telefonda öğrendim canım sonucum negatifmiş... valla ben de anlamadım. aşılama gününü sayarsam 19. gün oluyor ki normal adet olma günüm de dündü. pazartesi tekrar randevum var kendi dr.umdan yine gideceğim adet olsam da olmasam da.
Bugün 1.aşılamanın 7.günündeyim canım.Beklemedeyim bakalım ama pek umudum yok ağrım filan kalmadı benim.Hayırlısını dileyim Allahtan.Evlat isteyen herkese Allah kısmet etsin inşallah..
bugün 3. gün heyacan dorukta.sabah ateşimi ölçtüğümde 36,3 tü.akşam iki kere ölçtüm 36,9 ve 36,7 çıktı. gündüzleri hep ateş basıyor.ya bu nasıl bi duygudur.umudunu kaybetme ne olur.ne zaman sonuç alıcaksın.bana dr 12. günde kan tahlili yapalım dedi.benimde ilk aşılamam.inşallah ikimizinkide tutmuştur.önce sen öğreniceksin bende senden moral bulurum belki kib...
telefonda öğrendim canım sonucum negatifmiş... valla ben de anlamadım. aşılama gününü sayarsam 19. gün oluyor ki normal adet olma günüm de dündü. pazartesi tekrar randevum var kendi dr.umdan yine gideceğim adet olsam da olmasam da.
kızlar, ovulasyon testini kullananız oldumu?
Slm kızlar nasılsın bugün aşılamamda 6 günümüm bende
canım, onemlı olan kendı adet gunun, dr 15.gün falan dıyo ama asıl adet gunun onemlı, benımde 25 ekım asılamanın 15.gunuydu dr aradım test yapayımmı yoksa 27 ekım adet tarıhımımı beklıyeyım dedım kendı adet gununu bekle dedı ve 27 ekımde adet oldum, senınde adet gunune gore 1 gun gecıkmen var demekkı ve oda normal stresten olabılır, ben 2.kez asılama yaptırmaktan vazgectım sonucta hıcbır sorunumuz yok onun ıcın ovulasyon testlerınden sıpraıs verdım ınterten sınırsız kullanım bırde bole denıcem, sende kendını uzme canım cunku ınsan bellı bır zaman sonra kendı bedenıyle savasmaktan,mucadele etmekten yoruluyo....
slm .....çok sancın yada herhangi bir değişiklik varmı sende
sınırsız kullanım olanıda mı varmış. link ya da markasını verirmisin?
evet canım sınırsız kullanım tabı fıyatı dıgerlerınden pahalı baby focus mikroskop ovulasyon testi diye yazınca cıkıyo canım, adres vermek yasakmı bılmıyorum ama ecza... dıye baslayıp devam eden bır sıte var ordan aldım canım
merhaba arkadaslar tumeden haberi olanlar varmı?çarşamba günü doktora gitcekti değeri yükselmişmi diye hamileliği nasıl geçiyo merak ediyorum..
günaydı arkadaşlar,
15 ekimde aşılamamı yaptırmıştım bugün sabah 9 da sağlık ocağına kandan test yaptırmak için gittim ama yarın 29 ekim olduğu için öğlene kadar açıklarmış bugün o yüzden kandan hiçbir test yapmıyorlarmış. bende eczaneden normal test aldım. eve gelip idrardan testi yaptım negatif çıktı 13. gün bugün doğru mudur sizce?
arkadaşlar bugün ilk aşılamamı yaptım ağrım falan olmadı dr herşey yolunda gibi dedi bakalım 14 gün beklicez
mutlu haber alan varmı ben pek bakamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?