen herkese Allah kısmet etsin inşallah..

kılzar gunaydın, bılıyosunuz benım ılk asılamam tutmadı esımle konustum 2. asılamayı olmamı ıstemıyo, dusundum ve bende hak verdım cunku bızımkı sebebsız herseyımız normal yanı esımın sper testı normal cıkıyo herhangı bı sorun yok bende dusundumkı hersey normalse asılamanın benım ıcın ne faydası var , tamam en ıyı ve haraketlı spermlerı secıp enjekte edıyolar ama esımde haraket sorunu yok o yuzden bende ovulasyon (yumurtlama testı) yapmak ıstıyorum ama bu testler nerde satılır nasıl alabılırım bılgısı olan varsa sevınırım..

canım şimdi en yakın eczaneye gidiyorsun ve ben ovulasyon testi almak istiyorum diyorsun..... ve içindeki prospektüsünde nasıl yapılacağı yazıyor ...

Son düzenleme:
canım şimdi en yakın eczaneye gidiyorsun ve ben ovulasyon testi almak istiyorum diyorsun..... ve içindeki prospektüsünde nasıl yapılacağı yazıyor ...

burda okudugum kadarıyla herkes ınternet uzerınden almıs onun ıcın sordum, yoksa eczane benımde aklıma geldı, gercı arastırdım ve buldum ınternetten azonce sıparıs verdım, baby focus mikroskop ovulasyon testı aldım suresız kullanım, tskr ederım cevabın ıcın

güzel en iyisini yapmışsın...

herkese selam benimde ilk aşılamam hayırlısı ile başladık bugün 3 iğnemi yaptırıcam artık aşılama nezaman olur bilmiyorum inşallah Allahım herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…