Sağol tume canım ya.bak evet vücut ısın yüksek.Demek hamile olanların yüksek kalıyor.
Test gününü bekleyenler bakabilir, vücut ısısı hamilelikte erken dönemde araştırdığıma göre önemli bir parametre..Gerçi progesteron hap yada fitil alımına göre değişir mi vücut ısısı bilmiyorum.Bilenler varsa paylaşabilir..
canım ben aşılama sonrası hiç bir şey kullanmadım.. jel duphaston hap kullananlar varmış ama doktor bana öyle bir şey vermedi..
OK cnm asılama tarahım bellı olsun haber verırım, ama asılama gunu neler oluyo bılen varsa bıraz bahsetsın ya cok merak edıyorum neler yapılıyo kac saat hastanede kalnıyo sonra neelr oluyo bahsedın bıraz ya ltfn ...
Rahim duvarın ve progesteron seviyen yeterli demek ki canım sana vermemiş.Bazı dr. da her ihtimale karşı veriyor.Bana progesteron fitil verdi 1 adet geceleri yatarken uyguluyorum.
Hatta bazı dr. lar hamilelik oluştuktan sonra 10.haftalara kadar kullandırıyorlar.Tüp bebek de galiba hem ösrojen hem progesteron destek veriliyor.Hamile miyim değil miyim diye kendini yiyip bitirenler en azından vücut ısısı ölçebilirler.Aslında sabah yataktan kalkmadan önce bakılacakmış.Ben yine de baktım biraz önce 36.7.Aşılamanın 7.günümdeyim düşük benimki zaten umutlu değilimDöllenme varsa seninki gibi 37 nin üstünde çıkması lazım..Başka hamilemiz de yok ki ona da baktıralım.
Test günü için geri sayımda olanlar hadi vücut ısılarımıza bakalım.
Hem şimdi bakın bakalım hem usulüne uygun yarın sabah yataktan kalkmadan:)
Bakalım başka bebişler geliyor mu bu ay:))
oh be nihayet bu kadar negatif sonrası umudumuzu kaybetmememiz için ihtiyacımız olan motivasyonu sağladın
Çok sevindim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hihoyyyt hihoyyyt
Yumurtlamadan dolayısıyla aşılamadan sonra zaten vücut ısısı yüksek olur.kızlar benim bu 2. günüm dün yaptırdım.dr bana hiç demedi ateşini ölç diye.ölçsem belli olurmu yaa....
Yumurtlamadan dolayısıyla aşılamadan sonra zaten vücut ısısı yüksek olur.
En az 1 hafta sonra döllenme yoksa adet gününe kadar düşüşe geçer ve adetle birlikte en düşük seviyeye ulaşır.
Senin için 2. gün çok erken.
Şimdiden ölçerek not edebilir gidişatı kontrol edebilirsin.
Dr. ların doğrudan hamilelik için kontrol yöntemi değil.
Doğrudan gebelik tespiti için kullanılması yanıltıcı olabilir.
Aşılamada test için gün sayanların meraklarını gidermek için deneyebileceği bir yöntem sadece..
Aşılaman hayırlı olsun umarım tutar ve bebeğine kavuşursun arkadaşım:)
Bir de ek bilgi;
Ovulasyondan sonra ısı takibi yapanlar muhtemel döllenmeden sonra 3 ile 7 gün arasında oluşan rahime yerleşme(implantasyon) gününü tespit edebilirler.
Döllenen yumurta rahime yerleştiği gün bazal vücut ısısı önce düşer sonra aynı gün tekrar yükselir ve diğer günler aynı yükseklikte devam eder.
Hergün sabah kalkmadan ve akşam yatarken yapılacak ölçümlerle implantasyon düşüşünü yakalayabilirler.
verdiğiğn bilgi için çok teşekkür ederim canım.ölçtüm ve 36,4 çıktı bakalım yarın sabah kaç çıkıcak.inşallah sende bebişini kucağına alırsın.kaçıncı günündesin.ne zaman sonuç alıcaksın.
kızlar bugün tahlili tekrarladım.değerim 246 olmuş çok mutlu oldum.darısı tüm aşılama yaptıran ve isteyenlerin başına
bilgencim çok sevindim canım
ne güzel bir hamiş daha hihoyyyt
senin kaçıncı aşılamaydı canım
canım şimdi en yakın eczaneye gidiyorsun ve ben ovulasyon testi almak istiyorum diyorsun..... ve içindeki prospektüsünde nasıl yapılacağı yazıyor ...
burda okudugum kadarıyla herkes ınternet uzerınden almıs onun ıcın sordum, yoksa eczane benımde aklıma geldı, gercı arastırdım ve buldum ınternetten azonce sıparıs verdım, baby focus mikroskop ovulasyon testı aldım suresız kullanım, tskr ederım cevabın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?